Hamileiklerden kalan çatlaklarım ve ameliyat izim var eski eşim ameliyat izim ve sırtımdaki küçük et beninden hoşlanmadığını söylerdi ben erkek arkadaşımın bana karşı açık ve rahat olmasını istedim iğrendiğin bir şey varsa devam etmeliyim dedim o da kucağına alıp yatağa alarak oral yapmaya başladı neden bunu yaptı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki şöyle senden tiksinmiyor yani senin eski eşin gibi değil aslında yaptığın hareket hani ben senden tiksinmiyorum seni her şeye rağmen arzuluyorum demenin hareketi ile göstermesi aslında yani kötü bir şey değil oldukça iyi bir şey adam aslında önceki eşinden çok daha hakikatliymiş mesela.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bazıları bu konularda takıntılı olur ve iğrenme durumu yaşayabilir. Beraber olduğunuz kişiyle açık konuşmanız güzel olmuş karşılığında da güzel bir karşılık vermiş. Size bunu yapması açıkça ben seni herşeyinle kabul ettim ve istiyorumun demenin başka bir yolu gibi. Bundan sonrada takılmadan güzelce ilişkiyi yaşamaya devam edin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senden hiçbir şekilde igrenmedigini umurunda olmadığını anlatmışNet bir ifadeyle Daha anlaşılmayacak ne var Eski eşinde iyi ki eskiymis
53 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @asya_saral ve @ladywinter
- +1 yıl
Teşekkür @Lalizar26
- +1 yıl
Sana da teşekkür @Redamancy-4
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. senden iğrenmediğini anlatmaya çalışmış
bak arkadaşım. eski eşin öküzün teki imiş. vücudundaki istemsiz değişimleri bahane etmiş hakaret etmiş. sen bunu hak etmiyorsun. o senin bir eksikiğin değil eski eşinin öküz cahil manyak oluşundan kaynaklı. kendini aşağılama lütfen13 Yorumla
Soran+1 yılKurtuldum zaten şu an ruh sağlığım daha yerinde sadece vücuduma karşı olan davranışları genel olrak kalpsiz biriydi
+1 yılGenelde erkekler oral yapmaktan hoslanmaz, bazıları kokudan vs rahatsız olur. Böyle birşeyin olmadığını gostermek için dogrudan en kesin yolu seçmiş ☺️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Senden iğrenmiyorum seni çok seviyorum vs demiş gibi bişey işte
30 YorumlaSenden iğrenmiyorum ve arzuluyorum dememin başka bir yolu. Sadece oral mı yaptı? Devamı?
16 Yorumla
Soran+1 yılDevamı da geldi tabi herşeyi yaşıyoruz
Soran+1 yılBenim için yoktu zaten
Soran+1 yılİstenmez onun içinden gelirse yapar
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılSenden igrenmiyor. Anin tadina varmis. Cinsellikte bunlara bakilmamali. ani yasamali. Sarmas dolas soluk soluga.
00 Yorumla
+1 yılSeni her şeyinle severim diyip sert bir dille uyarmış işte ne güzel
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenmediğini ispat etmek için böyle bir hamle yapmış elbette.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılSenden igrenmiyorum demeye calismis kendince igrensem yalamam vajinani yutmam senden gelen akinti vs
00 Yorumla
+1 yılpopo deliğinide yaladıysa senden zerre iğrenmiyor demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence sana önce güven verip sonrası kullanıcak benden sana demesi. denizi geçene kadar atrık ne yapsa sen eririsin
02 Yorumla
Soran+1 yılaramızda duygusal olarak bişey yaşansaydı buna müsade etmezdim ki
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yok
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. aç adam aç. ize mize takmaz kafayı. yemiş bitirmiş izli izli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer türlü kullandığı bir kadını bulmuş seni kaybetmemek için söylediklerini sorun etmemiş.
Yanlış anlama beni doğruları söyledim sadece02 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü dediğin ne
Cevap sahibi+1 yılCinsel konuda demek istedim
+1 yılDemeki igrenmedigine gore seni uyice kucaklamis ve oral yapmissa mesele yoktur demeki o zaman bazen kusurlar olur ama yuze vurulmaz gerektigi zaman
00 Yorumla
+1 yılSxyaparken iğrandiğin var mı diye soran maldır yaaa sxbu iğrenilirmi 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSen çatlaklardan ameliyat yanık izlerinden iğrenmezmisin
- +1 yıl
Hayır iğrenmem önemli olan içidir insanın kalbi sakat olmasın
+1 yılSenden igrenmedigini göstermis
10 Yorumla
+1 yılÖnemsiz demek ki ne güzel işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana senden igrenmiyom diyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenden igrenmedigini göstermek için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanı ordan daha hosuna gıdıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir durum yok seni olduğun gibi kabul etmiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Rahatsız olmadığını ispat etmek istemiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşveeer, fazla irdeleme, tadını çıkar 🤷
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İşte iğrenmediğini göstermek için yapmış anla
00 YorumlaYapsa suç yapmasa suç
00 YorumlaSenin bedeninden igrenen kisimile beraber olma
00 YorumlaSeni cok istiyordur ondan dolayı
10 Yorumla
+1 yılVücudunu sevmemiş olabilir
00 YorumlaHoşuna gitmeyen ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana aşık
12 Yorumla
Soran+1 yılbilemedim orasını ilgili ama
Cevap sahibi+1 yılSen ona aşık mısın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilime iğrendiğin bir durum varsa devam etmeyelim dediğim sırada neden oral yaptı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat