+1 yılruya adı ustunde asırı derece dusunup ıstedıgı seyı bılınc altı etmıs ve artık ruyasında goruyor emın ol senden gercegınıde ısteyecek bundan sonrası sana kalmıs ben olsam su lafıda asla unutmam ve hatırlatırım sevmek yataga gırıp zevkını almakmıdır yoksa her ne olursa olsun mezara kadar olan sevıp saymak sahıp cıkmak serefı namusu gıbı koruyup kollayıp zamanı geldıgınde her seyı yasarak olene dek beraber yasayıp yaslanmak mı karar senın hayat senın ılerde uzulmemek ıcın dogru kararlar al ve asla uzulme pısman olma seven ınsan asla evlenmeden bır sey yasamaz ve dokunmaya kesınlıkle kıyamaz hakkında hayrlısı olur ınsallah
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar iyi bir insan ki sana anlatamam aynı sitede büyüdük çocukluk aşkıyım ben onun kendini bildi bileli bana aşık ve ilk sevgilisi benim, benim de ilk sevgilim o. 4 sene önceden çıkmaya başladık ama lisedeydim üniversiteye hazırlanıyodum pek buluşmadık konuşmadık okula beraber gidip gelirdik arada bir de arardı o kadar. Sonra ben üniversiteyi kazandım uzak bir şehirde. Oturup konuştuk ve artık tam anlamıyla başlamaya karar verdik o yüzden 1 yıldık çıktığımızı varsayıyoruz memleketimde değildim gelene kadar bekledi beni ve daha çıkmaya başladığımız ilk gün babamdan geldi rızasını istedi o kadar efendi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş. Sadece 1 kere dudağımdan öptü oda yıl dönümümzde oldu ve yanaktan öper gibiydi dokunup geri çekildi 1 saniye sürdü. Bana her zaman sen evlenene kadar benim emanetimsin der. Dokunmaya kıyamaz ilk elimi tuttuğunda ağlayacaktı nerdeyse o kadar duygulandı.
Soran+1 yılbana her zaman sen benim helalim ve babanın emanetisin kötü niyetli bir insan olsam çoğu şeyi yaşamış olurduk ama ben sana doğru dürüst dokunmadım bile sen benim helalim olacaksın dışarda yatmaya kız çok ben seni geleceğime istiyorum der
- +1 yıl
ben tek bır sey derım kımse kusura bakmasın tamam sızede saygım sonsuz ALLAH utandırmasın mutlulugunuz daım etsın hıc bozulmasın ınsallah emnaet ooldugunu bılıyorda ne olduda sımdı kalkıp bu tur konusmalara gıttı az daha sabredemedımı sımdıye kadar madem sabırlı oldu sımdı bunları soyluyorum dıye ben gerı kafalı olurum arkdas sevgı ask oyle ısıne geldıgınde emanetımsın namusum demek degıldır sonuna kadar yasamak yasatmaktır madem bu kadar cıddı rahat dursun bıraz daha beklesın ruyada gorduysede ruyası ona kalsın nasıl bır mantık ben anlamadım resmen demıs sana senı ıstıyorum dıye baska bır mantıklı acıklaması olamaz bunun ya ben gercekten aptalım ya da ask nedır hıc bılmıyorum ama boyle olmadıgınıda bılıyorum bak ne guzel demıs evlenene kadar emanetımsın o zaman ıhanet etmesın ve bu tur konularada degınmesın ama senın rızan var ıse sende bunun dogru olduguna ınanıyorsan burada sora bıle yanlıs bırak ozelınız sızde kalsın bunuda anlamıs degılım senın ozelın sana ne ısın var burada
- +1 yıl
ozelınız sızde kalsın bos ver anlatma gızlıde olsan acık nıckte olsan senın ozelın sende kımse karısamaz cok guvenıyorsan oluruna bırakır yasar gorursun sonuclarınıda yasadıkca ogrenırsın sen soru sordun ben cevap verdım sevgı bu degıl bu mantıkta bana yanlıs ruyadır oldu bıttı anlatmıs anlattıysa beklentısı var aılenden rızasını almıs almıssa helal olsun buda guzel emnaetımsın demıs emanetse ıhanet etmesın bundan ote laf yok burada bu konuyu acma uzulme bırı agır ıthamda bulunur yanlıs bır sey der uzulursun ALLAH sızı daım mutlu etsın her sey ınsallah hakkınıda hayrlısı ıle olur ama ozelını anlatma bos ver kendıne saygın oldugu kadar onada olsun yanlısta anlama sakın benı ınsallah her daım mutlu olun ALLAH tamamnına erdırsın
