Ben bir Türk klasiğiyle başlayayım. 6. postadan sonra kadın ağladı resmen. Haşat ettin beni, yeter artık dur diye.
Seks konusunda en çok söylenen erkek ve kadın yalanları nelerdir?

Ben bir Türk klasiğiyle başlayayım. 6. postadan sonra kadın ağladı resmen. Haşat ettin beni, yeter artık dur diye.
Seks konusunda en çok söylenen erkek ve kadın yalanları nelerdir?

Ben bakireyim yalanı öyle bir devirden geçiyoruz ki okulda bozuk olmayan bir kız dahi kalmadığını düşünüyorum ve hepsini kıskanıyorum bir yalan daha var hepiniz benim gibi onları kıskanıyor sadece toplum , aile baskısından dolayı cinsellik yaşamıyorsunuz kıskanıyoruz çünkü erkekler verene gidiyorlar kıskanıyoruz çünkü cinsellik yaşamak kadar güzel bir his yoksa yaşamamak kadar da kötü bir his yok en azından evlenmelik biriyim diye de sevinemiyoruz çünkü devir değişti artık bozuk kızlarla da evleniyorlar bizlere de yobaz gerizakalilar kalıyo istediğimiz modern solcu adamlar hep verenlerle birlikte .
Bende hiç ilişki yaşamadım ama sen gocunuyor gibisin. Gel istersen herkes gibi olalım bizde ne dersin?
O kadar haklısın ki alnindan öpesim geldi
@bosverseneismimimm verene gidenin mi
Evet
@bosverseneismimimm ben seni anlayamadı :)
Görüşü yazan kıza dedim
@bosverseneismimimm oldu şimdi
Sıkı durun şimdi bu kulaklarım varya benim vakti zamanında şu lafı duydu resmen (benim kızlığım kaza ile bozuldu) resmen yerimden hopladım. Dedim tabi hemen bu kaza nasıl bir kaza dedim güzelim eskiden dedi sürtünürdük biz birden ıslaklık falan derken bu sürtünmenin dozu biraz artı ve birden içeri kaçtı dedi ben sen nerdeydin dedim altta o nerdeydi dedim üstte eeeee dedim bu nasıl kaza o zaman dedim ben istemeden oldu dedi sen bu ortamı sundun mu ona dedim sundum dedi eeee bu nasıl kaza o zaman dedim bana kızdı bozuldu biraz kurcalayıp sıkıştırdım falan lafla bu sefer itiraf etti isteği ile olduğuna bu işin dedim bende hemen niye yalan söylüyorsun açıkça söylese kızmayacağım yeminle ama ben böyle yalsn görmedim dedim beni kekleme dedim sonra sonra baya güldük bu kaza olayına
Cevap
12Cevap
Kadınların yalanı genelde ilk defa sen bu kadar iyi yaptın oluyor erkeklerin ki ise say say bitmez 😃😃
Cinselliği sevmiyorum yalanı
Üç posta yaparım der. Ama Bir posta yapar ve kıçını döner yatar. Yalanın kralı bu bence. Önce aslan olur sonra miyavlar böylesi.
Erken boşalan bunu yediremeyen erkeğe bana yeterli geliyor çok zevk aldım demek😅🙈
Hahaah
1. Gün aşkım ben hiç denemedim acemiyim tamammi.
2. Gün gerçek yüzünü gösterip p*rno olan kızlar.
Seks için aşık taklidi yapan erkeklerin yalanları geldi aklıma
"Diğer kadınlar dümdüz yatıyor yatağa. Sevişmeyi, erkeği baştan çıkarmayı bilmiyorlar. BEN ONLAR GİBİ DEĞİLİM."
hisleri olmasa bile seks yapmak için varmış gibi davranırlar
Hiç yalan söylemem bu konuda. Eşimden başkasıyla olmadığım için de bilgim yok.
En basiti çok zevk almış gibi davranmak kadın açısından.
20 cm den aşağı olmayan erkeginki nedense hep 20 cm kendimden şüpheleniyorum bunları duyunca
karımdan kocamdan başkasını beğenmem gözüm görmez
Küçükken tüp bebekmişim ben
ben bakirim ben bilmem
Tamam acıtmayacağım gel
Bir saat pompalarim diyeni tutup...
Erkenden bitsin diye ah uh ses çıkarmaları 🤣
Aşkım ilkim sensin
Geç boşalırım
Uzun sürüyor dun
Bakireyim denilmesi
Yalan konuşmam hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?