Genelde kilolu erkeklerde erken boşalma durumu oluyor. Ayrıca çok çabuk yoruluyorlar, dayanıklı olmuyorlar. Erken boşalan bir erkekle hiçbir cinsel münasebette bulunmam. Aynı şekilde beni istediğim gibi tatmin edemeyecek erkekle de. Eğer böyle bir problemi yoksa ve beni etkilemeyi başardıysa kilosuna bakmam. Ona karşı hissettiklerim çok daha önemli. Kilo alınır verilir nedir ki?
kilolu biri olmadıgım için partnerimde kilolu olmasını istemem fantezi dünyam geniş kilolu biriyle her istedigim hareketi gerçekleştirmemiz düşünsene üstüme cıktıgını yazık degil mi bana :) zor olur ve çok aşırı terlediklerini ve bunun sonucunda ilişki sırasında baya itici geldiklerini duydum tabi bu sadeece bir duyum kendim yaşamadım kilolu bir karşı cinsle yakınlaşmadım
85 kilo kadını kucağıma aldığım oldu.. tabiki zor oluyor, pek çok şey eksik kalıyor. Bana ayak uydursun yeter.
Bu arada devasa cüsseli, halterci biri değilim. Sıradan bir Türk erkeğiyim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben 105 kiloyum evlendigimde de 102 kiloydum. 1 Yildir evliyim, esim 75 kilo. Ve Ben kendimi sevdigim icin , kendime baktigim icin cilvemde nazimda mevcut, iliskide hic bir sorun yasamadik.
Sağlık sorunu yaşan insanlar hariç, kilolu olan kişiler kendine bile saygısı olmayan kişilerdir, bu tip insanlar benden uzak dursun. O işe hiç girmiyorum bile.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Fazla kilolu kızla Zaten Zor olur 😅 eğer tabi kucakta zıplatmaya kalkarsan altında kalırsın hem şişman biriyle seks yapınca zevk alınmaz ki Zayıf Tazecik süt gibi kız İyidir öyle kızı Kucağımda zıplata zıplata ne severim Oksarim heryerini
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nedense ben kiloluları daha seksi buluyorum yani obez derecesi değilde baliketli kadinlar ele gelenler dolgunlar cekici geliyor erkek olarakta iri olması beni ezmesi falan
Olaya bakış açın yanlış. Gönül kimi severse güzel odur. İnsan kilolu birini seviyorsa o kişi ona göre güzel veya yakışıklıdır. Senin gibi zayıf partneri olan duba gibi miyonlarca erkek var. Bu durumda hangisi yoklukta sayılıyor?