- Sürekli bir erteleme ve olumsuz bakması sizde ilişkiyi sorgulamaya neden olur mu?

Olur😃
Çok açık ya da çok kapalı olması sorun olur benim açımdan. Bence dengeyi tutturabilmesi lazım. Cinsellik çok önemli, bu konuda kapalı olan biriyle bir gelecek görebilecegimi düşünmüyorum.
Cevap
12Cevap
Hayır olmaz ben yavaş yavaş açarım dayanamaz gllfşdkfk
evet ama kendi açlığımdan ziyade beni istemiyo mu sevmiyo mu beğenmiyo mu yoksa başka bi halt mı var diye düşünürüm ve sorgularım bişey çıkmıyosa da ayrılırım bana kendimi kötü hissettiren birine ihtiyacım yok
İstemeyebilir normal karşılarım. Bende mesela sexting, nude olayını felan sevmiyorum. Elbet yaşanacak şeyler için kalp kırmayı doğru bulmuyorum. Ne zaman hazır olursa o zaman...
zaten oyle olmsli cimsellik oyuncak degil ha cinsellik yapmagi bu kadar arzuluyorsaniz gidin bi nikah kiyin bari bu bu kadar zor olmamali be ya
Sevilmeyeceğimden emin olduğum için sevmemekte kararlı olduğum için benim böyle dertlerim olmaz.
Yani aklıma olumsuz şeyler gelirdi haliyle beni istemiyor mu arzulamiyor mu bende bir sorun mu var diye bu da zaten beni uzaklaştırırdı
Zaten sevgiliyekn öyle masi lazım evlenince her şey yaşanmalı dinimiz bunu gösteriyor
Olmaması
Evliysem evet, büyük bir sorun.
Tamamen kapalı olmamalı
Yani bitmesine sebep verirdi
Evet
İstanbul'da konservatuar okuyorum bununla pek bir ilgisinin olduğunu düşünmüyorum
Oluyor
Beni soğutur kendisinden
Arzulanmamak kötü bir durum
Olur
Kesinlikle
E yaaanii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?