Her ne kadar kırmızı ezberlenmiş bir renk olsa da, siyahın etkisi çok daha farklı..

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bana göre seksin rengi beyaz renktir. Bunun sebebi de saflığın ve temizliğin simgesi olmasıdır. Soğuk kanlılığı, asaleti, masumiyeti, istikrarı ve devamlılığı temsil eder. Huzur ve güven verir. Bunlarda cinsel birliktelik esnasında tamamen olması gereken durumlardandır. Birleşme esnasındaki o beyazın uyumu ve birlikteliğiyle daha arzulu, tutkulu ve daha şehvetli olmasını sağlayacaktır.
Seksin rengi beyazdır; masumiyet, içtenlik, kalben arzulanan partnere tutkudur. Tüm hissiyatı, samimiyeti, sevgiyi, aşkı tutkuyla harmanlayıp tek vücut olmanın, teninde kayboluşun adıdır Beyaz...
Bilmeden benzer soruları sormuş olmanın verdiği tebessümle bence siyahtır 😄🥂 keyifli geceler..
Evet, öyle olmuş..
Teşekkür ederim
Rica ederim..
Kesinlikle siyah. Zifiri bir geceyse bir de...
Cevap
21Cevap
Cinsel ilişkide Kırmızı daima benim rengim olarak görüyorum. Aşk ve Afrodizyak olan ben!
- Ben kendimi kırmızı olarak görmemin sebebi, Seks yaparken bunu duygularla, büyük bir aşkla yapıyorum. Sevişiyorum ve dokunuyorum! Dokundukça kendimden geçiyorum. Öpüyorum. Tenimin ne kadar dikildiğini hissettiriyor. Aşk ve Seks bir arada kırmızının tutkusunu ortaya çıkartıyor.
''Kırmızı benim tutkum''
#SinirliBebek
Siyah kırmızı mavi ve gri renk seçeneklerini değerlendirebilirim. Ahh birde fuşya var. 😌
Evet siyah beyaz bazan da siyah beyaz kırmızı üç renge duyarlı çrkim ve görüntü de tahrik edici olabiliyor.
Öpüşmenin, sevişmenin, seksin, orgazm olmanın hepsinin farklı renkleri var bence. Seks diye sorduğun için seksin rengi kırmızı-siyah.
Siyah.. Zaten en sevdiğim renk. Siyahla kırmızı uyumuda harika olur.
Tutkunun simgesi kırmızı ve bana en büyüleyici, gizemli gelen renk olan siyahtır.
Millete yayınlamak için film çekmiyoruz ki!
O anda gözlerindeki mutluluk benim için daha önemli.
İster tek renk isterse milyarlarca renk olsun.
Bana göre bir rengi yok aslında! Ama kırmızı renk bana seks i çağrıştırıyor diyebilirim..

Yorumları okumaya geldim
Cinsellik rengarenk bahçe, biz ise renk körü vatandaş😀
Kırmızı tabiki ama bunun yanında siyahın zarafetide kırmızıyla birleşince ikisi bir arada tam anlamıyla seksin rengi olur
Seksin rengi 1 kere olur oda bakirelik bittiği gündür KIRMIZI
Kırmızıdır, ateş bacayı sarmıştır. Ateşi de en iyi kırmızı ifade eder bence. Kırmızı aşkı, tutkuyu, şehveti en iyi yansıtan renktir diye düşünüyorum.
Ezberleri bozmayalım kırmızıdır
Siyah tabi ki. Hem çekici hem belirsiz.
Pembe kadın mavi erkek
Kırmızı tutkunun rengidir
Gridir o. Senin örneğin de siyah değil gri
siyah kırmızı.
Siyah ve kirmizi
Kessinlikle siyah
Siyahla kirmizi
Kesinlikle kırmızı ve siyah
mor beyaz gri siyah
anlarsan