Seviyorsa neden basit olsun. Sevmiş güvenmiş kendini adama teslim etmiş bunun neresi basitlik. Teslim etse bir dert etmese bir dert. Kurutacan bu erkekleri.😄
Basitliktir nedir abi ben anlamiyorum ya. Hayir bak 21 22. Yy evet gelisemedik. Toplumumuz geride kaldi. Hala kadinlara mal gözüyle bakmalar, ikinci sinif insan muamelesi yapmalar cinsel obje seks objesi olarak gormeler. Daha dun kadinin biri esimden ayrilamiyorum babam ikinci el olursun diye soru acmis mesela. Yav insanlae birbirini sevmisse yakinlasmissa ikiside zevk aldiysa ne basitlik olur ne kullanilmislik. Kadinda zevk aliyo beni nasil kullandi basitmiyim diye sorabilir. Erkekler yapiyor bunu evet ama kadinlarda kendilerine yapiyo bu basitlik degil kendini ona teslim edecek kadar sevmek istemektir bence ki bu basitlik degil deger verme sevgi gosterisidir. Ama toplum nasil bir toplumsa kadinlars bile bunu asilamis kadinlar kendilerini mal olarak seks objesi olarak gorenleri var. Gelisemedik...
Saçma ama evet, bu ülkede görülüyor. Halbuki seven sevdiğiyle, bir başkasını aldatmadan/incitmeden isteyen istediğiyle sevişse, kadınların muzdarip olduğu ‘erkekler sevişebilmek için seviyor taklidi yapıyor’ algısı ortadan kalkar. Açık iletişim ve istek önemli bu noktada. Sadece hoşlandığı/sevdiği insanla cinsellik yaşamak isteyen insanlara basit gözüyle bakan insanlar, gerçekte basit olan insanlardır diyorum ben. Eyyorlamam bu kadar.
Bence ülkemizde seks çok çok ilginç nedenini açıklıyayım.
Yapsan kız olarak kaşar oluyorsun ya da yollu görünüyorsun yapmazsan kezban hemen yapsan bu herkesle yapmış düşüncesi oluşuyor erkek kafasında ama bence bunun bir istek arzu olduğunu kabullenmek gerekiyor.
Bana göre böyle insanları basit görenler, asıl basit olanlardır.
Cinsellik çoğu insanın doğal ihtiyaciyken, lafı uzun süre dolandirmadan, aşk yalanına sığınmadan, mevzuya giren kişiye, özgüven ve cesaretinden dolayi saygı duymak gerekir.