Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka gibi cidden şuanda iliklerime kadar bu durumu yaşıyorum. Ben 26 o 29 yaşında. Yaklaşık 12 seneye dayanan mazimiz var. Bunun son 6 yılı benim ona nefretimle geçti çünkü çok kötü olaylar yaşandı ama o her sene yazdı barışmak istedi. Ne olduysa bir anda yine asla o olmaz derken kabul ettim yaklaşık 10 gündür konuşuyoruz ve kendisi başından beri çok istekli biriydi bende öyleyim ama farkımız o saklamıyor ben saklıyorum. Şimdi eskisi gibi değil Allah var ama yine öpüşmek ve üst taraf olsun alta asla ellemem diyor biliyorum doğru ama ben bunları da istemiyorum. Ve fotoğraf istiyor kaç yaşına gelmişiz ne fotoğrafı? Eskiden atardım 20den önceyken. Ama şimdi daha namuslu bir hayat sürmek istiyorum. Çok yakında aileler tanışsın nişanlanalım diyor ve hergün bu olaylar çok bıktım. Her akşam yalandan hasta numarası yapıyorum istemesin diye. Çare oluyor mu? Kısmen ama nereye kadar. 2 gündür bu yüzden daha soğuk bana. Sanki bunlar olmazsa sktr edecek gibi. Ve bu o kadar yanlış ki. Aşk her zaman daha öndedir hiç olmayacak demiyorum ki ama artık bir nişan ciddiyet olmadan benden böyle bir şey beklememeli. Güya buluşcaz bugün yarın hala buluşamadıkta buluşsak yüzyüze etkili bir şekilde derdimi anlatcam ve büyük ihtimal ayrılcaz bunları yapmamama saygı göstereceğini düşünmüyorum biliyorum beni yanıltmayacakta. Kendini direkt evliliğe saklamak bile suç olmuş. Artık yetişkiniz ve istemiyorum bu kadar basit.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılhayatta her şey bir ihtiyaçtır sadece aşkla olmaz cinsellikte su gibi bir ihtiyaçtır. bu dönemde konuşmaya çekinen insan evlenince yatakta da sırt üstü uyur bu yüzden gerek yok kendi haline bırak kendi kendine takılıp mutlu olsun hayatında
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevgilimden değil de eşim dediğim insan dan görmezsem çok fena soğurum her zaman cinsellik de olmaz tabi ki ama işte, ben sevgili zamanında cinselliğe kalkışmam sadece evlenince
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Bir ilişkide bana göre aşk kadar cinsel uyum da önemlidir. Cinsel olarak ilgi görmediğim bir ilişki bana göre zaten aşk ilişkisi değildir. İnsan sevdiğini arzular ona dokunmak ister. Arzulanmadığımı hissettiğim bir ilişki benim için sadece arkadaş ilişkisi olarak devam ederdi.
20 YorumlaAşkım sevdiğim kişi evlenmeden benden cinsellikle alakalı hiçbir şey beklemesin.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. * kadına zaten sevgilim demem. Sexin olmadığı yerde ilişkiden bahsedilemez. Kendisini saklayıp vermeyen kadına fazla sabretmeden yol veririm. Kendisine başka bir enayi bulsun.
00 YorumlaBitiririm. Bana karşı arzu duymuyordur bu daha kötü ileri zamanda. Psikolojik sorunları varsa tedavi görsün gelsin kaç yaşındasın çocuk da değilsin
00 Yorumla
+1 yılCinsellik için birlikte olacaksam sevgili değil f*ck yaparım daha iyi. Sevgililik başka cinsellik yaşamak başka.
02 Yorumla
Soran+1 yılFoto ve cinsel konuşmaktan bahsettim
- +1 yıl
Onun derdi seks sevgili hayatı değil o yüzden bitirmek en iyisi olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBitmemeli sadece cinsellik üzerine ilişki olmamalı ama zaman zaman da karşı taraf cinsel olarak ilgi göstermeli
10 Yorumla
+1 yılBitiririm. Beni arzulamayan birisiyle yapamam
20 Yorumla
+1 yılKeyifli bir Yemek yiyorsun değilmi ardından tatlı da fena olmaz,,, yemek aşk ise tatlı cinsel liktir,
00 YorumlaBence seni görmek istemesi seni arzulaması yani ama demek ki senin bi çekincen var ki tepkilisin bu konuda ben öyle anlarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de aşk önce gelir ve zaten kişi sadece aşık olduğu ile bunları konuşur, yaşar ve özelleşir...
00 Yorumla
+1 yılBen ne yazarsam 30+ beni linçler en iyisi sessiz duruym 😂 k. b hep dediğim gibi erkegin aşkı 15'de başlar 30'da biter sonrasi başka birseydir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBitiririm. Bana karşı cinsel isteği olmayan bir kadınla ilişki yaşamam.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılaşk derken?
dokunmadığın birine neden aşık olursun ki?00 Yorumla Bunun için bitirilmes ama hiç bişey olmuyorsada onla olmaz
00 YorumlaHayır, cinsellik hassas bir konu. İlişki için ön şartım değil.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki, cinsellik bu kadar önemli bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu cinsellik yoksa aldatır zaten bu anayasada yazıyor 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için 2 plan olur cinsellik öncelik aşkımdır sevdigimdir gerekirse düşünmem bike cinselligi
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok cinsellik için sevsek fb olurduk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Çelişki var aşk varsa bunlar zaten otomatik geliyor bencr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. seviyorsam ondan istemem zaten. evlenince var ya param parça ederim onu ama.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevse bunları istemez mi
- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılSen mi isteklisin erkek arkadaşın mı tam olarak anlamadım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. daha önce vardı da mı artık yok, yoksa hiç mi olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFoto falan atma. ayrilirsa ayrilsin. senin duzgun biri oldugu kafasina dank edince doner zaten
20 Yorumla
+1 yılHayır ama bir insanın ihtiyaci ola bilir konuşmak bunuda dusunmeni isterin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu isteyen kişi sevmiyordur zaten tek amacı odur. Onu alınca da kıçına tekmeyi basıp yeni arayışlara girecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAilelerimiz tanıştı ama annem annesiyle konuşur ciddiydik
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel olarak arzulamadığımı erkek gibi göremiyorum maalesef aşk meşk olmuyor bende
30 YorumlaO sevgililik olmuyor başka şey oluyor
30 YorumlaEvet çünkü bunlar ilişki yi ayakta tutuyor
30 Yorumla
+1 yılEvet herkes bitirir
21 Yorumla- +1 yıl
Dogru tektir 👏
+1 yılSenden istedi sende atmadın ayrıldın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılBen değil o ayrıldı
- +1 yıl
Niye ayrılmış manyak
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBitirmek gerekiyormuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bir sebepolur bence
00 Yorumla Hayır tabiki bu kadar basit değil.
00 YorumlaCinsellik olmadığı için ilişkiyi bitirmem
00 Yorumla
+1 yılElbette bitiririm sevgili olmanin amaci bu zaten
00 Yorumla
+1 yılHayır öyle bir derdim olmazdı ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir zorunluluk yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bitiririm
00 Yorumla
+1 yılBelli süre sonra evet
00 YorumlaYapmıyosa bitiririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye soğuk musun bu konuda
00 YorumlaBu yüzden bitmez ama birşeyler de yaşamak lazım
00 YorumlaBitiririm
00 Yorumla
+1 yılEvet bayar baya
00 YorumlaBitirmezdim.
00 YorumlaYooo
00 Yorumla
+1 yılHayir tabi
00 YorumlaHayir
00 YorumlaOlsa iyi olur
00 Yorumla
+1 yılSizden geçmiş artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok bitirmem
00 Yorumla
+1 yılbitiririm cinsellik benim için her şey
00 Yorumla
+1 yılBiter
00 Yorumlamenfaat ilişkisi o.
00 Yorumla
+1 yılBitmez bitirmem yani
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o da böyle düşünseydi
- +1 yıl
Keşke sen benim halimi bilsen yuhh bu kadar da olmaz derdin