Çok duydum. Eşi ile ayda alemde bir birlikte olan, hatta bazen aylarca yıllarca eşine yaklaşmaya erkekler duydum. Bence kesin sağlık sorunları var.. Normal mi yaaa? Değil. Cinsellik evliliğin temeli. Düşkün olsun ama eşinden başkasına gözü oynamasın...
Cinsellik sağlığınla alakalı bir durum kişi vardır maalesef yaratılışıni değiştirmek ister nitekim okuyoruz kadınla kocası sadece bir yıldır evli yaptıkları yatak ilişkisi bir elin parmağını geçmiyor ha hersey sağlıklı ama. Cinsellik olarak düşünmüyor dersem buda benim birincisi dini inancım ikincisinde herseyin bir yolu yordami olmalı hayvanlardan farkım var benim yoksa Allahin dediği gibi kimileri yol itibari ile hayvandan daha aşağıdadır
Yeryüzünde binbir çeşit insan yaşıyor. Herkes den istediğiniz soruya istediğiniz cevabı alamazsınız. Alamayınca da karşınızdakini de dislayamazsiniz. Herşeyin azı karar, çoğu zarar. Herşeyi dozunda yaşamak lazım. Çok şık yaparsınız önemini yitirir.
O işte bir bit yeniği vardır kesin. Eleman ya gaydır, ya da küçük pipili bir iktidarsızdır. Aksi halde her erkek illa ki erkeliğini bir şekilde gösterir doğası gereği
Düskün olmayabilir. Sevmeyen insanlr da var. Ama cinsellige duskun olsun ya.. Benden az istekli olmasın... Sonra erkeklerin aksine ben koşmayayım peşinden sevişelim diye diye😂
Evet var. Beş parmağın beşi nasıl bir değilse, biz erkekler de öyleyiz. Demiseksüel bir birey olarak gerçekten sevmediğim, hoşlanmadığım biri ile asla beraber olamam. Bu beni kötü biri yapar. Şıpsevdi olsaydım, belki o aklı fikri cinsellikte dediğiniz kişiler gibi olabilirdim. Ben haklı olana haklısın diyebilecek kadar dürüst bir insanım.