Diyelim duydunuz nasıl açılırdınız? Böyle bir durumla karşı karşıya kaldım da ne yapacağımı bilemedim. Evli olan benim bu arada. Cevap vermeden önce de rica ediyorum saçma sapan itham veya yargılarla yanıt vermeyin iyi günler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılafedersin de saçma sapan itham ve yargı derken? sırtını sıvazlayıp aferin böyle devam dememizi mi bekliyorsun? soruna cevabım: evli veya hayatında biri olan birisine karşı cinsel isteğim olursa o kişiyle bir daha muhattap olmam bir daha karşısına çıkmam bir daha onu görmem ben leşçi değilim ne kimsenin avına yaklaşırım ne de kendi avımı yar ederim ve böyle bişeyi yapacak kadar midesiz, karaktersiz, ş3refsiz ve kansız hain kim olursa olsun ne benim ne de har hangi bir sevdiğimin yanına bir daha yanaşamaz bu isterse öz anne babam ister öz be öz evladım olsun aksi takdirde benim hainlere karşı sempatim yoktur insan bile sayılmayacakları için onlara yapacağım her hangi insanlık dışı sadist bir eylemden dolayı vicdan azabı veya suçluluk hissetmem hissedemem gözümde çekecekleri her zerre acı ve korku hak ettiklerinden çok çok daha iyisi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu senin iç dünyanla alakalı tamamen.
evliliğinde mutsuz ise, ilgisizlikle karşı karşıya isen, isterik olmana rağmen gerekli cinsel doyumu karşıdan bulamıyorsan, böyle şeyler de senin için çok abartı bir kutsaliyet taşımıyorsa yaşa gitsin.ki evli kadın cezbediciliği diye bir şey de var. Ve erkekler hep böyle fırsatları yakalamak isterler.
00 Yorumla
+1 yılBende evliyim bir çok partnerim var bunun yadırganacak tarafı yok ayrıca yadırganmakta umrunda olmamalı sen mutlu olduğun şeyi yapmaya devam et, birine böyle bir konu açacaksan evli olduğunu söyle ve herşeyi açık açık konuş amaç cinsellik aşk değil bunu koruduğun sürece sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sayfaya genç bir kız girse (ki girip bakıyorlar tek tek) inanın evlenmekten korkacak. Hiç mi düzgün erkek - kadın kalmamış derler. Aşağıda adam yorum yapmış gemici 4-5 ay işine gidince bu kadınla!!! Yazıklar olsun
Allah hidayet versin..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcilamiyorsun maalesef ancak sana karşı tavırlarına göre anlıyorsun. Ben de komşuma karşı böyle şeyler hissettim. Açlığını hissettim eşi evde yokken bı şeyler oldu :))) ama eşi gemilerde gittiğinde 3-4 ay yok
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey değil
Cevap sahibi+1 yılKomşum evli ben de evliyim
Soran+1 yılolay aynı değil yani beyefendi, teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılAynı olmayan ney?
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılAçılamazdım. Sevgilisi olan bir oğlana seni seviyorum dedim ayrıldığını zannederek araları kötüydü. Hala birlikte olduklarını öğrenince kendimi o kızın yerine koyup dünyanın vicdan azabını çekmiştim
00 Yorumla Evli biri ilişkiye açık olarak algılanır yani kızlık vb sorunu yok anlamında. Ayrıca fiziksel olarak güzelse bir de karşıdakine ilgisi yanlış anlaşılmışsa.
00 Yorumla
+1 yılAcilamadim çünkü zor bir durum tehlikeli heyecanı ve zevki yüksek tabi bence karşılıklı bir iletişim olmali
00 Yorumla
+1 yılAklın karışmış bu teklif eden kişi ile muhabbetiniz ne derecede? Kim bu iş arkadaşımı esnaf mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. acaba karşı karşıya kaldigin kişi kim eski sevgilinmi komşunmu yoksa sanalda görüştüğün kisimi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılzaten boyle bir durum iki tarafda da bwlirtiler sunar yani aaaa diye sasirmazsin ki zaten once o evli kisinin gonlu vardir bu duruma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuyarım. Ben de evliyim. Evli kadın daha cazip. Bence çoğu evli Kadın cinsel açıdan doyuma ulsşmıyor. İlgi görmüyor. O eksik alanlarını tamamlama isteği bendeki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal iki evli kişinin birlikte olduklarını biliyorum, evdeki ayrı dışarıdaki ayrı olabiliyor. Sonuçta zevk aldığınız bir olay. Amaç mutlu olmak zevk almak hakkı. Bence kabul ederim o şekilde.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sen evlisin ve biri senle mi ilgileniyor? Acildi mi yoksa ikgisini sen mi anladin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu ozelde bir psikolog ile tarafsızca konusman daha dogru olur
00 Yorumla
+1 yılİlgi duymam hadi duydum açılmam. Sadece ondan bir adım gelirse karşı koymam o kadar
00 Yorumla
+1 yıleşinle aran degilse zaten sana edilen iltifat ve yakınlasmadan sende girersin olaya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEger erkek evli kadina bu sekilde yonelecekse cok tehlikeli ne olacağı belli olmayan bir is. Ancak evli kadin erkege yonelecekse %80 amacina ulasir. Bunuj içinde erkekle ufak ufak dostluk kurmak yeterli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli oldugum zamanda esimin en yakin arkadasi bana bu teklifi yapmisti. Basta esimle beni deniyorlar diye düşündüm ama oyle değilmiş.
00 Yorumla
+1 yılSenin hoşuna gidiyor mu teklifte bulunan onu düşün bur bence
011 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Hoşuna gidiyorsa yap yani
Soran+1 yılyani yanlış anlamayın ama şimdi siz veya eşiniz hoşuna giden biriyle birlikte olabilir ve bu bir sorun değil doğru mu? genel olarak soruyorum
- +1 yıl
Ben evli değilim ki, peki senin sorma amacın ne neyi düşünüyorsun şu an direk hayır diye bilirdin
Soran+1 yılyok yani ben size sordum sadece terslemek ya da başka bir amaçla değildi sorum.
- +1 yıl
Terlemiyorum ama ben evlilik düşünen biri değilim kafama göre takılıyorum o yüzden bir evli givi düşünmem zor ama hayat felsefem hep şuydu bir şeyi yasamak istiyorsam hoşuma giderse yaparım
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim kendine dinle zaten kalbin sana istediğin şey neyse onu yaptıracak
Soran+1 yılZor bir durum işte.
- +1 yıl
Sohbet etmek istersen yaza bilirsin buradakiler gibi her şey den faydalanmak isteyen bir tip değilim kötü niyet yok
Soran+1 yılYazdım
Bende evliyim.. ama bi çok kez bi başkasına istek duydum.. açılmadım, açılamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCesaret işi bence toparladım ve konuştum direk anlatılmaz derecede zevkli cinsellik yaşadım
00 YorumlaCinsellik farklı bişey ne olacağı ne zaman kimle olacağı belirsiz
00 YorumlaBende evli birine aşırı istek duyuyorum ama cesaret edemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSana birisi bu teklifi nasıl bir cesaret çok tuhaf
06 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Direk gelip cinsel ilişkimi teklif etti
Soran+1 yılhayır elbette ama söyledi sonuçta
- +1 yıl
Ben bu gezegende yaşamıyorum galiba sorunun cevabı kolay evli kadın kılçıksız balık ondan olabilir
Soran+1 yılanladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yıldaha kibarca açılırdım
00 Yorumla
+1 yılOlgun olması yeterli +30
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. başına bela olmaz belki de ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. antremanlı oldugu ıcındır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilere bir şey duyan ve hisseden şerefsizdir.
00 Yorumla evli biri ile olmak hep hayalim <3
00 Yorumla
+1 yılGider normal bir şekilde konuşurdum
00 Yorumla
+1 yılaçıkça söylersin, bana söyleyen oldu yaptık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAteşle oynama arkadaşım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini seviyor musun sevmiyorsan sana yazan kişiye karşı bir şeyler hissediyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezi işte millet azdı normal olarak
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bnce solemeli ya da dokunmali
00 Yorumla
+1 yılHic böyle bisey başıma gelmedi
00 Yorumla
+1 yılBende evli bi kadını çok arzuluyorum
00 Yorumla
+1 yılYasaklar cazibelidir
00 YorumlaEvlimisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi