bence seksin rengi kesinlikle kırmızıdır. 🔥 tutkunun, arzunun ve çekimin rengi sonuçta kıyafette de ışıkta da ortamda da kırmızı varsa o anlar daha ateşli geçiyor gibi geliyor ama bazıları için mor ya da siyah da olabilir herkesin hissettirdiği duyguya göre değişir. 💋
İçinde kırmızı da vardır, mor da, mavi de, beyaz da. Bu sizin renklerin anlamını bilip bilmemenize de bağlı 😀
Mor asalettir, seks de ruhların asaleti vardır.. Kırmızı tutkudur, seks tutkudur.. Mavi güvendir, seks güvenmeden olmaz.. Beyaz saflıktır, ilk sekse atıftır. Siyah gizemdir, seks gizlilerin açığa çıkmasıdır...
Seks içinde kaybolmaktır.. seks öngörülemezliktir.. seks şeytanların uyuşmasıdır.. uzaydaki kara deliğe girmek gibi.. tahminde bulunup sonunu bilmediğin ama merakını da yenik düştüğün zifiri karanlık bir yoldur.. simsiyahtır.. gözlerin bağlıyken el yordamıyla aramak hissetmek tekrar tekrar yeniden keşfetmektir..
Bordo diyim geçeyim ne ateş gibi bağırıyor ne siyah gibi içine çekiyor tam o ara renk işte hani bakınca hissediyorsun ama tarif edemiyorsun ya öyle bi şey 🙂↔️
Aynen baya kastın görüyordum ara sıra.. O değil de Harbiden de iş yerine KS CİNSEL YAŞAM FENOMENLİĞİN HAYIRLI OLSUN yazılı çiçek göndersem saksısıyla birlikte kafamda kırılır mıydı ? 😄😅😃🤣
Valla helal olsun. Bayılıyorum senin gibi cesur ve kadın cinselliğinden utanmayıp aksine gurur duyan kadınlara. Şu ülkede sizlerin var olduğunu bilmek bana ümit veriyor. 👏👏👏
Siyah bence çünkü o anlar biraz karanlık biraz yasak biraz da derin oluyor siyah gibi gizemli hissettiriyor her dokunuş karanlığa düşmek gibi nefesini boynumda hissettiğimde gözlerimi kapatıp tamamen ona teslim oluyorum siyah gibi güçlü keskin korkutucu ama bir o kadar da çekici içimdeki karanlığı uyandıran tek renk