Ben başlayayım. Penis boyum 17 cm kısa değil ama 19 demesi daha güzel:) Hatta o kadar çok bu ölçüyü kullandım ki soranlara gerçekten 19mış gibi hissediyorum:)
Sizce en çok hangi yalanlar söylenir?
Sizce en çok hangi yalanlar söylenir?
Erkekte kesinlikle penis boyu... Tüm istatistikler gösteriyor ki Türk erkeğinin penis boyu ortalama 14 cm... Sorsan 17 cm'i utanarak söylüyoruz. Niye? Çünkü kafamızda öyle bir yer etmiş ki "ideal penis boyu 18 cm olmalıdır" düşüncesi.. Nerden çıkıyor bu düşünce? Tabii ki p*rno filmlerden. Ordaki penisleri gören kız olsun erkek olsun ideal boy minimum o zannediyor. Yahu orası tamamen görsel tahrik üzerine kurulmuş bir dünya. Özel seçilmiş adamlar, özel seçilmiş ve her tarafı silikonlu kadınlar, ilaçlar, iğneler, vakumlar, pompalar vs. Ekranda her şey nasıl devasa gözükmeli diye denenmeyen metod yok. Bir erkek bir sürahi meni boşaltabilir mi? Akıl işi mi? Testisin ebatı belli. Neresinde barındırıyor o kadar meniyi? O yüzden böyle şeyleri izleyip kimse aşağılık kompleksine girmesin. Evet bazı ırklara özgü penis boyutlar vardır ama biz o ırktan değiliz. Hiç kafanızı 19-20 cm'lerle yormayın. Erkeğin ikinci yalanı skor üzerine. Çevir sor en az 7-8 kızla ilişkiye girmiştir ve en az 1-2 kızın bekaretini bozmuştur delikanlımız. Göz var nizam var... Hiç hesapta bilmiyorlar. Herkes en aşağı 2 kişiyi bozsa 80 milyon kadın demek bu. Türküye kadın nüfusu 40 milyon! Girdiği diğer 7-8 ilişkiyi de ekledin mi Türkiye oldu sana açık hava genelevi..! Kardeşim erkek olmanın mantığı girdiğin ilişki sayısında değil. Bozduğun bekaret sayısıyla hiç değil. Evet bir kesim var deli gibi sevişip kimin eli kimin cebinde belli olmayan ama sen öyle değilsin diye bu eziklik sebebi değil. Çok büyük yüzde gerçek vajinayı hayatında ilk kez evlendiği gece görüyor neyine yalan söylüyorsun? Kızlara gelirsem onlarda bu tip yalanlara pek rastlamadım. Bir iki marjinal dışında cinsel hayatını zaten afişe edecek kız çıkmaz. Öyle her gece birinin koynundayım dese adı fahişeye çıkacağından yaptığı varsa da saklar. Kızların en büyük yalanları vücut ölçüleri üzerine. Çoğu kilosunu en az 5 kilo eksik, boyunu da 7-8 cm fazla söylerler. Bu sitede bazı soruları takip edersen görürsün. Yok şöyle güzelim, yok göğüs bedenim şu, şu boy şu kilo sizce seksimi gibisinden. Emin ol hiçbirinin ki gerçek değil sırf abaza kitleye gaz vermek (ki büyük kısmı da kız değil erkek zaten)...
mk amma derine ındın.
Prezervatifi unuttum yahu(gözler fal taşı şeklinde açıllırsa daha ınandırıcı bulunur) diyip etın ete montajı desteklenir. dsadsa
Test ve onay garantı sonuç verdi dsa
ben yalan söylemedim ama erkek arkadaşım dünya kadar söylemiş sevişirken anladım. ne bamyası 15 cm idi ne de geç boşalıyordu. hayır o da haklı o kadar övmese kim merak edecekti :D
nasıl övdü peki?
benim de boyun 1.64 soranlara 1.67 diyorum nerdeyse kendimde inandım
konu seks olunca yalan yok ama yataga girince gerçekler ortaya çıkar nasıl olsa
Topuklu olduğu sürece yalanın anlaşılmaz:)
toplukluyla 1.70 im zaten :))
peki sekste hiç mi yalan yok:)
Cevap
1Cevap
Her erkek erken boşlamadığını ve penisinin büyük olduğunu söylüyor zaten.Sonra bir bamyanın ilk iki dakika da bittiğini görüyoruz tutarlı sallayın bari.
Bana neden salladın şimdi:)
2 cm büyük söyleyince kendisi anlamıyor mu bunu acaba?
sen anlar mısın? ayrıca 2 cmle mi bamya oldu:)
2 cm 2 cm derken biter yok olur o :) hadi sen 2 cm demişsin 10 cm olanlar 19 cm diyor göz var nizam var ya
gercekten 17 ama kalın iri olduğu için daha büyük duruyor zaten kimse anlamaz sadece bana 19 demesi daha güzel geliyor. 10 cme 19 demek başka bir boyut:D
Ya bırakın bu işleri hepinizin ki kalın iri gibi konuşuyorsunuz görüyoruz sonra ne olduğunu ayrıca senin şeyinden banane
bu sekilde beni de yalanlıyorsun. Cesaretin varsa gel skype kanıtlayayım.
İstemez bana ne faydası var ne zararı var senin şeyinin 17 olsa ne olur 30 olsa ne olur 10 olsa ne olur.
oke:)
işlk bunu yaptım ilk şunu yaptım kızlara bakmam bakarsamda sex anlamında bakmam falan filan
ilk seninkini yaladım.
:))
qsdhnnnnnnngqAİ
Benimki daha masum):
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar