Güncellemeler
+1 yıl
1 tane mantıklı fikir sunan yok. Neredeyse herkes saçma sapan muhabbet kuruyor. Şu nedenle yapmıştır diyen yok
Kocam eskiye oranla daha fantezilere açık ve dün ilk kez oral yaptı 2 yılın ardından. Belki kuruntudur ama başka kadına mi yaptı da sonra bana yapıyor diye düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İnternette son zamanlar da ananas suyu falan çok ünlü oldu. Mizah sayfalarında da kızın erkeğin ağzına oturma espirileri dönüyor. Adam belki bunları duya duya bu fikire ısınmıstır.
Temiz gelmistir koku yoktur yumulmustur birde iki yil icersinde olan iliskinizin srtilarini eksilerini dusunup bir kez daha asik olmus olabilir sana caktirmadan devam etmis ama cakmissin kofteyi
Siz iki yıl ne yaptınız o zaman? Birlikte olduğunuza emin misin? Ya da adet yerini bulsun diye mi birşeyler yaptınız?
Kadın milletinden korkulur şeytanın aklına gelmez bu
Asıl sizden korkulur her halti yiyin sonra şüphelenince korkulur kadınlardan
Düzgün erkekle evlen kafan rahat olsun
Hemen herseyi tüketmek istemiyor galiba zamana yayarak yapmak istiyor da olabilir
İnsan karısına oral yapmaz mı ya cidden kötü olmuş senin adına sormadın mı neden yapmıyorsun diye?
Cani oyle istemistir. Belkidr bu zamana kadar rahatsız eden koku vs vardi simdide düzeldi yapmak istedi kendine hic sordun mu bunu
Olabilir yani hic yapmayan biri bir anda yaparsa gerçekten insanın içine şüphe düşer.
Nerden esti diye sorayim mi şüphelendiğimi belli etmeden
Acik açık yazamiyoruz buradan isterseniz takio edin konuyu tartisalim benzer seyler yaşadım çünkü
Yanlış anlamazsaniz tabi
Bende evliyim evliligimde yasadigim bazi seyler sizin şüpheleriniz ile benzerlik gosteriyor o yuzden takio etmenizi istemistim
Yo baskasına yapsa hep ona yapar
Onda daha istekli olduğunu görüp kadının öyle kadar vermiştir belki off niye o zaman 2 sene sonra aniden ya? Nerden esti diye şüphemi belli etmeden sorayim mı?
Sorr
Olabikir ama. Doyumsuz dur eşiniz
Güvenin yok neden evlisin
Günahını alma belli tiksiniyordur oran kaymak gibi değil ise. Nasıl bir his ki?
Sanmam ilk dea yapması düşündürücü ama
Aklına kötü şeyler gelmesin
Hoşuna gitti mi onu söyle sen
Fazla takıntı yapma
Olabilir