İnsanları istedikleri kıvama getirdiler.
Askeri komuta gibi ordan komutan emir verdi.
”maske takılacaaak. Tak!!!” Takıldı
”evden çıkılmayacak” evet çıkılmadı.
”doz doz aşı olunacaak” olundu. Hemde
3 er 4 er doz. Ve üstelik başıma bişey gelirse kimse sorumlu değildir diye imza atarak. Bildiğin denek olarak... Aşının sıkıntıları zaten başladı. o çok ama çok uzun hikaye. bilenler görenler farkında.
şimdi bu teslimiyeti gören sistemi kuranlar ; daha büyükleriyle gelecekler 7/24 takip sistemi ve vatandaşlık puanı.
ne yiyeceğine nereye gidebileceğine neler yapabileceğine sadece birilerinin izin vereceği sistem. evet bildiğin hapishanenin dünya olduğu bir sistem. üstelik gardiyanlarıda görünmüyor otomatik takip ediliyorsun. öyle koca bir hapishane.
aşı olmadan ilk sınavı geçenler ve bu korku tiyatrosunu saçmalığını tutmayanlar tebrikler..
şimdi sıradaki etap başlıyor.
Tıpkı matrix gibi sistemin içinde kalmaya devam edecekmisin. Yoksa kendini kendi isteğinle sistem dışına atacakmısın?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sizce ben hangi rengim ben sekste bunu uyguluyorum.
ben uyguluyorum 3 il 4 saat ortalamam.
bunda edebiyat fantezi eklemedim. duygusallık ve fantezi ekleyin ve yavaş yavaş uygulayın ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. beğenirseniz tamamını yayınlarım
meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yavaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmak. dilin yarısını yavaşçana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik olarak.
3. işaret ve orta parmağımı ağzına götürüp emmesini sağlarım 15 saniye sonra parmaklar uçları yukarı bakacak şekilde 2. boğumuna kadar içine yavaş yavaş sokup vajinanın üst karın bölgesinin olduğu G noktasına yukarı ve aşağı yaparak çok yavaş sokup çıkarmak hareketlerini izleyerek içinde iken vajinanın üst duvarında daireler çizmek, ufak ufak vurup bırakmak. aynı anda klitorisin çevresinde dil darbeleri ile daireler çizmek ama yavaşcana 3 hareketten hangisinde belini kaldırıp vajinasını bana yakınlaştırıyorsa hareket ona uygundur. her kadında değişir. bu işleri 20dk boyunca tekrar ediyorsun ama aynı işlemi karışık yapmıyorsun aynı tempoyla. bundan sonrası istediği fantezide başlıyor. bu başlangıç10 Yorumla
+1 yılBenim tema renklerim siyah ve kırmızı. Siyah; asaleti, karanlığı ve beni temsil eder. Kırmızı; aşkı, tutkuyu, arzuyu.
Gece ışıklar kapanınca; gerekirse ay, gerekirse güneş olurum. Çok sıcak olursa rüzgar, yandıysa yağmur. Gece siyahtır, güneş kırmızı. O yüzden kendini bilmek güzeldir.70 Yorumla
Beyaz olurdu ne istiyorsam ve istemiyorsam açık ve net
811 Yorumla
Soran+1 yılBeni de iste net :))
Soran+1 yılDoldu mu
Soran+1 yılHele bi gelsene
Soran+1 yılHer yere :))
Soran+1 yılGeleceğin yeri bilirsin sen 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğim iki rengi karıştırırdım.. Siyah ve bordo kesinlikle.. Keyifli günler..
130 Yorumla Kırmızı olurdu. Kırmızı bana her zaman aşkı ve şehveti hatırlatır.
70 YorumlaAteş kırmızısı bence. Alev alsın buralar. :D
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın her alanında mavi diyoruz..
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMor olurdu
00 Yorumla
+1 yılZümrüt yeşili. Yani dünyanın nadide ve ender renklerinden. Cinselliği basit bir eylem olarak görüp her önüne gelenle fütursuzca birlikte olunmaz. Kişinin kirli bir enerji alanı varsa sana da sirayet eder. Seks eylemi çok güçlü bir enerji etkileşimi/alışverişidir. İnsan kime soyunacağına özellikle çok dikkat etmeli ve seçici olmalı. Onu mahremine alacağı zaman kılı kırk yararak elli bin kere düşünmeli. Kirli düşünceleri olan bir insan nasıl ki düşüncelerini kirletebiliyorsa kirli ilişkiler de enerji alanını kirletir. Seviştiğiniz herkes sisteminize dahildir. Temiz enerji alanınızı koruyun ve duyguya önem vererek seçici olun
20 Yorumla
+1 yılBenim rengim kırmızı olmazdı ya.. Ben simsiyah düşünüyorum. Siyah aşığıyım ve kırmızıyla aram da pek yok.. Benim rengim kesinlikle siyah!
51 Yorumla- +1 yıl
Siyah gökkuşağında olamiyacak kadar Asil bence ◼️
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Kırmızı! Tam bir tutku ve şehvet insanıyım. Yatakta olmaya yeni şeyler denemeye bayılıyorum. Uyarılmak ve tatmin edilmek benim için çok kolay. İçimde yanan bir ateş var! Karşı tarafı etkilemek ve heyecanlandırmak için bir dokunuşum yeter.💋🙃🙂
41 Yorumla- +1 yıl
Gel bana
Hey cinselci, nasılsın😅
Benim siyah olurdu
31 Yorumla
Soran+1 yılCinselci mi
İyiyim diyeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılKoyu mor ve siyah karışımı. Siyaha yakın koyu mor fantezilerimi temsil eder, siyah libido (cinsel güç tarafı) gücümü temsil eder. Kainatta kara delikler siyah ve yüksek çekimi var. O misal güçlü çekim (libidomun cinsellik kanadı) ile siyahı eş görürüm bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılBen kırmızı o siyah olsun.
110 YorumlaBenimki kırmızı siyah karışık olurdu. Kırmızı aşkı niteler. Seks yaptığım kişiyle opusmeyi çok severim. Yeri geldiğinde de sert bir ilişkiye dönüşür bu yüzden de siyah. Siyah ve kırmızı karışık yani
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçliğin rengini sorgulayamam gece gece şimdi filozof değilim :/
31 Yorumla
Soran+1 yılSbah oldu artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değilde bana izleyebileceğim bi site lazım eskiden Twitter'dan izliyordum şimdi bulamıyorum bana APK site ya da başka bir şey önerin
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok var...
Cevap sahibi+1 yılMesela?
Soran+1 yılYasak
Cevap sahibi+1 yılLink vermeden site ismi söyle bir şey olmaz
Soran+1 yılOlmaz
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye yorum yazdın
Soran+1 yılPuffin diye bir tarayıcı var onu indir vpn var istediğin siteyi aç
+1 yılTutkulara bakınca kırmızı oluyor ama şu an kırmızı değil karanlık bir hayat var ışıklar daha açılmadı 😄 Bir gün olacak sevdiğim kişiyle geceyi aydınlatmış olacağız yani öyle umuyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel hayatım siyah olur. Diğer bütün renkleri içimde hapsettim ben...
40 Yorumla
+1 yılAslında tek renge bağlı kalmak doğru değil kırmızı pembe ve mor demek istiyorum
40 Yorumla
+1 yılmercan rengi ve beyaz. her zaman yeni başlamış gibi hissettirir
31 Yorumla- +1 yıl
Mutsuzsan sevindirelim abla xkxkxlxlz
+1 yılmor olurdu çünkü mor bilgeliği ve şehveti temsil eder
20 YorumlaBir renk diye sormuşsunuz... Ben asla bir renk olamam. Çok rengim vardır..!
20 Yorumla
+1 yılHerkes kırmızı demiş benim rengim siyah ve kesinlikle gece mavisi 💙
20 Yorumla
+1 yılher renk simgelerdi. her şeyi çünkü tatmalı denemeli
10 Yorumla
+1 yılPepeçi rengi olsun. Geçenlerde bu renk bir tişört giydim çok yakıştı 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMor 💜 Ne çok karanlık ne de çok aydınlık... Tutku, yoğunluk ve asalet...
30 Yorumla
+1 yılSiyah ve kırmızı, cinsellik öncesi suskun sessiz bir karanlık ve cinsel birleşme esnasında kırmızı tutkulu ve ateşli olurdum tıpkı kırmızı renk gibi.
20 YorumlaKadınlar için sperm beyazı ve yansıttığım cinsel tema için mor... Mixlerseniz Gönder butonu rengine ulaşırsınız.
10 Yorumla
+1 yılRenksizlik diye bir renk var mı? 😄
42 Yorumla
Soran+1 yılSu gibi şeffaf
- +1 yıl
İyi tamam o olsun benimki 😄
Kırmızı dokunduğum vurduğum heryer kızarır hatunda
20 Yorumla
+1 yılsiyah kesinlikle:)
311 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Zevkimi mi sorguluyorshn
Soran+1 yılNein
- +1 yıl
Yazmayı öğren önce ne diyob
Soran+1 yılHayır diyorum ama okumak bilmekle sınırlı
- +1 yıl
🤔🙄🤔🤔🤔
Soran+1 yılHah tamam oldu
- +1 yıl
Olduysa okey 🤣🤣
Soran+1 yılSorun çözüldü 🤣
- +1 yıl
O zaman iyi akşamlar 😉😂
Soran+1 yılİyi akşamlar
+1 yılHem kırmızı hem de siyah👽
33 Yorumla
Soran+1 yılNescafeli pilav mı olur :))
- +1 yıl
Oluyor😂
Soran+1 yılYiyelim o zaman 😀
+1 yılTutkusunu kaybetmiş biriyim.
Siyah sanırım.312 Yorumla
Soran+1 yılNiye kaybettin
- +1 yıl
Bende anlamış değilim hevesim kalmadı
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Neden? Olamaz mi🤨
- +1 yıl
Sahi tutku neydi?
Eti tutku muydu yoksa😆 - +1 yıl
Cinsel hayat çok aramam
- +1 yıl
Sağol senin içinde aynısı olsun
- +1 yıl
Rica ederim
Grinin elli tonu🥲
31 Yorumla
Soran+1 yılO kadar ki renkli yani :))
Pembe. 💗
81 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmiyan bir şey için ne renk temsil edebilirki 23 yaşındayım bir tane kız arkadaşım olmadı kendimi okadar yalnız hissediyorumki en umutsuz renk olan siyah derdim◼️
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYeşil🤌💚
80 Yorumla
+1 yılGrinin elli tonunu örnek olarak verebilirim fil ve renk olarak, şehvet, arzu, hırs, tutku.
10 Yorumla
+1 yılBen her posizyona bir renk yazardım 😂 ve hepsini ezberletirdim
10 Yorumla
+1 yılGökkuşağı 🌈 olurdu çünkü seks yaparken rengarenk biriyim her türlü zevki veriyorum 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Benim tutkumda kırmızııı icraatim de kirmiziii😉 denemek isteyen gelsiiin👅
10 Yorumla
+1 yılLacivert Sarı Ukrayna gibi. Mecbur Anavatana döndük. Kızlarımıza kırmızı sevgilerimle
10 Yorumla
+1 yılKırmızıyı tek geçerim bunun yanında siyah ta asil duruyor beyaz vazgeçilmezim 🙈
10 YorumlaUzay boşluğu kadar siyah ve mat. Yok çünkü öyle bir hayatım kxkdkdk
10 Yorumla
+1 yılbir renk yetersiz ya , o kadar klasikleşemiyorum o konuda 😉
00 Yorumla
+1 yılBeyaz olurdu herhalde tertemiz 0 cinsellik.
00 YorumlaSanırım kırmızı çünkü ben epey tutkulu oluyorum
00 Yorumla
+1 yılBeyaz olurdu aynı hiç kullanılmamış ressim kağıdı gibi neler yapacağım hakkında fikrim var ama daha çizmeye başlamadım 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYesil🤎siyah 🤎krem 🤎
41 Yorumla
Soran+1 yılKrem itici yaa
Ben mor ve kırmızı insanıyım
50 YorumlaValla ben çok renkli olurdum ya böyle yanar dönerli 😂
20 Yorumla
+1 yılKırmızı ve mor
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ateş kırmızısı 🔥😎
52 Yorumlakırmızı olurdu ama siyahta vazgeçilmez
30 Yorumla
+1 yılK I R M I Z I
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBordo ve siyah
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKırmızı tabi aşkın arzunun isteğin ve ateşin rengi❤️
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siyah her zaman daha asil
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Tek bir renk sıkıcı olurdu bence. O yüzden tüm renkler diyebilirim 🙂
00 Yorumla
+1 yılsu gibi renksiz olurdu an itibariyle
31 Yorumla
+1 yılTüm renkler, çünkü çok renkli bir cinsel hayatım var
10 Yorumla
+1 yılBen siyahtan hiçbir zaman vazgeçemem.
30 Yorumla- Devamını Gör (232)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne