Cinsel hayatımız iyi gibi ama doyamiyorum?

1 buçuk yıllık evliyim 6 aylikta hamileyim şuanda eşimle ilk aylar genelde benim isteğimle hergun ondan sonra 2 günde bir şeklinde ilişki yaşıyorduk tabi kendisi yorulduğu için bazen istemiyordu ama laf sokarak falan olduruyordum. Yaklaşık 8 9 ay böyle devam etti arada tabi istisnalar vardı şu an artık haftada 1 e 2 ye falan düştük hamilelikle bende çok takmamaya başladım yeni yeni isteğim tekrar geliyor aslında bakıldığında cinsel hayatımız çok iyi farkındayım ama heyecan yok ve ben galiba bundan dolayı olanı da yeterli bulamiyorum adama da bişey diyemiyorum daha ne yapsın. Bir bozukluk var ama ne bulamıyorum derken sanırım tutkunun olmadığına karar verdim. Ve sordum geçenlerde bana şok olacağım bir cevap verdi

Sen benim esimsin bir yerden sonra şefkat duyuyorum sana seni seviyorum ve sanki seni neden s... Diye düşünüyorum tutkulu değilde artık dayanamadigimda istiyorum dedi. Mesela yabancı olsa ona acımam başka birisi olsa bugün senle olduysa onla hiç olmamış gibi olur belkide ama senle ihtiyaç duyduğumda genelde dedi. Beni seviyor ama bilmiyorum tuhaf bir durum insan sevdiğini neden s... mesin yani ama ona bu erkek ortamında sinirlenince küfürle s... Denir ya onun gibi kötü biseymis gibi hissettiriyormus ve bana neden acı cektirecekmis

Böyle tuhaf bişey😅 aslında oda tuhaf olduğunun farkında ama altında böyle bir his yatiyormus. Ne düşünüyorsunuz doğru mu böyle düşünen var mı başka?

Cinsel hayatımız iyi gibi ama doyamiyorum?