biz evlendik benim zevk problemim vardi ilk gunlerdi esim aniden sormadan oral yapmaya basladi bende bir sey demedim ardindan bende ona yapmaya basladim hic sormadan ikimizde memnunuz birbirimize surekli yapiyoruz o da cok zevk aliyor oralden bende memnunum benim anlamadigim herkes bundan sikayetci kadinlar pek sevmezler herkes dert yakinir sevgilim istiyor yapamiyorum,kiz arkadasim yapmiyor,utaniyorum oral yapmak kstiyor ama izin vermiyorum,midem bulaniyor agzima alamiyorum diye acaba biz de mi problem var anlamadim aklima geldi sorayim dedim.
Cevabın nedir?
Pardon ya anlamadığım şey hala oralmı yapıyorsunuz vaginana girmedimi daha,girdiyse ilk defa aral yaparak başladıysanız problem yok halaoral yapıpda girmediyse problem var demek,gayet doğal oral yapmak birde anal yapıyormusunuz veya yaptınızmı ,yaparmısınız yapmadıysanızda.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
karım olsaydın sen başımda gezdirirdim seni
210 Yorumla
Soran+1 yılbunu bir de.kocama soyleyin.o benim kiymetimi bilmiyor.
Soran+1 yılseks hayatimizda bitti
Soran+1 yılevet nazar Değdi galiba:((
Soran+1 yılamin haklisin
Soran+1 yılsagol tesekurler
Cinsellik konusunda 322 cevap paylaştı. bizde 1 yıldır evliyiz ve sıkıntı yok..sıkıntı onlarda...kadınların bir çoğu kendine yapılmasını ister ama erkeğe yapmak istemez..ama gereksiz...zevki alında sürekli isterler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum eşleri sevgili arasında. Kocaman bir fark var o eşin Allah göstermesin önemli bir ayrılık olmadığı sürece hep birlikte olacaksınız yani istenme durumu söz konusu olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil istenm anlayamadim yazdiklarini
Cevap sahibi+1 yılKlavyenin azizliği üzgünüm
Söylemeye çalıştığım eşin dediğin adamı öyle bir seçmişsindir ki hiç bir şeyinden tiksinmezsin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle hayır.Çoğu ilişki hep monotonlaştığı için değişik şeylere açık olmadığı için bitiyor.Her zamn erkek zevk alıyor ama bayan almıyor buda doğal olarak kadının cinsel isteğinin azalmasına yol açıyor.Bence oral olmalı sen yapmasanda sevgilinin yapması lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılbende yapiyorum karsilikli
Cevap sahibi+1 yılO sana kalmış güzel birşey ama bence erkeğe gerek yok.Çünkü erkek her türlü zaten bu işten zevk alıyor.Kadınlar için bu durum biraz daha farklı olduğu için yapması lazım her erkeğin aslında.Tabi karşılıklı yapmakta iyidir çnkü 2 tarafta birbirine saygı duyduğunu gösterir.
Cinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. Sadece siz yapıyorsunuz oralı normal olmasa gerek ;)
21 Yorumla
Soran+1 yıldalga geciyorsan omi degil ama sadece biz de yapmiyoruzn gercek anlamda soyluyorsan
Gizli Üye(30-35)+1 yılevle değilmisiniz siz özelin değilmi istersin hiç ilişki yapmazsınız isterseniz dedinden yapar isterseniz normal ilişki yaşarsınız bu sizin tercihiniz kimse karışamaz
05 Yorumla
Soran+1 yılkimse karismiyor da ben merak ettim normal karsiladik herkes rahatsiz oluyor bundan
Cevap sahibi+1 yılbunu paylaşman sorman doğru değil ya evli bir bayan için o odada yaşananlar o odada kalımalı ya
Soran+1 yılhaklsiin*abu gizliden oldugu icin yazdim normaldede kimseye anlatmiyorum
Cevap sahibi+1 yılkal sağlıcakla gizli bile olsan yazmamalısın neyse mutluluklar
Soran+1 yılsagol amin
Sizde hiçbir sıkıntı yok. Siz seksi dolu dolu yaşayan çiftlerdensiniz. Hijyene önem verilirse oral, anal fark etmez. Zevk almayı bileceksin...
