Dün bir bugün iki. Sıradan bir fotoğraf attım hemen cinsel hayallere daldı bu normal mi? Düşünüyorsa bile bunu bana söylemeli miydi? Ne yapayım yol yakınken dönmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Pet shop a gittiniz bir köpek alacaksınız. Köpekler hakkında bir bilginiz yok sadece görüntüsü güzel diye bir köpek alırmısınız? Huyunu suyunu özelliklerini kişiliğini bilmek zorunndasınız. Ne kadar büyüyeceğini , nekadar mama yiyeceğini, agressif ya da dominant bir tür mü bilmek zorundasınız. Çünkü başedemezsiniz. Keyif alacağınız tercih, size sıkıntı dolu zamanlar yaşatacaktır. İlişkilerde de durum böyledir. Sadece kendinizi duygusal anlamda boş hissettiğiniz bir zamandasınız diye yanlış bir karar mı almak zorundasınız. İzleyin , tanıyın , karar verin , inanın öyle. Daha çok gençsiniz birkaç ay ınızı tanımaya ayırmakla eskimeyeceğinizi bilin. Bu sizin ilişkideki mutluluğunuz için gerekli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklı fikri cinsellik olan biri demek ki , iyi ki belli etmiş rengini sana da terk etmen için fırsat doğmuşken terk et elbette. Sizi seven bir erkek hayat yolculuğu sürecinde ilk defa sizinle o gün ne yaşayacak ve görecekse görecek. Budur aşk ve sevgi.
Bana fotonu at oranı beğenme, buranı beğenme hemen terk et bir şey bahanesi ile. Herkesin bir onuru gururu var. Hangimiz afrodit? hangimiz zeus heykeli gibi kusursuzuz ki?00 Yorumla
+1 yılCinselliğe sıcak bakıyorsan ve çocuğa da ilgin varsa olacak olanı söylim her gördüğünde sana yanaşır ayrıldığında seni istiyorum der ama ben duygusal bir şey istiyorum diyorsan bas engeli
06 Yorumla
Soran+1 yılDuygusala dönmez mi bu şimdi
- +1 yıl
Sana bir şey söylim mi bunun sana da ilgisi yok bak çok saçma ama sen buna fakeddn yaz 1 saat konuş sonra de ki seni istiyorum seninle sanalda bişey yapmazsa ben de insnaların ne olduğunu anlamıyorum demektir hatta bana kalırsa kendi bilr açabilir konuyu duygusal bir şey istiyorsan bu çocukla zor diyim
Soran+1 yılDenesem mi acaba ama bana da konuşur gibi geldi
- +1 yıl
Valla anladığım kadarıyla senin bu çocuğa bir ilgin var yani kendin isteyerek bırakmayacaksın gibi dene bence bu arada eğer ben haklı çıkarsam bu dmeek olur ki sana ilgisi yok kadınlara ilgisi var
Soran+1 yılkeseceğim konuşmayı ya belki haklı çıkmak için denerim sonrasında
- +1 yıl
Senin için iyi olur bence
Daha dün bir bugün iki. Ortada niyeti zaten. Yol yakınken geri dön. Amacı seninle birlikte olmak. Seninle ciddi düşünse hemen bu konulara gitmezdi seni tanımaya çalışırdı.
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bebiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılNiyeti sadece seks, seninle biikte olup yoluna devam edecek.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz sizden. Senin kalbinle, duygularınla hayal kurmayan ama bedeninle hayal kuran birisi ile sence olur mu? Hayatın cinsellikten ibaret olmadığını öğrenen birisi çıkarsa karşına, o zaman hayal kur derim. Bu zihniyette ki birisi seni kullanır. İnsan düşüncesi ile kendini ele verir.
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni ölçüyor bununla, tepkine bakacak. Ilımlı tepki verirsen daha da ileri gitmek isteyecek, menfi bir tepki verirsen de seni bırakacak. Niyeti düzgün insan daha dün tanıştığı birine onu arzuladığını söylemez. Takılmalık biri arıyor o, ciddi bir şey düşünme onunla ilgili.
00 Yorumla
+1 yılYa sevince illa ki cinsel hayaller kurar insan ama bu kadar kısa sürede hiç normal değil. Amacı kullanmak gibi
32 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyor
- +1 yıl
Sevince cinsel hayat kurmaz en fazla sarılmak ister oda sahiplenme özleme duygusu dan dolayi
Asıl önemli olan şu: bu kişi inin seni cinsel olarak arzulaması çok doğal, ama seni bu ödülü hakedecek kadar mutlu ediyor mu?
Besbelli, senin güvenini kazanamamış ki, burada bunu soruyorsun. Önce seni haketsin, o zaman ver gitsin.00 YorumlaÇiftleşme mevsimi malum havalar sıcak olunca ister istemez düzenli cinsel hayatı olmadığı için böyle düşüncelere kapılmıştır ve emin ol duygusal bir şey beslemez amaç seeeeeeks :D sekse niyetin varsa yapıştır yaşa anı. Niyetin yoksa yoluna devamke.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://youtu.be/aiwoxYEEBWs
İnanılmaz bir acemilik yapmış11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAgahdhshhshsgs ne bekliyodun ki beklentin ne d. allama gibi sabah akşam sana iltifatlar etsin hediyeler alsın seni övsün dimi sana yükselmesi gayet dogal başkasına mı yğkselcekyi
00 Yorumla
+1 yıl1-daha dün 1 bugün 2 bu ne acele
2-kursa da daha 2. günden ötmesi
sizden ayıptır söylemesi bi halt olmaz bence daha muhattap bile olma00 Yorumla
+1 yılİlk görüste Cinsel çekim hissetmiyorsanız vazgecin. Ki konudan okuduğumuza göre sizin karsı tarafa karsı bir hissiniz yok.
00 YorumlaO nasıl bir abazalık ya? Aklıma bir video geldi şimdi nak tövbe 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılNe videosu
+1 yılYol yakınken dön, tabi seninde amacın sadece cinsellik değilse...
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil tabi
- +1 yıl
O zaman ayrıl belli yani amacı sana duygusal bir şey beklemiyor libidosu tavan yapmış yatacak birini arıyor sende o sıradan birileri olma
+1 yılHarbiden erkekler neden böyle hayallere dalar? Manyaklar mı?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSeni begenmis, sana bagli kisa sureli iliski dusunuyosan bi beklentin yoksa takil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni sevse bu düşündüklerini sana söylemezdim. Evlilik niyetindeyim bir an önce evlilik hazırlıklarına başlayalım derdi. Seni sevmiyor tek derdi cinsellik hemen ayril
10 YorumlaÇok güzel olur 1-2 kere birlikte olursunuz ayrılırsınız ne olacak nasıl ortada sevgide yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bence baya erken davranmış insan cinselliği ister ama bu kadar erken değil
11 Yorumla
+1 yılHer erkek cinsellik hayal eder. Eğer adamlık kriterin bunu sana söylemesi ise bırakabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılhayal kurabilir, normal de bunu ertesi gün hemen söylemesi normal değil. sen koşarak uzaklaş :D
00 YorumlaBence ondan olmaz daha ikinci günden niyetini belli etmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKısa süreli bir seks furyasına ihtiyacın varsa konuşmaya devam et
00 Yorumla
+1 yılKızım sen büyüyünce görüş o arkadaşla dükkanın önünü kapatma
00 Yorumla
+1 yılYani sizden olmaz Bence onun maksadı seks başka bir şey değil
00 YorumlaMerhaba , büyük ihtimalle geçici yani takılmalık düşünüyordur.
00 Yorumla
+1 yılyarın 3 diğer gün 4 öteki gün 5 ondan sonraki gün 6 6'dan sonraki gün 7...
00 Yorumla
+1 yılO hayaller zaten varmış. Seni o hayallere yerleştirmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tarz konuşmalar yapan bir kişinin niyeti bellidir bunun daha fazla açıklaması olamaz
sizde biliyorsunuz yanlışın farkındasınız00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece cinsellik için ilişki kuracaksa hiç kurmasın
10 Yorumlabunun mantık muhakemesini gerçekten kendin yapamıyo musun?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın aklını sadece cinselliğe çalışıyor demek g. zekalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpek rahatsız olmuş gibi değilsin. yol yakınken dönme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIki günde cinsellik konuşandan hiç bir şey olmaz. Seni sever sever bir sonraki kıza geçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zaten cinsel hayaller kuruyormuş sen denk gelmişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiyetini anlamaktan ne var nezaman benle olmak kafanda yatıyor de cevabını alırsın
00 Yorumla
+1 yılArkadaş baya bu işin uzmanı olmuş direkt zarf atıyor artık
00 Yorumlaneden olmasın libidosu yüksektir
25 Yorumla
+1 yılSeninle eğlenmek istiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Bence sevişmek istiyor
+1 yılOlmaz canım sen dön bu yoldan en temizi 🌸
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmuş olmuş çok hızlı çıkmış 😹
10 YorumlaTebrikler yılın çifti ödülünü kazandınız hsklsks
00 Yorumla
+1 yılOlmaz şahsen bu tür erkekler kokutucu
00 Yorumla
+1 yılengellle abazanın teki
00 Yorumla
+1 yılBi cacık olmaz ondan
00 Yorumla
+1 yılAsla olmaz. Düşünse bile söylenmemeli.
00 Yorumla
+1 yılOlur olur evlilik görüyorum hatta
00 YorumlaÇok aceleci davranmış
01 Yorumla- +1 yıl
Yani yavaş yavaş ilerlemeli dimi
+1 yılDevir o artık boş ver napıcan nude devam
00 Yorumladönmek ne kelime ışınlanmalısın
00 YorumlaBiraz acele işliyor gibi
00 Yorumla
+1 yılsizden bir b / o k olmaz sadece sevişirsiniz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz yol yakınken yol ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sen olmasan baskasi kim olursa olsun ayni niyette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizden sadece cinsel arkadaş olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılNormal olabilir mi sence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyi seviyorsan bu güzel bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen nude at der merak etme sen
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu da desin de engelleyeyim
Cevap sahibi+1 yılDemeden engellesen iyi olur kanına da girer şimdi bu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOndan olmaz sal gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuhh hemen yata derdi, gönder gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza yani
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur normal dogal bisey
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha dün tanıştık, bugün benimle ilgili cinsel hayaller kurduğunu söyledi. Olur mu bizden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat