Hayır 😏 seks görsel bir şölendir bu yüzden fiziken çekici bulmam lazım erkeği. Aksi ancak azap olur... erkekler için de aynısı geçerli. Kimse kat kat göbeği olan bir kadınla sevişmek istemez...
140 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kilodan kastiniz ne kdr olduguna bagli. Obez biriyse sayet tabiki tercih edilmez. Ama evlilik surecinde kadinlarin gerek hamilelik surecinde gerek hastalik sebebiyle aldigi kilolar oluyo. Herkezde kisa sure de veremiyo kilolari. Etrafimda gordugum cogu kisinin de karisi-kocasi kilolu. Ben hic zannetmiyorum kilo aldiklari icin birlikte gecirdikleri vakitlerden zevk almicaklarini. Cunku seviyolar deger veriyolar. Ve insan sevince sevdigi adamin gobegini de seviyo. Dedigim gibi cooook aşırı bi kilodan bahsetmiyorum. Sevmedigim biriyle zaten seks yapmam. Yapiyosam seviyorum demektir. Sevdigim kisinin de gobegi onunla sevismemi engellemez. ( ama kilolari erittirmenin yoluna bakarim:) )
62 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama genede bayanlara saygı duymalıyız
+1 yılFark etmez zengin olsun her türlu yaparım 😒
81 Yorumla
+1 yılMerhaba,İnsanları aşk hayatında ya da cinsel yaşamında fiziksel durumuna göre yargılamak doğru bir yaklaşım olmaz ben sadece kendi durumuma göre cevap vereyim, ben bedensel engelli olduğum için böyle birisiyle cinsel ilişki pozisyon açısından ne kadar zor olsa dahi herkesin tercihine saygı duyarım ama ben kendim böyle bir kadınla cinsel ilişki yaşamak istemem, zaten belli bir zamandan sonra günümüzde görsellik ön planda olduğu için fit bakışları afet kadınlar ve kaslı erkekler daha fazla tercih edilir.
Resimde olduğu gibi...

Yemeğin lezzeti görüntüsünden belli olur, seksin lezzeti de kadından :)
01 Yorumla- +1 yıl
Kıvrımları keskin olan zayıf veya balik etli her kadınla olurum yeterki ya kilodan ya da zayıflıktan düz olmasinlar kıvrimlar iyidir 😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKiloluyla obezi birbirinden ayırırsak eğer, Türk erkeğinin sevdiği kadın vücudu genel olarak balık etli kadındır. Hafif kilolu, sert sekse gelen, sarıldığında kemik torbasına sarılıyor hissi vermeyen kadındır yani. Balık etli kadında sevişmek zevkli bir eylemdir. Özellikle de kadının göğüsleri C cup ise.
Ama plump diye tarif edilen obez, 130 kilo, 150 kilo ağırlıktaki kadınlardan bahsediyorsak elbette ki bu sorunun cevabı hayır olur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksle işim olmaz eşimle yapmazsam şeytanın oyunudur. Yakıtı insanlardan ve taşlardan oluşan ateşten sakının buyururken Allah dünyanın haline bak yazık gerçekten.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Yani biraz insan ayrımı yapmak gibi olmasın ama , kilolu biriyle ilişki zor olur diye düşünüyorum. Her pozisyona giremezsin, hakim olamazsın felan. Ne bilim, bu tür düşüncelerim var
00 YorumlaVardır illaki birileri. Olsun da sadece nefes alsın diyen çok. Yokluk içindeyiz sürekli.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeverim kilolu kadınları. Zayif kızlardan 5 kat daha fazla zevk verirler bana. Herkesin zevk anlayışı farklı tabi. Üzerine uzaninca elin avcunun dolup taşacak ben bunu bilirim. Zayif kızlar ne öyle tahta kurusu gibi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Zaten zayıf kadınlar hiç ilgimi çekmiyor kadın dediğin etli butlu olacak ki vurdum mu her yeri dalgalanacak 😍😍😘😋😋
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilolu erkek istemem fit olacak😝 çat cat sokacak
157 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUltra sert🤭
Cevap sahibi+1 yıl😏😏
Cevap sahibi+1 yıl🤚🤚.
- +1 yıl
Sen vuruş görmemişsin benimle olsan asla peşimi bırakmazdın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılObez biriyle yapmam ama balık etli denilcek kıvamda biriyle olabilirdi
00 Yorumla
+1 yılHayır görsel olarak beni etkilemeyen kendine çekmeyen bir kadınla seks yapmam istesemde yapamam ondan etkilenmem gerek
00 YorumlaHayır ıyyy gitsin kendi gibi şişko biri bulsunda sumo güreşi yapsın.
00 Yorumla
+1 yıl160 kiloluk erkek kankam 50 kiloluk kızla evlendi cinsel hayatlarını çok merak ediyorum açıkçası 🤔
00 Yorumla
+1 yılYani büyük çoğunluk yapmaz. Kim kilolu birinin altında ezilme korkusuyla sevişir ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden oda insan engellide insan. Ben toplumda onlar ötekileştiği için onlarla seks yaparım.
00 Yorumla
+1 yılSarkık olmasın vücudu baliketli kabul ama sarkik istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKilolu olanlar balık etliyim bahanesi yapıyor genelde ama çok kötü tüm pozisyonları deneyemezsin havaya kaldırma falan koca kadını kaldıramazsın bence kötü fit olsun bizim olsun 😌
00 Yorumla
+1 yılBilgiliyse cooooookkkk kilolu olmicak lolipo kadar yeterli
00 Yorumla
+1 yılEvet yaparim yaptimda harika oluyor hava yastığı gibi üzerimde olması daha güzel 😊
00 Yorumla
+1 yılNeden yapmatım ki daha tatlı olur saatlerce peş peşe yaparım
00 Yorumla
+1 yıl😆 hiç olmadı , meraktan olsa gerek denemek isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi defa yapmistim😂buldurana kadar indi zaten. Bi daha yapmadim jssjsj
30 Yorumla
+1 yılfazla kiloluysa hayır xd
40 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama yapmak istemezdim mümkünse minyon ve zayıf olsun
00 Yorumla
+1 yılKendım kılolu yaglı olsam belkı hakkım olmazda kendım atletık oldugum ıcın kılolu bayanlar cekmıyor benı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. ne kadar kilolu, herkesin kilo fazlası var.. fakat aşırı kilolu ise istmez kimse sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç defa denk geldi zayıf ve minyon biriyle yapılan gibi ne zevk ne tad alınmıyor kokusuda cabası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılır yapılmaz diye birşey yok ama ağır olduğu için yatakta pek iyi olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet demiştim. Tekrar mı sordun. 😃🌸😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilolu aşırı değil ise ten rengi de beyaz ise bayılırım
00 Yorumla
+1 yılBalık etli olur hatta bi tık fazlası da olur ama çok kilolu ise maalesef olmaz
00 YorumlaÇok kilolu ve çok zayıfla yapamıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılorantılı bır fızıgı varsa ve arzulamıssam neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok değil ama balık etli biriyle yaptım 😅😅
20 YorumlaAbi kilolunun zevki çok farklı yaa bn yaparım deli gibi hemde
00 Yorumla
+1 yılKilolu kadınlar insan değil mi neden yapmıyayim. Hele ekstra ateşli ve. Istekliyse
00 Yorumla
+1 yılÜstüne para verseler yine yapmam.. zayıf kadın hem daha çok zevk verir hem daha güzel sokulur 🤭
00 Yorumla
+1 yılhayır.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılHayirrr
50 Yorumla
+1 yılHayır.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Aşırı kilo bana itici geliyor..
30 Yorumla
+1 yılOlabilir
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVitrine alinannsoru maşallah ne kadar ahlaklı toplumuz
10 YorumlaHayır, yapmam
40 Yorumla
+1 yılYapmam
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Odak noktasının kilo olup olmayacağına bağlı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlarda neticede insan, onların da nefsi var. Yapılabilir onları mutlu etmek içinde olsa yapılmalı diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılevet
31 Yorumla- +1 yıl
İtici gelmez mi sana
+1 yıl100 kiloyu gecmezse olur 😀
30 Yorumla
+1 yılEvet cok kilolu olmasa daha iyi ama
00 Yorumla
+1 yılYaptım, kukuya dalmak efsane zevkli. 😍
00 Yorumlabalık etli kız hastasıyım
00 YorumlaYasam koçlugu adina mi🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılE V E T ( Balık etli kızlar 💖)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok aşırı olmazsa evet
00 Yorumla
+1 yılHiç kilolu kadın mikmedim ama istiyorumm ha
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki hanımefendi onlarda insan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
50 Yorumlahayır
10 Yorumla
+1 yılÇok yapmışlığım var
10 Yorumla
+1 yılzayif herzaman 5 adim ondedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ne kadar kilolu?
11 Yorumla- +1 yıl
Aşırı değil neden olmasın ki
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat