3 haftadır sanaldan konuşuyoruz cinselliği geçtim resim istemedi boyumu kilomu bile sormadı bu ne anlama gelir?
1 ay
Seni önemsemiyor tek sebebi bu başka konuştuğu var. Hırpalama kendini onun için sonradan vaktimi çalmış dersin zaten. Ben hem muhabbet edip tanımaya çalışırım, boyu kilosu beni bağlamaz değişken durumlar bunlar kafa dengi mi muhabbet ediliyor mu aramızdaki bağı önemsiyor mu libidosu yüksek mi cinselliği de rahat konuşabilecek bir olgunlukta biri denk gelse güzel olur. Belki de aşırı benziyoruz, bir ilişkide biriyle konuşurken isteklerimiz bile aynı bir selam vermekten imtina etmiyorsan beklerim tanımak isterim belki de selam ile başlayan yılbaşında iyi ki olur, birbirimize önyargılı olmayalım.
Seninle bu şekilde ilgilenmeyen erkek seninle 3 haftadır konuşmaz.
Maalesef abazanlar sebepli daha ilk andan itibaren cinsellik konuşulmasına o kadar alışıldı ki artık tersi durumda bir gariplik var diye düşünülüyor.
Belki de cinselliğe uzaktır o da bir ihtimal ama senin boyun ve kilon ile niye ilgilensin ki? Ne yapacak bu bilgiyle 3 hafta tanıştığın birisi?
Bunu soranlar seninle nasıl sevişebilir onu merak ettiği için soruyor. Abazan olmayan sormaz ki, gerek duymaz.
Sen cinsel herhangi bir konu açarsan devam edecektir eğer bunu merak ediyorsan.
Belki de çekici buluyordur, ama önce kişiliğini ve karakterini öğrenmeye çalışıyordur. Resim istememesi, fiziksel özelliklerini merak etmemesi dış görünüş yerine iç güzelliğe bakan nadir erkeklerden olduğunu gösterir. Çekici bulmasa zaten iletişime devam etmezdi. İlişkinin ilk zamanlarında cinsellik konuşulursa zaten sağlam bir ilişki olmaz. İlişkinin tamamen fiziksel özelliklere ve görselliğe dayalı olması daha olumsuz.
Cevap
42Cevap
Sağlam adam olabilir çoğalması dileğiyle bu karakterin
istemesin zaten daha iyi bir şey bu. kıymetini bil.
seni karakter olarak taniyor. sabret belkide sonu hayirli olur
Bulmuşsun saygılı düzgün biri.. sizin gibiler böyle düşündüğü için erkeklerin çoğu cinselligi Bi halt sanıp ilk iş boy pos kilo cinsellik sohbetine giriyorlar. Arsızlaştrdiniz bunları iyice..
Ahlaklı ve düzgün bir insan olduğu anlamına gelir, amacının sexting değil de gerçek bir sohbet olduğu anlamına gelir.
Ben böyle bir adam değilim mesela :)
Işte yine Kadınlar Ne İster bölümüne geldik konuşandan da şikayetçisiniz konuşmayandan da bana göre konuşması normal değil konuşmaması daha doğal vakti zamanı geldiğinde icraatı önemli
Saygı duyuyor herhalde. Zamanı gelir elbet şu an kırılmanı istemiyor olabilir. Yani kırılacağını düşünüyor olabilir
Yae arkdas Erkek cinsellik dese abaza dersiniz demese beni cekici bulmuyo nasil bi cinssiniz yaw
Konuşsa sapik olur konusmasa benden hoşlanmıyor derseniz ah kizlar ah
Bazı değerli şeyler incitilmemeli. Gölgelere değdirilmemeli.
Ahlaklı ve düzgün birisi. Bu devirde böyle erkeği bulamazsın. Bulduysan kaçırma..
İsyese istedi dersiniz terkedersiniz istemese boyle dersiniz napacaz biz
edeplidir kesin sen kendini kötü hissetme senin düşündüğün gibi olsa seninle takılmazdı
sohbetinden hoslanmıs belli ki ama cinsel olarak yaklasmamasi sıkıntılı
Herkesin istekleri farklı oluyor, bazıları da devamlı cinsellik konuşuyor amacı farklımı derler. Bazıları sizin gibi konuşmuyor istemiyor mu der, bunlar ortam ve kişinin yapısına göre değişir.
Belkide t optur 😂😂 ben ilk mesajda soruyorum awk 😂😂
Senin konuşmana göre ilerliyor.. Ufak sinyal versen ister demekki vermemişin
İstese kabahaaaaaaat, istemese kabahat.
Senin içinden geçen ne.
Ona göre de ilerle
İstesek suç istemesek suç. Niye bi ortanız yok sizin yahu
konuştuğu erkekde şu 😂😂
Biz kadınlar da alemiz istese adamın adı abaza olur
😂😂😂
bunları istemeyen cinselliği neden istesin ki.
biraz daha sabret bakalım.
Bahsetse bu sefer amacı o mu dersin boş ver
Bir türlü memnun edemiyorsun. Konuşsa bir dert konuşmasa bir dert.
Sizlerede cinsellik konuşsak suç konuşmasak sıkıntı anlamadım ki
Bahsetse de neden bahsetti abazan mı bu diyeceksin
Demekki merak etmiyor yani 🤣🤣🤣
Senden o etkileşimi almiyor olabilir.
Evet muhtemelen seni çekici bulmadığındandır
hayır evlenmeden istememiştir belki de
İşi bilmiyordur o sen aç
Ağırdan alıyo zamanı var daha
1 gram ilgisini çekmiyorsun demektir.
Belki o tarz muhabbetler sevmiyordur
Bu konuları daha ileriye saklıyordur
Ne konuşsun isterdin seninle 😏
Taktik uyguluyor olabilir
Cinsellik istemelimi ki 🙄
Surekli ayni soru niye
Harbiden değişikmiş seks sevmiyor mu acaba?
Ya cesaretsiz ya da kaybetme korkusu
Arkadaşça konuştuğu anlamına gelir
Ceylanı ürkütmeden yaklaşıyor
gay olabilir mi
Monoton biri demekki
Sen sexting mi istiyorsun
bulmuyor demek