03 Yorumla
Soran+1 yılevet iyi oluyor tabi renklilik katiyor
Soran+1 yıldogru;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana göre değil oral seks.sevmiyorum yalama olayını bana göre değil çok utanırım eşimden oramı öyle açıp yalatamam.herkesin zevk i sonuçta.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet oyledir mutlaka bende onu soruyorum zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılProblem yok son derece normal, bayanlar için klitoral orgazm olmazsa olmazdır. Erkek partnerede bu konuda büyük görev düşüyor. Eşini görevini yapıyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklsiin dogru
Cevap sahibi+1 yılAynen devam edin, her anınızın birbirinden özel ve güzel olması dileğiyle...
Soran+1 yılamin cok sagol
Alan razı satan razı ise sorun yok..Durmak yok yola devam :)
04 Yorumla
Soran+1 yılraziyiz allaa sukur sikinti yok
Soran+1 yılbencede :)
yoo. sizde problem yok..
siz alışma problemini kolayca halletmişsiniz..
böyle giderseniz her sorunun çok kolay üstesinden gelirsiniz..024 Yorumla
Soran+1 yılins.aalinda buyuk sounlarimiz var cinsel mesafe yok ama oletisimsizlik var daha dogrusu mesafe var aramizda ama normal hayatta cinsel hayatta degil ne yapacagiz bilmiyorum.
Soran+1 yılhaklisin ama bunu ona anlatt oyle biri degil.
Soran+1 yılhic bilmiyorum
Soran+1 yılvar o universite mevzunu ben lise 1 terk ama sorun egitim degil bendr cahil degilim ki aksine o universite mevzunu ama geri kafali
Soran+1 yılne kinusu falan acayim konusacak bir seyimiz yok bizim paylasacak bir seyimiz uok yol 20 dk.suruyor inan hic konusmadiginiz bile oluyor paylasim yok aramizda konusacak kinu ariyorum bulamiyorum o hic cabalamiyor hep ben yapiyorum.
Soran+1 yılbilmiyorum ama tereddutlu davranisi yok hem.yeni ebliyiz ilk zamanlar kiskanvtim bu hep konu oluyordu bir kere bagirdim ben acaba unutamiyor musun diye dusunuyorum dedim yok hayir dedi oye bir sey yok dedi...aslinda mutlu oldugumuz zamanlar da boyle degil kavga etmedigimiz surece iyiyiz hep sakalasiriz bana takilir falan ama kavga edincede kestirip atiyor cok kotu oluyoruz mutluyken gercekten mutluyuz ama sorun kavgaliyken var o zaman cok sinireniyor tamamen kestirip atiyor gozu bir sey gormuyor
Soran+1 yılavcuma aldigimi nerden cikardin nasil anladin?
Soran+1 yılben cinsellikte nasil bir tavri oldugunu anlatmadim ki hem oyle ozel davrandigi falan yok ne yapiyor mesela ozel davraniyorda.
Soran+1 yılilgisi yok bence o kendi icinde yapiyordur allah bilir eskiden sevgililerine de yapiyordur orali.
Soran+1 yılbilmiyorum benim ona yapacagimi bilmeden ve tahmin etmeden benim sevecwgimi bilmeden bana yapmisti aniden aslinda hakli olabirsim ama o cok kurnazdir yine tilkiler donuyordur kafasinda.
Soran+1 yılben akilliyim hem de cok o da oyle soyler sen cin gibisin der,ben cok seyim derim neysin der :) sen cok seytan gibisin der:))))
Soran+1 yıltamam gizliligi kaldir
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan karısına yapmaz ki oral nasıl bir evlilik sizinkisi yaaaaa
110 Yorumla
Soran+1 yılneden yapamasin sebep ne yani
Cevap sahibi+1 yılevlilik dediğinin bir ciddiyeti vardır ..tamam sevgiliyken çıkarken fuckbudyken sekste sınır yoktur ama insan karısına yapmamalı böyle şeyler ..şahsen bana ters ben yapmam karıma.
Soran+1 yılneden esinin zevk almasi icin yaoman lazim bence asil bunlar esle yasanmasi herkesle yasanmamasi gereken seyler
Cevap sahibi+1 yılben evliliğin ciddiyetini bozamam yalamam da yalatırmam da... ama dediğim gibi diğer durumlarda anal bölgeye bile oral yaparım...
