2 yıllık Sevgilime onun ısrarı üzerine oral yaptım?

Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. Haftaya annesiyle tanışacağım. Önceden gündeme gelmeyen cinsellik konuları ara sıra konuşulmaya başlandı. Daha doğrusu ben pek yaklaşmıyordum. Benden nerdeyse 3 aydır oral yapmamı istiyordu. Fakat ben oral yapmayı kendime yakıştıramadığımdan hep geri çevirdim. Tamam yüzeysel cinsellik var fakat oral kadar ileri değil. Bu tatil hiç görüşemedik o benim şehrime geldi. Birbirimizi çok özlemiştik nasıl olduysa birden bana oral yaptı. Ve daha sonra benden karşılık beklediği izlenimine vardım. O an napmam gerektiğini bilemedim ama sonuç olarak ikimiz de şu an bunu birbirimize yaptık. 2 yıldır böyle bir olay yaşanmadı aramızda. Kendimi kötü hissediyorum yaptığım için. Ama o kendimi iyi hissetmem için elinden geleni yapıyor. bir taraftan kendimi iğrenç hissediyorum bir taraftan hissizim şaşkınım içinde bulunduğum duruma ayak uyduramadım. Bana dedi ki yapmazsın diye düşünmüştüm şaşırdım dedi. Sen istemedikçe senden bir şey talep etmem sen bugün cinsellik istemiyorum desen tamam derim dedi. Şimdi o kendi memleketine döndü napmalıyım nasıl davranmalıyım basit bu kız filan gibi şeyler düşünür mü? Bakışı değişir mi yardım edin? #cinsellik?
2 yıllık Sevgilime onun ısrarı üzerine oral yaptım?