Not:Soru tamamlanmadan parmağım geç e dokundu😂 soru detayda🫶🏻
Sıradan ve yüzeysel bir cinselliği tercih eden insanlar seksi doruklarında yaşayanları görmüş olsa ne düşünür?
Not:Soru tamamlanmadan parmağım geç e dokundu😂 soru detayda🫶🏻
Hani insan senelerce annesinin evinde pilav yer. Annesinin pilavını dünyanın en iyi pişavı sanar. Sonra bir davete gider. Bakar ki pilavın içinde şehriye var, kuş üzümü var, iç fıstık var, et var. bu yediğim pilavsa bugüne kadar benim yediğim neydi diye sorar kendine. işte senin sorunun muhatabı olan insan da aynen bu duyguyu yaşar. Eğer bu seksse bugüne kadar yaşadığım neydi diye sorar.
Bişe diim mii anca bu kadar isabetli ve cuk oturan bir betimleme olabilirdi bayıldım yorumlamana 😎😂😈ama gerçekten de tıpkı dediğin gibi oluyordur bence de🙏🏻
O zaman helalinddn bir eic alırım 😘
Tabi kiii hemen gelsin dee nerde ay o buton😂😂
Yavrum sorunun üzerinden 24 saat geçecek ki eic seçesin
Hııı öyle deseneee tamam yarın şapalım o zaman😂o derece fransızım eig konusuna düşün
Fransızlar ve Fransızcayı pek bilmem ama İngilizcem iyidir sana dil öğretebilirim.
Malum dil diledeğmeyince dil öğrenilmezmiş 😈😈
Yaaaaa Swoorrdd😂😂😂
Buyrun benim 😎
Bu durum tamamen kişinin hayata ve cinselliğe bakış açısına bağlı. Yüzeysel bir cinselliği tercih edenler, bu deneyimi daha basit ve rahatlatıcı bulabilirler. Onlar için cinselliğin amacı fiziksel tatmin olabilir ve daha derin bir duygusal ya da spiritüel bağ kurmak gibi bir beklenti taşımayabilirler.
Daha yoğun ve derin yaşayan insanları gördüklerinde ise çeşitli tepkiler verebilirler. Bazıları merak edip yeni bir şeyler öğrenmek isteyebilirken, bazıları da kendi basit ve huzurlu deneyimlerini daha konforlu bulup o tarzı karmaşık ya da aşırı bulabilir. Sonuç olarak, herkesin cinselliği nasıl deneyimleyeceği kişisel tercihlere bağlı ve bu da bireyin değerleri, duygusal ihtiyaçları ve hayata bakış açısına göre değişir.
Kesinlikle katılıyorum ama şöyle de bir gerçek var ki seks en az 2 kişilik bir eylem yani bu yüzden performans eşleşmesi ruh eşleşmesi çekim eşleşmesi bir çok şey gerekiyor
Kimsenin yatak odasını bilemeyiz ama sorsan herkes aradığı cinselliği bulamamış o yüzden dediğin gibi kişisel tercihe uygun partnerler seçilmeli 🤗😉
Önce bir güzel seyrederler. Tıpkı internet üzerinde izledikleri binlerce videoları izledikleri gibi..
Ardından bundan ne şekilde ve nasıl zevk alındığı konusunda fikir sahibi olmaya çalışır, amatörce olsa da bir kaç deneme yaparlar.
Şimdi geldik işin sırrına, konu burada neyi nasıl yaptıkları değil; yani izledikleri sadece iki bedeni görmek de değil, nasıl bir hissiyatla ruhlarının bedenleri bu hale getirdiğini, kendinden geçen iki ruhun nasıl zevk aldığını ve bu zevki daha başka nasıl yükselteceğini düşündüklerini hissedebilmektir.
Yanii noktası virgülüne kadar aynı fikirdeyim çünkü bu durumlar öğrenmeyle olacak şeyler değil olsaydı herkes Johnny sins olurdu ya da Mia Khalifa 😂
Hani bi söz var ya çok lüx bi araba görürsün de arkadaş bu arabaysa bizim ki ne o zaman diye tepki verirsin ya işte aynen öyle bir şey olur
Vay arkadaş bunlarınki seks ise bizim ki ne!!! Tepkisi gayet normal olarak gelir
Haklısın bence de böyle diyebilir tabi kötü bi durum ama bu
Tabiki de çok kötü bir durum
Cevap
19Cevap
Yaramaz parmak neler yapıyor öyle :)) Teknolojiyi havada görünce ya ayakkabı ya taş atıyoruz... Öyle gelişmiş bir seksi görse ne yapar düşünemedim :D:D:D:D
Ahhahhahah yaaaa şu komik yorumların olmasa nasıl gülücektik😂😂😂
🤗🤗😂😂
"Anne benim niye püskevitim yok?" diye sitem eder... "Niye ben pastanın sadece kremasını yiyip pastaya çatal batıramıyorum?" der.
Hahahah yaaa ağlicamm😂😂😂
🤣🤣🤣
Geçmişe dönüp baktığımda ‘sadece ter atıyormuşum’ diyorum. İlk acemilikleri kastediyorum. Tabi hissiyatı yaşamayan belki anlamlandıramaz.
Tabii yaşamayan anlayamaz☺️
Uslu olursan rüyanda şirinleri bile gorursun gibi bisey :)
ya da sürtün sürtün atesi bulma cabasi
Ahahhaha çok güzel anlattın😂😂
Rewerans fm :)
Bişey olmaz kendi aldıkları zevk daha önemli onlar için
Ama daha iyisini görünce yaşamak istemezler mi
Zamanla alıştıkça uyum sağlarlar birbirlerine
Tecrübesiz insanlar elindekiyle mutlu olmayı iyi bilirler
Hımm tecrübe mi tek fark
"De gidi hayvan de!" der geçerim.
😂🤣😂🤣
"Ulen keşke beni takip etmeseydin" diyorsun demi, itiraf et.
🤣🤣🤣🤣yooo gülüyorum baya😅 ben çok yönlü bi kişiliğim cinsellik komedi ekonomi siyaset her halt var yani
Ne sohbet edilirmiş seninle he :D Siyasetten girer, ormanlardan çıkar, hayvan haklarına geçer, edebiyatla bitirilir :D
Oooooo hepsi ilgi alanım hepsii bakma burada sadece Seks başlığında eğleniyorum😂
Fark ettim senin goygoycu ve troll olduğunu :D Tabii baktın benim sayfam kültür sanat, dedin bu adam troll falan bilmez takip etmedin :D Seni sıkrim seniii :D
Aaaaa lütfen lütfen troll değilim şimdi orada bi anlaşmaya varalım önce😂sorularım gerçek cevaplarım goy goy😈
Sen sıkrimsin, sus bakim, troll seni :D Sorularına komik cevaplar vermek için takip ettim hahaah :D
Sakar şey seni, hava soğudu kuş yuvasinda seks neydi cinsellik neydi unuttum🥺🥺
Ahhahah soğukta olmuyor mu yuvadan çıkış😂😉
Puhahahhaha şu güne kadar attığın en gerçekçi en güzel ses kaydı bunu şeçiyorumm 😝😝😜😜ama nasıl gülmim ay sonuna kadar güldüm🤣🤣
Napayım ben de diğerleri gibi yalan mı söyleyim. Kalktı inmiyor, 3 gün 100 saat 8 posta atarım 30 40 cm mi diyim. Gerçekçi olmak gerek 😅
Ahhahahah yok yok sen doğruları söyle hep böyle ol 😂😂bidaha da öyle gitme bak boşa gittiğini gidip başka bişey bulamayınca anladın😎😄😄😉
Normalde çok takılmıyorum buryaa ya. Yeterince de fantezi dinledim burada. Sıkılınca giriyorum. Bir değişik özgür fikirler sende var
Gümbür gümbür müzik tesisatlı, abart egzozlu, simsiyah cam filmli, çelik jantlı Şahin araban ile trafik ışıklarında beklerken yanına yanaşıp yeşil ışığı bekleyen bentley ve rolls royce a bakmak gibi 😱😱😱
Tiryakisi olurlar bir tatsalar
Bence de😂
Elbette dorukta olmasını ister
Dimii
Bayadir bi olay yok onu sorgulamam
Detayda soru :)
Her zaman aynı şeyle değil farklı çeşitli davranış ve hareketlerle yaşamalısın, o gün yaptığın bir önceki günden daha iyi olmalı.
Kafayı yerler
Bence de
Benimle bir defa bir araya gelse deli olur
Hiç bir şey yaşamayan ben hchx
Ahhahaah yaa kıyamamm🤭🤗
Anlamıyorum hocam 😔
Olmaz öyle ablacımm
Soru detayda:)
Gördüm ablacım
Yazık napıyor bunlar der, acır onlara
herkesin nasıl tatmin olduğuna göre değişir
Dorukta olmak zevkli