Çok seviyorsam bazı şeyleri göz ardı ederim. Bir yere kadar tabii.
Orgazm yaşayamadığınız bir ilişkiye devam eder miydiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birbirimizi gerçekten seviyorsak, mutlu ve huzurluysak devam ederim; çözüm bulmaya çalışırım ama zaten kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@ezgiyalcinkaya neyi beğenmediniz anlamadım? Doğru değil mi dediklerim? Ajslsldls
Yani tabiki disiligini tam yasamadan orgazm olmadan cinsellik bir ızdırap.. İşte erkeğim diye bilecek erkek kadına disiligini yaşatmak sureti ile erkek oluyor.. Aynı şey erkek içinde geçerli şişme kadın gibi olan kadınla seks ızdırap.
Orgazm önemli, ama seviyorsam evet bir yere kadar sabrederim. Yeterki içinde sevgi saygı olan bir ilişki olsun. her şey cinsellik değil. Sarılıp uyumak bile yeterli ama saygı ve sadakat önemli.
Orgazm olamayan kadının partneri bencil ya da seks konusumda kadın ruhundan anlamıyodur, çünkü kadın orgazmı tamamen erkeğine bağlıdır konuşarak halledilemicekse ya ayrılıcak ya da aldatacak başka yolu yok
Eğer ben orgazm olmuyosam o oluyosa bosamazdim ama biraz gözüm dışarıya bakardı tabi karım olmuyorsa direk bosarim aldatma olasılığı çok yüksek kadınlar zevk almaya çok önem veriyor ihanete uricagima bosanirim en bastan
Orgazm yasayamiyorsam iliskinin ne inemi var ki? Sevmek ayri bisey tabi ama ben Şu an oyleyim zaten ve esimi seviyorum ama iliskimiz olmuyir bosalamiyorum. .