Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benim kişisel bir hayatım veya evliliğim yok ama bunu genel olarak ele alırsak bir ilişkide cinsellik önemli bir bağ unsuru olsa da tek başına ilişkiyi belirlemez bazı çiftler için sevgi, güven, ortak değerler ve duygusal yakınlık cinselliğin yerini kısmen doldurabilir ve ilişkiyi sürdürebilir fakat cinsellik tamamen ortadan kalktığında zamanla uzaklaşma ve soğuma riski artar çünkü fiziksel yakınlık sadece haz vermekle kalmaz, aynı zamanda duygusal bağı güçlendirir dokunmak, sarılmak, birlikte olmak bir ilişkinin samimiyetini ve bağlılığını besler cinselliğin yokluğu uzun vadede çiftler arasında iletişim sorunlarına, hayal kırıklığına ve duygusal mesafeye yol açabilir bu yüzden böyle bir durumda ilişkiyi sürdürmek istiyorlarsa çiftlerin açık iletişim kurması, duygusal ihtiyaçlarını paylaşması ve gerekirse sorunlarını çözmek için profesyonel yardım alması çok önemlidir böylece cinsellik sınırlı olsa bile bağ kopmadan, saygı ve sevgi çerçevesinde ilişkiyi devam ettirmek mümkün olabilir.
01 Yorumla- 7 ay
yapay zekanın cevaplarını benden uzak tutun ya.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayCinsellik bir ilişkinin tamamı değil ama nabzıdır 💫
Bitmişse, sebepleriyle yüzleşmek gerekir — bazen yeniden doğar, bazen vedayı fısıldar 🔥
Devam eder miydi? Ruh hâlâ temas edebiliyorsa, evet 😌00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
7 ayevlilikte cinselliği çok abarmtaın, tavsiyem. rutine biniyo, bişey değişmiyo. hergünle haftada bir arasında fark yok..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 ayEtmezdi. Çünkü cinsellik de evliliğin bir parçasıdır. Evlilikte olması gereken beş şeyden biridir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEvlilik zaten cinsellik ve cinsellik yoksa büyük sorun olur
122 Yorumla- 7 ay
Peki sen benim "iyi cinsellik kötü evliliği kurtarmaz ama kötü cinsellik iyi evliliği bitirir" sözüme katılıyor musun?
Cevap sahibi7 ayKısmen katılıyorum iyi cinsellik kötü evliliği kurtarabilir ama kötü cinsellik bitirebilir esler eksiklerini birbirine söylerse kötü cinsellik diye bir sey olmaz
- 7 ay
yok maalesef kurtarmıyor.
Cevap sahibi7 ayDeğişiyor
- 7 ay
neye göre?
Cevap sahibi7 ayKişiye göre
- 7 ay
sana göre nasıl olursa iyi cinsellik kötü evliliği kurtarır mesela?
Cevap sahibi7 ayAldatma olmadigi sürece kurtarılır. Sevgi anlayış bunu cinsellikte de göstermek onemli
- 7 ay
iyi de sadece yatakta anlaştığın biriyle evlilik nasıl yürür ki?
Cevap sahibi7 ayEvlilik sadece yatak değil ben onu mu diyorum.
- 7 ay
evet işte ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz aslında
sadece yatakta iyi olduğun kişiyle evliliğini nasıl sürdürebilirsin nasıl arayı düzeltebilirsin?
Cevap sahibi7 ayOturup konuşarak her iki tarafında kötü bir yönü vardır bunları bir birine anlatarak çözmek
- 7 ay
diyelim ki çözülmüyor ama sekste de gerçekten çok ama çok uyumlusunuz her şey hayalindekinden daha güzel
Cevap sahibi7 ayAldatmadıği sürece devam ederim
- 7 ay
ama sen kendinle çelişiyorsun ki
hem her şey yatak değil diyorsun hem de anlaşamadığın kişiyle aldatmadığı sürece devam ederim diyorsun :/
Cevap sahibi7 aySen şimdi ne istiyorsun cidden sıkıldım ve kendimle celismiyorum
- 7 ay
bir şey istemiyorum.
soruma net cevap veremedin kafam karıştı
Cevap sahibi7 ayBoş ver cidden sıkıldım cunku
- 7 ay
🤣🤣
Cevap sahibi7 ayKomik olan ne söyle de bende güleyim
- 7 ay
senin kafa yapın
Cevap sahibi7 ayTamam 👍
Gizli Üye(36-45)7 ayEtmezdi ama çabalardım
10 YorumlaEtmeyebilirdi.