Aslında sevişirken söylenen abartılı şeylere tam anlamıyla yalan denilemez... Sevişmeyi daha keyifli hale getirmek ve partneri motive etmek için kurulan bu tür cümlelere ‘’pembe seks yalanları’’ demek daha doğru olacaktır.
Kadın: Başım ağrıyor (yersen :) ), ilk kez olacak ağrımaz dimi (ilk mi? :) ), çok iyi oral yaparım (halbuki sanki elma şekeri yalıyor), göğüslerim füze gibi (bildiğin tahta), en iyi seksti (vasat erkeği pohpohlama sanatı)..
Erkek: 25 cm (15i geçmez), 5-6 posta atıyorum (çişinide sayıyor :D ), çok geç boşalırım (sanki uzaydan geliyor hortumla), kalktımı inmez (kaldırdın da inmesi kaldı :D ), sadece seni düşünüyorum (külliyen yalan), çok harikaydın (ölü gibi yatan kadınlara hitaben)..
Belli ki seni cam fanusa değil, kaleye kapatsak taşları, kayaları un ufak edersin anında, çelik kasaya atsak cevheri eritirsin, saygı ile sevgi ile korurum. 😉 PS: Ben bile eririm karşında. 😋
Hep seni hayal ediyorum.😂yalanı batasıca. Aghamckxk
12
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim +21cm kalın Öncekiler hiç alamadı çok büyük Sana karşı değişik hissediyorum Çıkarmadan 7 yapmışlığım var :) Gece de en az 6 8 arası yaparım Yaa birsuru birsuru 😂😂 aslında komik olan bizim bunlara inandığımızı sanıyorlar
@realy_jokerrr Yorumlara gelen yorumları beğenme özelliği neden hala çıkmadı yıl olmuş 2020 @KSsistem 😄😄 uzun zamandır bu kadar haklı bir yorum görmemiştim kesinlikle
Daha onceki iliskilerimden cok farklisin sozu pembe yalana girer
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
"Ohh harikasın bebeğim daha hızlı" diyorsa kadın tatmin olmamış demektir, ve erkeğini daha iyi olması için gazlıyordur, şahsen ben bunu düşünüyorum bir kadın olarak
Göğüsleri küçüktür, vajinası halı saha gibi geniştir, vücudu biçimsizdir ama yinede “hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın, kimseden bu kadar etkilenmemiştim” yalanı iş görür.
Meni dediğimiz şeyin tadına baktın mı hiç? Emin ol denesen bayılırsın ama nasıl bayılırsın düşün artık. Ve seks bir görev değildir bunun için seksle alakalı bir harekette görev olarak nitelendirilemez. Bir araştır ne olduğunu.
@PortakalVeReçeli iyide kadın bunu yapmalı yani arkadan önden ağızdan heryerden alıcak yalayıp yutmali ;) ona kalırsa bizde vajina suyu içiyoruz çok içtim tad mad yok ama o anki azginlikla işte yapıyoruz
@sHayatistanbull bu baş ağrımalarını özellikle evli erkekler iyi bilir ve sık duyar, heleki 2-3 saat öncesinden verilen aklına bile getirme mesajıyla birlikte iletim raporu net ulaşır muhatabına😊😄😂🤣
En İyi Cevaplar