Soran+1 yılsana da bu yakisir zaten git istedigine istedigini yap senin gibi zihniyetler tuhFUM gidiyor bir nsan esiyle yasamali her seyi
Cevap sahibi+1 yılBen eşime değer veriyorum onun için bu tip şeylere girmem...o benim için kutsal.
Soran+1 yılkutsal ama kutsal anne degil mi o yuzden de tatmin olmazsiniz zaten baskalarinin kollarina hop o zman nedne esimle tatmin olamiyorum beni tatmin edemiyor bir izin vermiyorsuuz ki kadinlar yapacagini yapsin esin ne isterse yapmak orundasin ayni sekilde de o da senin istedigini yapmak zorunda
Cevap sahibi+1 yılyaaa ben ne demek istiyorum sen ne anlıyorsun ..belki benim karımda evlenmeden önce bir şeyler yaşamış olabilir orası beni ilgilendirmez insan bekarken yaşamalı ne yaşıyacaksa ama evlilikte olmaz en azından benim için...
Soran+1 yılolabilir ama bu dusunceyi sevdim sen bakirolmayip karini bakire istemiyorsun en azindan
- +1 yıl
Adam haklı, insan hiç sevdiğine oral yapar mı, onunla sevişir mi, ne biçim insanlarsınız sizler hüloooooğğğğ :DD
normal seks yapıyorsan ve sonrasında oral ile destekliyosan ne güzel işte herkes mutlu
03 Yorumla
Soran+1 yılevet yapiyoruz ama biz icinde yapiyoruz
Soran+1 yılevet guzel
ne güzel Allah mutlulğunuz daim etsin ben de asıl kızlar ağzına istem dışı alır sanmıştım sen bunu çürüttün
013 Yorumla
Soran+1 yılevt o istemeden ben yapmaya basladim genelde kizlar alamiyorum midem bulaniyor vs vs derler
Soran+1 yılevt
Soran+1 yılhayir olmadim
Soran+1 yılevet bencede
Soran+1 yılbir seferinde yapmazsak digerinde yapiyorum haftada 2 ya da 3 kez seks yapiyoruz
Soran+1 yılo kiymetimi bilmiyor ki
Soran+1 yılaynen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaaaaa kocan sana oral mı yapıyor? hem de sende ona ooooo çok şaşırdım ben
13 Yorumla
Soran+1 yıldalga gecme ben sadece milet bu kadar sikayetciyken zorla yapanlar varken bizim bu kadar normal yapmmiza sasirdim
Cevap sahibi+1 yılkaç kişi şikayetçi.?milyonlarca insandan 3-5 tanesi ıyy yapamam der..gerisi ölüp biriyor zaten oral diye :)
Soran+1 yılbilmiyorum ben sitelerde okuyorum ozelikle kizlar sikayetci
Sevinmelisin herkez sizin kadar şanslı olamıyor :) sahi senden bir tane daha var mı? :)
08 Yorumla
Soran+1 yılyok benden bir tane daha yok ama kiymetimi bilene esim kiymetimi bilmiyr
Soran+1 yılonu taniyamiyorum
Soran+1 yılzevk alma derecem normal asiri cildirmiyorum ama cok kotu de degil bizim sorunlarimiz cinsellik degil mesafe var sogukluk vat iletisimsizlik var.
+1 yılnormal olan oraldan hoşlanmaktır,hoşlanmamak anormalliktir
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklsi olabilirsin;)
oral sex doğru teknik kullanılırsa kadını çıldırtır...:))))
04 Yorumla
Soran+1 yılcildirmiyorum
Soran+1 yılbilmiyirum valla
+1 yıldevam devam..
:)
haline şükret...
en azından zevk alıyosun..
kocan ne mutludur.07 Yorumla
Soran+1 yılasiri bir zevk almiorum daha ama iyi yani ilerleme var
- +1 yıl
yapmaktan mı yoksa sana yapılmasından mı bahsediyosun?
Soran+1 yılyapmaktan zevk almiyorum o zevk aliyor diye yapiyorum yapilmasindan da asiri bir zevk degil ama zevk aliyorum tabi bir dearamizdaki mahramiyet kalkiyor daha da yakinlasiyoruz bu syede o yuzden de tercih ediyorum
- +1 yıl
nasıl bir felsefik cinselliktir allahım..
Soran+1 yılolabilir baksi acisi
- +1 yıl
herşeye rağmen kocanın mutluluğu paha piçilemez..
Soran+1 yılevet dogru;)
Cinsellik konusunda 449 cevap paylaştı. hiç bir sorun yok kardeşim devam edin siz zevk alıyorsanız gerisi boş
08 Yorumla
Soran+1 yılevet haklisin sikayetci de degiliz allaha sukur
Soran+1 yılevet ama biz daha yenyiz zaman aliyor alismak
Soran+1 yılhaklsiin bu sefer teklif edicem farklilik yapalim biraz
Soran+1 yıltamam ins.oyle olur cok tesekurler:)
+1 yılooo çok süper hımm ah senin gibi bir partnerim olsa her gün oral yapsa bende ona ne süper olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılkiymetimi bilmiyor daha kocam
- +1 yıl
yaa üzüldüm ben de bunu anlamam nasıl kıymetini bilmez benim partnerim olacak ben onu mutlu eder hep severdim değer verir kıymet bilirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni el üstüde tutmalı daha ne istiyor
122 Yorumla
Soran+1 yılo mu beni el ustundr tutacak normal deger gosterse yeter.
Cevap sahibi+1 yılişte kader kimi bulamaz kimi bilemez değerini bilmiyo safmış biraz :(
Soran+1 yılsaf degil bence daha cozemedim onu ama kötü oldugu kesin gaddar kindar.
Cevap sahibi+1 yılkıyabiliyo mu sana :/
Soran+1 yılooo hhoooo...
Cevap sahibi+1 yılhem ona oral yapıosun hemde sana kıyıyo ha :/ ben olcaktım ki
Soran+1 yılona cok sinirliyim su an zaten aramiz cok kotu yarami hic desme
Cevap sahibi+1 yılsen sinirliyken kesin dilimle alırdım sinirini
Soran+1 yılonu bunu yapmiyor iste aslinda istese yapar.ama yapmiyor.
Cevap sahibi+1 yılbenimle evlen sen :)
Soran+1 yılcok komiksin artik cok gec:)
Cevap sahibi+1 yılhiçbişey için geç değildir :)
Soran+1 yılartik gec.
Cevap sahibi+1 yılumutsuzluğa kapılma ama.
Soran+1 yılsu an hayatim o kadar kotu ki 19 yilimin en zor yilini yasiyorum inanamazsin kensimi bu kadar caresiz yalniz jmutsuz hatta mutsuz hissetmedim hayatimda hep cok uzuldum ama buna bakinca onlarin gereksiz oldugunu anliyorum cunku evlilik baska bir sey es baska ona umut bagliuorsun ve hayatini onunla gevciriyorsun ve en yakinin o ama mutsuzsun seni uzuyor..
Cevap sahibi+1 yılçaresizliği yaşıyosun sanırım sen. 19 yaşındamısın daha :/ dertleşmek konuşmak rahatlamak istersen vakit ayırırım her zaman. ama içini ferah tut biraz zamana bırak...
Soran+1 yılmalesef caresizligi yasiyorum destek icin sagol allah acisin halime ne diyebilirim://
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi biraz zamana bırak zaman herşeyin ilacıdır. birazda sabırlı ol işleri yoluna koymaya çalış. insanın kendini en kötü hissettiği andır çaresizlik bilirim. çok erken evlenmişin ama :/
Soran+1 yılins.dedigin gibi olur ins.allah bin razi olsun cok tesekurler zamana birakiyorum ama dayanamiyorum sabir versin allah ne yapacagim bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılamin inşallah herşey düzelir gönlün fferaha kavuşur... elinden geleni yap gerisini allaha bırak
Soran+1 yılamin ins. ins.cok sagol
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılSorun siz de değil ki. Göreceli bir konu bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir tabi ama tam anlayamadim
- +1 yıl
Yani bu tamamen sizi bağlayan bir konu. Eğer siz bundan fiziksel ve ruhsal olarak bir doyum alıyorsanız bunda bir gariplik yoktur ki :)
Soran+1 yılevet aliyoruz sorun yo zamn
- +1 yıl
no problem :)
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kadar özelini ifşa etmen evli bir kadına yakışıyor mu?
34 Yorumla
Soran+1 yılevet cok yakisiyor
Cevap sahibi+1 yılne mutlu kocana böyle bir karısı var o halde. Ben istemezdim karımın yüzlerce erkeğe nasıl seviştiğini yazmasını. Kocan bilse ne hisseder onu düşündün mü? Bu kadar basit mi?
Soran+1 yılyuzumu goruyorlar mi beni taniyorlar mi
Cevap sahibi+1 yılolsun, sen kendini biliyorsun ya bu yeter.
aa çok garip hemde evllisiniz:D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) dsalga gecmek yok
siz zevk alıyorsanız gerisini boşverin oral iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede iyidir
onlar ısı bılmıyor,sız dewam edın ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılbencede;)
Soran+1 yılevet dogru:)
Soran+1 yıltamam:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürekli derken, günde kaç saat?
010 Yorumla
Soran+1 yılsurekli demedim ama yaparken yapiyoruz
Cevap sahibi+1 yılne sıklıkta mesela. Bende evliyim bizde de oluyor.
Soran+1 yılbir seferde yapmiyorsak digerinde yapiyoruz
Cevap sahibi+1 yılama bu çok normal, sık değil ki. Haftada kaç ilişki sayınız ortalama?
Soran+1 yıl2 ya da 3 cok sik yapmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılo halde çok çok normal canım. Bizde de oluyor. Süre ne kadar sevişme hariç? Sadece ilişki?
Soran+1 yıl5 dk faln ortalama ama sevisme dahil degisiyor bazen 1,5 saat bazen 40 dk.bazen 1 saat bazen de yarim saat sizde/
Cevap sahibi+1 yılsevişme dahil olanı sormuyorum canım o hariç. Sadece ilişki?
Soran+1 yılortalama 5 dk.civari
Cevap sahibi+1 yılyeterli geliyorsa sıkıntı yok. Bakir miydi eşin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılalma sen hep o yapsın işi ne
05 Yorumla
Soran+1 yılo da zevk aliyor ama yapmam gerekir
Cevap sahibi+1 yıliğrenç ama
Soran+1 yılyoo onun icin neyse benim icin de igrenc olsa ona da igrenc olur hem ben tiksinmiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılyapmıyorsun ama
Soran+1 yılben yapiyorum oraya da yazdim zaten
nasıl rahat ediyosan onu yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgayet normal ne varki. bunda devam devam
01 Yorumla
Soran+1 yılevet guxel tabi
akışına bırak boşver tercih meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlısın kocana yapıyorsun ne var bunda
03 Yorumla
Soran+1 yılevet de merak ettim millet cekiniyor istemiyor sevmiyor bizim bu kadar normal karsilamamiz tuhafima gitti hele de benim ilk iliskim evlenmeden once opusmedik bile ve asla huylanmiyorum ondan
Cevap sahibi+1 yılbosver mılletı sen esınle yapıyuorsun onlar zına yapıyor bende oral yaparmıyım bılmıyorum ama esım olacak ınsana seve seve yaparım yeterkı tutkulu bır sevgımız olsun
Soran+1 yılevet sefgi olmadan oral olmaz bence insan tiksinir sence de oyle degil mi bir insanla seks yapsan bile herkese oral yapilmaz onun icin arada sevgi olmasi lazim
Gizli Üye(36-45)+1 yılne istiyorsanız onu yapın devam canım :)
05 Yorumla
Soran+1 yıl;)
Cevap sahibi+1 yılne zamandır evlisiniz
Soran+1 yıl1 ayi gecti 45 gun falan
Cevap sahibi+1 yılNasil gidiyor cinsellik tam istedigin gibi degil sanirim
Soran+1 yıliyi fena degil ama.zamanla alisiriz.
+1 yıl
köpürt04 Yorumla
Soran+1 yılnasil anlamadim
- +1 yıl
Devam diyorum
Soran+1 yılanladim evet devam;)
- +1 yıl
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı