Cinsellik yaşayacağım kişinin fiziği genelde hep arka planda benim için Tutkuları, istekleri,, kendisine yapılmak istenenler ve bana yapacağından emin olduğum fanteziler örtüşüyorsa... Fiziğin hiç bir önemi yok.. Lakin kilolular bir adım önde sanki ve daha büyük keyfler verebiliyor.. Buna rağmen fiziki bir ayrım yapmıyorum
Ne kilo ne boy fark etmez nasıl olsa dudaklar birleşir ve organlar gereken uygunluğu sağlar zevk yaşatır.. Bakımlı ve temiz olmak şartı ile... Yeter ki insan arzu ve istek ile o ilişkiyi yaşamak dilesin.
Ya bence bu iş biraz ritmik ve enerjik olduğundan kişi kendiyle dengeli birini veya kendinden daha zayıf birini seçer. Yani koskocaman biriyle rahat hareket edebileceğimi sanmıyorum.
Azgınlıktan abuk subuk sorular soruyorsunuz. Diyelim ki çok atletik ya da normal hatları olan biriyle evlendiniz... Kilo alınca boşanmayı planlıyorsanız evlenmeyin...
Cinsellik asktir Aşkın farkli sevginin farkli bir boyutudur
Partner seçerken de Kilolu zayif o bu şu gibi Ayrimci insanlari inanc ten ya da yapisal fiziksel olarak ayristirmaya karsiyim Sevgi nasil evrenselse cinsellikte onun bir parcasiysa oyle algılanmali
Çok kilolu ya da kemikleri sayılacak kadar zayıfsa sevişmem.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Daha önce 45 kilo ile 97 kilo olan iki kişi ile seks yaptım.
45 kilo olan kızla seks inanılmaz güzeldi ve tecrübeli olduğu için çok güzel 5 saat yaşadık Ama o nasıl kıvraklik falan müthiş bir his tek kötü yanı kucağına aldığında vajina bölgesinde bulunan kemikleri senin kaşığına baskı yapması.
Gelelim 97 kiloya
Onunla sevişmek güzeldi fakat seks konusunda iyi bir anı olmadı doggy pozisyonu kalçası büyük olduğundan zor oldu bacak omuza yapamadın bide vurdukça dalga dalga yağları gidip geliyordu 😂😂😂
Affedersiniz ama bu ne bir çim bir sorudur? Bu soruyu daha kibarca sorabilirdiniz. Mesela; Kendinizi çok şişman ya da çok zayıf olduğuzu varsayarsak cinsellikte birlikte olduğunuz eşinizinde aynı durumda olsa nasıl cinselliği nasıl eğlenceli hale getirirsiniz? gibi... Bir insan şişman ya da çok zayıf diye o insanın istekleri, duyguları, hislerini yaşamak istediği bir cinsel tatmin duygusunu hak etmediğinimi düşünüyorsunuz? Ayrımcılıktır bu soru sorma bir çiminiz.
2 tane bu şekilde ilişkim oldu fakat çok zordu üzerinizde ilişki kesinlikle olmuyor, tatmin zorluğu, orgazm gecikmesi vs...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İkisiyle de bunu yaşadım ama tamamen cinsellik icin değildi. bir dönem aşırı zayıf sevgilim vardı bir dönem de kilolu sevgilim oldu. Dış görünüşe önem vermediğim için kilo vs benim için önemsiz şeyler.