+1 yılBöyle bir insanın zaten bir şey yaşamayı düşünme Çünkü sadece cinsellik amaçlı çıkar ilişkisi kurmuşsunuz Benim de buna benzeri bir arkadaşım vardı üniversitede açık öğretim fakültesi üzerine normal konuşuyorduk daha sonra olayı cinselliğe gitti baktım sadece zevki anında beni arayıp soruyor sonrasında görüşme konuşmak istemedim yani bunu bilemezsin ama sadece aranızda cinsellik geçiyorsa çok da duygusal bir şey beklememelisin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İşte her zaman söylediğim bu her ne olursa olsun kadınlık gururunuzu ayak altına almayın.. Çünkü erkek için kaybedecek bir şey olmuyor ancak kadın onurunu ve gururunu kaybediyor.. Saygılı olmayan bir erkeğin hiç bir şeyi gerçek değildir.
Sonra sen üzülürsün bırak gitsin.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ciddi düşünmesin ki. Herkes hoşlandığı kişiyi arzular
10 Yorumla
Soğuk davranıyorsa direkt sen kes konusmayi belki sogumustur ama sevmediği belli
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyorum yazmam sormam ama bir kadın için o kadar iğrenç bir durum ki
Soran+1 yılKadın kadını gerçekten anlıyor. Güzel yorumun için teşekkür ederim. Zihinler o kadar pis ki kendimi düşünmeyi es geçiyorum bazen. Ben ne yaptıysam o da yaptı ve yasadık. Bu kadar takılmaya, üzülmeye gerçekten gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılAlakası yok. Gidecek adamı zincirle bağlasan durmaz. Endişelenmene hiç gerek yok. Gerçekten flört etmekse amacın rahat ve pervasız olman yeterli. Olduğun gibi görün. Kendinden eminsen güçlü bir kadınsan kimin ne dediği ne düşündüğü pekte önemli değil aslında. Karar senin.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an konuşmuyoruz iletişimi kestim söylediklerin de çok haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. sana ilgisiz olan biriyle işin ne yol ver sg gitsin
22 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki
+1 yılCani istediginde geri yazar merak etme o seninle cinsellik icin konusuyo buyuk ihtimal sen ilgini cekmiyosun konu ilgisini cekiyo soguk yapmasi da bu bence diye dusundum simdi ama bir ihtimal doğrudur yanlistir bilemem mumkumse konusurken normal konusmaya calis ama usteleme yazarsa normal konusmaya calis bir tepkisine bak derim normal konusmaya calistiginda da konuyu cinsellige cekiyorsa sen konusmuyorsan geei soguk yapmaya basliyorsa soguksa bil ki cinsellik icin konusuyodur
00 YorumlaCinsellik konuşmayı kes dene bakalım, belki ciddi düşünür. Düşünmezse zaten çeker gider. Niyeti de anlaşılır böylece.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek sana aşık olursa , isterse dört çocugun olsun , ama aşık değilse de istersen kutsal rahibe ol farketmez , o yüzden rahat ol. Sen meta değilsin, keyif almak istiyorsan keyif al
00 Yorumla
+1 yılRol yapıyor olabilir lakin rol yapmıyorsa , ukalalık yapıyordur. Onun için herhangi bir anlam ifade etmiyorsun. Bilmiyorum ki , çok mu arıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe hali varsa görsün sıktı artık 😏
- +1 yıl
En doğrusu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik ve kadınlıgını kullanarak onu elde ettigini sanmıştır genelde kadınlardan bazıları çok istedigi adamlara bu basit yöntemi uyguluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAma asla işe yaramadı büyük hata ettim
- +1 yıl
1 verip 3 al 2 adım git sonra 4 adım geri gel anladın mı köpek olur etrafında direk yapma slow takıl belirli bi çizgiye oturt sonra farklı bişey istiyormuş gibi yap kafan karışık mış gibi bırak ikna etmeye çalışsın seni
Soran+1 yılBiz hiç konuşmuyoruz onunla daha sonra iletişim kuracam ama şimdi değil
- +1 yıl
Tamam ben taktigi verdim gerisi sende
+1 yılŞansın var tabiki , ama reelde cinselik olmaması kesinlikle şart. o sana reeel de bu niyetle yaklaştığında hayır diye reddetmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an konuşmuyoruz ne ben yazıyorum ne de o :(
- +1 yıl
O zaman pek imkanlı görünmüyor. ama sen yazabilirsin
Benimle bu şekilde özelini paylaşan kadınla ben herşeyi düşünürüm. Herkes aynı değil ama belliki uckuruna düşkün biri onun için sexting yaptığı diğer kızlardan bı farkin yok
00 Yorumla
+1 yılçoğu erkekle bu şeyleri konuştuğunu düşünüp istemez
12 Yorumla
Soran+1 yıl@bresta konuşmuyorum herkesle niye konuşayım
En kötüsü de o cinsellik için konuştuğuna aşık olmak benim başıma geldi
04 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu sonra?
adsda cinsellik konusan kız ucuzdur erkeklerin gozunde degersizdir
010 Yorumla
Soran+1 yılO zaman üreme sen, tek başına yaşa cinselliği.. sizin zihniyetinize ben ya
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılCinsellik konuştum ama yaşamadım. O an iki taraflı istedik ve konuştuk. Benim ısrarımla olan bir şey değildi olamaz da. Reelde görüşmedik görüşsem bile böyle bir şeyin yaşanması mümkün değil. Evlenmeden yaşamak istemiyorum. Lütfen bilmeden yaftalamayın. İnsanız ve ondan hoşlandığımı dile getirdim bu kötü bir şey değil ki
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun karakteri ve yasantisi onemli yani erkegi ne kadar tanimaya calisrsan ve onu tanidigini gosterirsen sana o kadar yakin olur
00 Yorumla Türk kızları s***lağın önde gideni ya tanımadığın adama sapıklık yapıyorsun tövbe tövbe
10 Yorumla
+1 yılBir ilişkide acaba benimle ciddi düşünmez düşüncesine girme hiç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir gözle bakmaya başlayabilir. Eğer bakireyseniz bence böyle bir şeyi yapmayın.
00 Yorumla
+1 yılBen mesela ilişkiye girmeden hissetmeden aşık olamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim böyle bi ilişkim vardı off o geldi aklıma şimdi
00 Yorumla Bu kişiden kişiye değişir açıkça konuş ne istediğini neler hissettiğini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana tavsiyem konuyu bir kes bakalim tepkisi noluyor birde napiyosunuz seksting mi
011 Yorumla
Soran+1 yılKestim asla konuşmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılKomple mi kestin neden
Soran+1 yılSoğuk yapıyordu
Cevap sahibi+1 yılcanım yani insanları anlamıyorum sanki birtek cinsellik konusma hakki erkeklerde varmış gibi senin canın nasıl istiyorsa onunda ister ama nedense cinsellik konuşan kadın hep kötü oluyor cahilce bakış açısı
Cevap sahibi+1 yılAma üzülme olur mu sıkma canını
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılNoldu kayboldun bir ara
Soran+1 yılBirsry olmadi
Cevap sahibi+1 yılKeyifler nasıl
Cevap sahibi+1 yılNolduki neden böyle güncelleme yaptın
Cevap sahibi+1 yılGünaydın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünecek olan düşünür. Düşünmeme sebebi sadece cinsellik konuşman değildir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılmuhtemelen çoğu kişi ile böyle konuştuğunu düşünüyordur, bu yüzden istemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya bu saçma sşalak soruları site neden kaldırmıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekten erkeğe değişir. ama düşünmüyorsa ve sırf bu yüzden düşünmüyorsa büyük saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor bundan sonra. konuşmayın öyle seni yanlış anlarlar kullanmaya çalışırlar
00 YorumlaGüveneceğini biriyse git konuş
03 Yorumla
Soran+1 yılYola tek başıma devam edeceğim doğru adamla karşılaşana kadar
+1 yılSoğukluğun nedeni nedir? Şansı öyle öğrenrbilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çok aktif biri yani çevresinde bir sürü kız var böyle soğuk soğuk tavırlar anlamadım
- +1 yıl
Şansın olduğunu sanmıyorun
Soran+1 yılPeki
+1 yılYakışıklı mı yüz güzelliği. Fiziği nasıl?
01 Yorumla
Soran+1 yılOrta diyeyim aman aman bir yakışıklılığı yok ama soğuk ve iplemez tavırları var lanet olsun sjshsj
+1 yılBiraz zor diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Yanı soule düşünür benle bu şekilde konuşan başkaları ile neler yapmıştır mantığı oluşur aklında reel olarka tanışıp sonra sanal yapsaydin o zman olabilirdi o şekilde düşün
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAhh ahh türk kızları işte ne yaparsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aslında düşünmesi lazım
00 Yorumla
+1 yıldüsünür neden düşünmesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu onun senden ne yi ne derece aldıgınabağlı
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa seni düşünebilir.
00 YorumlaBence yatıp bırakır realde de bulussan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsan git konuş bence
06 Yorumla
Soran+1 yılKendimi daha fazla düşüremem ona belli ettim zaten hatta söyledim hoşlandığımı
Cevap sahibi+1 yılNe dedi
Soran+1 yılHiçbir şey bizden olmaz ya zamanla da geçer
Cevap sahibi+1 yılFake olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılBelki sevgilisi, sevdiği vardır
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeye +1
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara altın çoksa düşünür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılşansın sıfır ciddi düşünmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
ciddi düşünen insan ilişkiye böyle başlamaz. erkekler güvenmez. adam seni cepte görüyor umursamıyor. sacma sapan sanaldan seks muhabbeti yaptıgın adamla nasıl ciddi düşünür mü diye soruyorsun akıl mantık almıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHele evli ya da nişanlı ise hiç şansın yok
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
O zaman olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın üstüne arsa diye mi yazdırıcan kendini 🥴
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bahsettin ki cinsellik olarak
00 Yorumlabasit sanar verdiğin değeri bilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bilmesin
+1 yılBaglarsan dusunur
01 Yorumla
Soran+1 yılBüyüyle mi 😅
bilemeyiz
10 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılDüşünür
00 Yorumla
+1 yılSana karşı sıcak olan biriyle ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendim sandim fghhj
00 Yorumla Düşünmez tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılHayır düşünmez.
00 Yorumla
+1 yılBen düşünürüm.
00 YorumlaSana bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden düşünsün ki
00 Yorumla
+1 yılne alaka?
00 YorumlaZorr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. dusunmez
00 Yorumla
+1 yılDüşünür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Düşünebilir
00 Yorumladüşünmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilinmez bişey
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar