Ben açıkçası cinselliği tek bir renge hapsetmek istemem. Benim için cinsellik gökkuşağı gibidir. Her renk, kendi içinde bir uyumla bu kuşakta yer alır. Cinsellik zaten özü itibariyle; hayatın ve varoluşun bizatihi kendisidir. Hayatta nasıl çeşit çeşit renk varsa cinsellikte de öyledir..
Çoğunluk kırmızı der. Tokatlanan popo ve vajina kıradığı içindir belki de ama benim için seks buz mavisidir. O buzu eritip ortamı tutuşturmak da benim işimdir.
Kırmızı= şaplak izleri boğazda sıkma izleri Mor= emdikten sonra uzay boşluğunda oluşan sismik taşlar gibi Beyaz= partnerimin yüzüne boşaldıkça bundan memnun kalmasının verdiği ışıltılı sonsuz haz rengi Siyah= beni çıldırtan partnerimle sınırları zorlayan sert ve karanlık akşam diyip boş edebiyat yapayım bari
Kırmızı iyidir ❤️ tutku ve şehvetin rengi tutkulu hatunlara bayılıyorum ya tutku şehvet olmalı ya siyah ne abi düzmüsünüz zayıf görünmek için herkes sıyah giyiyor yeter be yeter
Bana göre ilişkiye girmeden önce beyaz, ilişki esnasındaki uyuma göre de beyazın içine renk karışır. Güzelse kırmızı tonlar değilse grileşen bir ortam 🤷♂️
Kırmızı ateş gibi, gökyüzünde uçmak gibi, kahverengi topraktan yeniden doğmak gibi, yeşil çimlerde serinlemek gibi, turkuaz denize atlamak gibi... Kısaca gökkuşağı gibi...