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
amın cumlemızden
En İyi Cevaplar
Kimisi yok seni bilmem ne yapmak istemiş falan abartı yorumlara kaçmış bilinç altına yerleşmişsin ve seni görmüş istekleri de yani sonuçta en yoğun olacak yaşında ne güzel ilişkiniz varsa kötü bir şey düşünme bunlar normal şeyler yani felaket senaryosu yazanlar var kulak asma bence :)
03 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten içimi ferahlattın teşekkür ederim
Soran+1 yıl:))
rüyasında gerçekten görmemiş olma ihtimali de var senin tepkini ölçmek istemiştir ama seni istemesini doğal karşılamalısın bir yıl olmuş seviyorsunuz da birbirinizi ne yapacağını bilemem ama normal böyle şeyler istemesi
17 Yorumla
Soran+1 yılama ben evlenmeden düşünmem böyle bişey
Soran+1 yılzaten benden hiç böyle bişey istemedi ki o bana dokunmaya kıyamaz 4 yıllık geçmişimiz var sadece 1 kere 2 saniyeliğine dudağımdan öptü beni o da yanaktan öper gibiydi dokundu çekildi
Soran+1 yılzaten hiç söz konusu olmadı ki böyle bir durum sadece 5 ay önce görmüş bu rüyayı senden saklamak istemedim rüyamda helalim oluyodun dedi halini görseydin utana sıkıla söyledi
Soran+1 yılevet haklısın
Bence istedigini verme nolursa olsun guvenemezsin ama sert olma yinede
13 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bişey olamaz zaten de şaşırdım ilkim o benim her konuda ama ona bekaretimi falan asla vermem o evlenince olur ancak.
Soran+1 yılsenin ki uçmuş anlaşılan herkes senin gibi s*rtük mü ki böyle emin konuşuyosun hahhah kıçımla güldüm s*ktir f*hişe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılfark ettimde millet ne dese sen aynı cevabı vermişsin hayır öyle biri değil yok şöyle biri falan filan yapmaz etmez eee sen daha ne cevap arıyorsun ki sen ne aradıgını biliyomusun ya da altı üstü bir rüya hiç bir anlam ifade etmeye bilir ya da akılının bir köşesinde kalmıştır hayalini ettmiştir rüyasında görmüştür bence sen duymak istediğin cevabı arıyorsun cevapta sende var belli cünkü herkese aynı şeyleri yazdıgına göre sen nasıl hissediyorsan öyledir dediğin gibi iyi birisiymiş anlamsız bir rüya de geç o zaman takılma.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilk defa başıma böyle bişey geliyo tavsiye almak istedim
- +1 yıl
her zaman gelecek birşey değil zaten tavsiyelik bir durumda yok biz ne bilelim adamın kafasının içindeki düşünceyi sen sormussun oda sana söylemiş. iki secenegin var ya inanacaksın ya da inanmıyacaksın dediklerine bukadar basit sende savunup aynı şeyleri yazdıgına göre inanıyorsun adama demekki cevabıda sen vermiş oluruyorsun bukadar basit yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu özelinizi neden burada açıklarsınız hiç anlamiyorum.. burada herkes sizle ilgili mahreminizle ilgili yorum yapinca cok mu hosunuza gidiyor.. neyse al sana gercek.. erkek gozuyle anlatiyorum.. sevgilin senin göğüs uçlarini görünce biraz azmış ve seni arzulamış ve bilinç altına yerleştiği icin rüyasında gormus.. ya da hic rüyasinda gormemistir.. senle iliskiye girmek istiyordur ve konuyu oyle bagliyordur. Tepkini ölçmek için.. anlatabildim mi.. zamani geldi bir defa ellesem mi ne dersin ya da bak rüyalarıma giriyor iliskiye girelim istiyorum demek istiyor..
011 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bişey yok olamaz da yapmak istese yapardı yeri geldi gece dışarda dolaştık yeri geldi ıssız sokaklardan geçtik ama siz onu tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz ben onunla yatıcam demedim bu rüyadan ne çıkarmalıyım dedim benim ne yaşadığımı benden iyi kimse bilemez kendin öyleysen eğer herkesi öyle görmeye hakkın yok ben 19 yaşındayım o 22 yaşında aynı sitede büyüdük kendini bildi bileli bana aşık sürekli teklif etti durdu ben üniye hazırlanıyodum vs. Hayır dedim ona o vazgeçmedi sonra geçen yaz evet dedim havalara uçtu ve ertesigün gidip babama söyledi rızasını istedi o kadar efendi o kadar iyi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş neden yaptın dedim yatmaya dışarda o* çok ben seni geleceğime istiyorum dedi işte sen bunları bilmezsin ancak boş boş konuşursun
Soran+1 yılBenim burada niyetim sadece başıma ilk defa gelen birşey için tavsiye almak
Cevap sahibi+1 yılTamam da bana neden kızıyorsun.. ben kötü bisey soylemedim.. ben onunla yatacam dedin demedim ki baska yorumlarla karistirma.. sen sormussun bende yorum yaptim ne olabilir o konuda dusuncemi soyledim.. sen oyleysin ondan oyle yazdin demissin.. bak benim 20 aylik bir iliskim var ve daha öpüşmedim bile o helalim oldugu icin.. bu kadarda hassasim.. siz bizi bilmiyosunuz demissinde sen beni bilmeden nasil yorum yapabiliyorsun.. su yazdiklarimi tekrar okuda kotu biseymi yazmisim dusun.. ben sevgilimi o sekilde ruyamda bile gormem be yakistiramam yani o duruma.. ki bunu ona soylemem unutur giderim oyle bisey olmayacagi icin konusunu bile acmam.. al sana dusuncelerim.. simdi sen dusun..
Cevap sahibi+1 yılPardon neden cevap gelmedi.. pisman oldun degil mi yazdiklarina.. biraz dusunun bu insanlar iyi bisey mi yaziyor kotu biseymi.. ondan sonra cevap verin..
Soran+1 yılYeni gördüm. Önce bir şunu söyleyeyim sen beni ya da sevgilimi hiç bir şekilde yargılayamazsın. İnsan göreceği rüyayı da seçemez onu anlatırken nasıl utandığını bir ben bilirim bu öyle bir zaman olmuş ki ilk geceden yatıp kalkanlar var bizim 3 yıllık bir geçmişimiz daha var çıktık ama konuşmadım buluşmadım son 1 yıldır da üniye gidiyorum yolumu bekledi 1 ay önce geldim ve sadece bir kere dudağımı öptü ama yanaktan Öper gibi. Biz çocukluğumuzdan beri birbirimizi seviyoruz 4 yıllık bir ilişkimiz var ama ben artık kaçmayı bırakıp düzgün bir ilişkimiz olsun dediğimden beri 1 yıl oldu 1 yıldır birlikteymişiz gibi varsayıyoruz kalkıp burada kendini övüp bizi gömemezsin önce bir öğren sonra konuş şimdi git başımdan yeterince boş boğazla uğraşıyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yıl:) :) hey Allah'ım ya :) 19 yaşındayım demistin dimi :) pardon ben bir çocukla konuştuğumu unutmuşum :) yazmana gerek yok hadi kumunla oyna evcilik oyna sen :) Ben ne diyorum o ne diyor :) üzülme zamanla büyüceksin :)
Soran+1 yıls*ktir git l*n yavşak it kurban ol sen bana sen bir adam ol gel it herif
Cevap sahibi+1 yılÇocuksun kızmıyorum sana :)
Soran+1 yılhahhah çocuğum evet hadi hadi defol burdan
Cevap sahibi+1 yılYa beni sinir ediyorsun :) kufur ettin ona bile sesimi cikarmadim ama bir daha ters konusursan sevgilinin yerine ben * korum.. * git
Soran+1 yıl:PP
ARTIK BİRŞEYLER YAŞAMAK İÇİN SENİ HAZIRLIYOR BENCE HA RÜYADA OLABİLİR HANIM GECEN HAFTA BAŞIMDA DİKİLMİŞ YASTIKLA KAFAMA VURUYORDU NE OLDU DEDİM KİMDİ O SARIŞIN DEDİ HANGİ SARIŞIN DEDİM YATAKDA ÇIPLAK YATTIĞIZ KIZ DEDİ NE SAÇMALIYORSUN DEDİM BU ARADA 5-6 DEFA YASTIK YEDİM TABİKİ RÜYASINDA BENİ GÖRMÜŞ BİRİYLE YATARKEN HEPSİ OLABİLİR
10 YorumlaSana romantik olta atıyor, rüya falan gördüğü yok düpedüz mast fantezisini anlatmış sana.
Banka hesabı da göz boyama , otur kabaca hesapla ne kadar masraf gerekeceğini sonra. çocuğun harçlıklarına böl çalışmıyorsa , çalışıyorsa da aylığına haftalığına her ne ise böl ve kaç yıl çıkacağına bak. Aranızda yüzük de tam bir saçmalık , kimsenin bilmediği bir ilanat ve güzel bir kandırma metodu.
Burada bir sürü kız , aramızda yüzük taktı o oldu bu oldu aramızda sonra çekti gitti, şimdi bu yüzüğü ben napim diye sordu. Sence napmalı o kızlar o yüzükleri?53 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bişey yok olamaz da yapmak istese yapardı yeri geldi gece dışarda dolaştık yeri geldi ıssız sokaklardan geçtik ama siz onu tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz ben onunla yatıcam demedim bu rüyadan ne çıkarmalıyım dedim benim ne yaşadığımı benden iyi kimse bilemez kendin öyleysen eğer herkesi öyle görmeye hakkın yok ben 19 yaşındayım o 22 yaşında aynı sitede büyüdük kendini bildi bileli bana aşık sürekli teklif etti durdu ben üniye hazırlanıyodum vs. Hayır dedim ona o vazgeçmedi sonra geçen yaz evet dedim havalara uçtu ve ertesigün gidip babama söyledi rızasını istedi o kadar efendi o kadar iyi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş neden yaptın dedim yatmaya dışarda o* çok ben seni geleceğime istiyorum dedi işte sen bunları bilmezsin ancak boş boş konuşursun
- +1 yıl
Sen bana saldırmıyorsun , aslında birini kendine karşı savunuyorsun. Önyargılı çıkışların için " teşekkür ederim " , ben bunları sana 10 yıldır bir sürü benzer vaka görmüş bir psikolog olarak söyledim.
Şimdiye kadar da boş konuştuğum , sonraki olaylarda hiç vaki olmadı. Sana mutluluklar dilerim
Soran+1 yılÖn yargıların ve boş boğazlığınla mutluluklar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeeee siz kesin evlenirsinizde. Niye bu kadar safsınız ya. Kızım siz ayrılacaksınız bir müddet sonra. Haaa diyelimki bir mucize eseri evlendiniz. Cep telinden mesaj yakalarsın. X ciğim meme ucuna dokunmak istedim diye. Ne saçma salak iğrenç basit konuşmalar bunlar ya. Kızım kendinizi böyle kullandırtmayın. Bir kaliteniz olsun yahu.
04 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım o 22 yaşında aynı sitede büyüdük kendini bildi bileli bana aşık sürekli teklif etti durdu ben üniye hazırlanıyodum vs. Hayır dedim ona o vazgeçmedi sonra geçen yaz evet dedim havalara uçtu ve ertesigün gidip babama söyledi rızasını istedi o kadar efendi o kadar iyi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş neden yaptın dedim yatmaya dışarda o* çok ben seni geleceğime istiyorum dedi işte sen bunları bilmezsin ancak boş boş konuşursun
Cevap sahibi+1 yılhe gülüm kesin öyledir.
Soran+1 yılisteyen istediğini düşünsün ben bildiğime gördüğüme inanırım
rüyadan ne çıkarılabilir ki çocuk sana özlem duymuş demek ki rüyasına girmişsin olur arada öyle.. çocuk sana ve düşüncelerine saygılı mı seni bişeye zorluyo mu onu söyle.. beraber para biriktiriyoruz diyosun ortak hesapta daha nedir yani
18 Yorumla
Soran+1 yılO kadar iyi bir insan ki sana anlatamam aynı sitede büyüdük çocukluk aşkıyım ben onun kendini bildi bileli bana aşık ve ilk sevgilisi benim, benim de ilk sevgilim o. 4 sene önceden çıkmaya başladık ama lisedeydim üniversiteye hazırlanıyodum pek buluşmadık konuşmadık okula beraber gidip gelirdik arada bir de arardı o kadar. Sonra ben üniversiteyi kazandım uzak bir şehirde. Oturup konuştuk ve artık tam anlamıyla başlamaya karar verdik o yüzden 1 yıldık çıktığımızı varsayıyoruz memleketimde değildim gelene kadar bekledi beni ve daha çıkmaya başladığımız ilk gün babamdan geldi rızasını istedi o kadar efendi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş. Sadece 1 kere dudağımdan öptü oda yıl dönümümzde oldu ve yanaktan öper gibiydi dokunup geri çekildi 1 saniye sürdü. Bana her zaman sen evlenene kadar benim emanetimsin der. Bir gün öyle konuşuyoduk ben aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim oda ben senden bu güne kadar birşey gizlemedim gizlemem seni 5 ay önce rüyamda
Soran+1 yılilkine sığmadı burdan devam :
5 ay önce seni rüyamda gördüm evlilik gecemizdi helalim oluyodun dedi ama halini görmeliydin utana sıkıla söyledi yani
Soran+1 yılevet gerçekten öyle
Soran+1 yılben ilk defa böyle bişey yaşadım yardım almak istedim ama herkes garip garip tavırlar sergiledi
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim :)
Senle ya da gelecekle alakalı değil, kamyon devirmiş sadece.
210 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence neden böyle bir rüya gördü ki sevinmeli miyim
- +1 yıl
Bence rüya bile değil sallamışta.. Hadi gerçektende gördü ise sevinme bunu her erkek görür başka kızlarla tanıdık komşuyla bazıları ensest bile görür buna kamyon devirme denir bizde.. Halk dilinde şeytan aldama denir.. Kalkınca gusül abdesti alınır.. Gelecekle alakalı olsaydı bunlar filan neyse.. :)
Soran+1 yılEvlenmeden hiç bişey olamaz
Soran+1 yılçocukluktan beri tanıyorum birlikte büyüdük 3 yıl çıktık ben bundan kaçtım sadece adı çıkmak oldu okula beraber gittik çıkışlarda eve birlikte geldik arada sırada aradı falan bu kadar sonra ben liseyi bitirdim üni kazandım çok uzağa gidecektim oturduk konuştuk bundan öncesini yok sayıp 0 dan başlayalam dedik ve bunu söyleyeli 1 yıl oldu bu yüzden 1 yıl dedim aslen 4 yıl
Soran+1 yılevet kesinlikle öyle ama ben yanlış bişey yapmadığım sürece kaybedecek bişeyim olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey çıkarma erkeklerde normal bir şey bu ihtiyaç bilinç altında sen varmışsın senle yapmış ilişkiyi.
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgisinde bir azalma olmuş mudur ya da hislerinde
- +1 yıl
yo sanmam niye olsun artabilirde.
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
- +1 yıl
bir şey değil.
+1 yılNiyeti bozmuş dikkat et derim. Eğer bu tarz şeyleri istemeyen aklı başında birisi olsa rüyayı görmüş olsa bile sana anlatmaz. Yani dikkat et.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır bak rüyayı 5 ay önce görmüş bende öylesine konuşurken aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim ama ben masum anlamda demiştim oda ben senden bu güne kadar hiç bişey saklamadım dedi utana sıkıla anlattı yıllar bir tek seni sevdim bekledim evleniyoduk helalim oluyodun dedi asla yapmam ben öyle bişey ben istesem bile inan bana o yapmaz anlatsam nasıl biri olduğunu siz dünyada böyle insanlar kaldı mı dersiniz. Daha çıktığımız ilk gün gitti babamdan izin aldı rızasını istedi o öyle bir insan değil korkmadan çıktı babamın karşısına. Benim bekaretim evleneceğim adama saklayacağım kadar değerli benim çıktığım ilk erkek de o evlenemezsiniz diyenler olmuş ne diyim uzaktan konuşmak kolay bir kişi de anlamadı ya beni neyse
- +1 yıl
Eğer dediğin gibiyse bilemem. bir anlam çıkarmana gerek yok o zaman. Olabilir o tarz rüyalar.
Soran+1 yılPeki
+1 yılSen ilişkini bir gözden geçir bacım bir erkek evlenmeyi düşündüğü kıza bunları çok zor söyler ya o gün abazalığın doruğuna ulaştı ve şu an o da çok pişman ya da bu adam pis bir herif kararını sen verceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılBirşey çıkarman yanlış olur sonuçta o senin sevgilin seni arzulaması normal bir durum başka birini arzulasa hoşuna gidermiydi?
24 Yorumla
- +1 yıl
hayır kesinlikle böyle birşey olmaz hatta bu seni istediğini gösterir
Soran+1 yılpeki teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sonuç çıkarmana gerek yok.. Ama belki sana karşı olan hisleri rüyalarına da yansımış olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bak rüyayı 5 ay önce görmüş bende öylesine konuşurken aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim ama ben masum anlamda demiştim oda ben senden bu güne kadar hiç bişey saklamadım dedi utana sıkıla anlattı yıllar bir tek seni sevdim bekledim evleniyoduk helalim oluyodun dedi asla yapmam ben öyle bişey ben istesem bile inan bana o yapmaz anlatsam nasıl biri olduğunu siz dünyada böyle insanlar kaldı mı dersiniz. Daha çıktığımız ilk gün gitti babamdan izin aldı rızasını istedi o öyle bir insan değil korkmadan çıktı babamın karşısına. Benim bekaretim evleneceğim adama saklayacağım kadar değerli benim çıktığım ilk erkek de o evlenemezsiniz diyenler olmuş ne diyim uzaktan konuşmak kolay bir kişi de anlamadı ya beni neyse
haha sevgilin yol yapıyor dikkat et romantik falan demiş olayı güzellştirmeye çalısms :)
011 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bişey yok olamaz da yapmak istese yapardı yeri geldi gece dışarda dolaştık yeri geldi ıssız sokaklardan geçtik ama siz onu tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz ben onunla yatıcam demedim bu rüyadan ne çıkarmalıyım dedim
Soran+1 yılEvet oda bana hep sen benim emanetimsin diyo 4 yıllık geçmişimiz var sadece 1 kere dudağımdan öptü ama yanaktan öper gibi
Soran+1 yılSenden bişey gizleyemem deyip anlattı ama utana sıkıla şekilden şekile girdi
Soran+1 yıl4 yıllık ilişki nasıl yapıyım ki şimdi ben bunu
Soran+1 yılyok konuşmuyorum zaten de ya derse 4 yıldır çıkıyoruz falan ama demez ya o benden daha çok utanıyo
Soran+1 yıltamam derim
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılçocuk mermiyi namluya sürmüş senin tetiğe basmanı bekliyor..
17 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok
- +1 yıl
saf çocuk sana dolaylı yoldan birşeyler anlatmaya calısıyor.. hala güncelleştirmede ne soruyorsun dsfsffsdfdsfd
Soran+1 yıl19 yaşındayım o 22 yaşında aynı sitede büyüdük kendini bildi bileli bana aşık sürekli teklif etti durdu ben üniye hazırlanıyodum vs. Hayır dedim ona o vazgeçmedi sonra geçen yaz evet dedim havalara uçtu ve ertesigün gidip babama söyledi rızasını istedi o kadar efendi o kadar iyi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş neden yaptın dedim yatmaya dışarda o* çok ben seni geleceğime istiyorum dedi işte sen bunları bilmezsin ancak boş boş konuşursun
- +1 yıl
bunların bir önemi yok.. çükü kalkıyor mu? kalkmıyor mu? hadım mı bu adam.. elbetteki istekleri oalcak.. ben onları bilmem ama senin bunları bilmen gerekir.. ^_^ bilmiyorsan içten bir ohaaaaa sana..
Soran+1 yılEvet bilmiyorum çünkü cinsellikten uzak bir hayatım var.
- +1 yıl
bir zmnlar okulda cinselik dersi veriliyordu ortaokullarda 1-2 defaya mahsusta olsa anlatılıyordu kızlara ped dağıtıyorlardı falan artık yok sanırsam..
Soran+1 yılYok.
sevgilin seni arzulamıs bilinç altına yerlestirmis aksamda ruyasına girmissin.. bişey cıkarma bu durumdan sadece sunu soyluyeyim sevgilin seni begeniyor fizik olarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet o hiç söylemedi ama arkadaş çevrem falan fiziğimi beğenir
- Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılSana zarf atıyor tepkilerini ölçüyor. Ona göre hareket seçecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş sevgilin cinsel olarak istiyor ve bunu sana dolaylı yoldan anlatmış.
Cinselliğe karşı bakışın nedir bilemeyiz ama evlenmeden önce yapmaman senin için daha hayırlı olur eğer bakire isen.16 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim ve evlenmeden önce kesinlikle olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşının niyeti cinsellik haberin olsun.
Soran+1 yılöyle bişey olamayacağını o benden daha iyi biliyo sen bana emanetsin evlenene kadar diyo
Cevap sahibi+1 yılPeki inşallah öyledir ben kendi düşüncemi paylaştım.
Diğer yorum yapan arkadaşlar ne diyor okumadım.
Dikkatli olmanı öneririrm.
Soran+1 yılpeki sağol
Cevap sahibi+1 yılRica.
Yokluyor seni istemiyorsa o konuları açtığında sen kapat, düşünmediğini anlasın yani.
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır bak rüyayı 5 ay önce görmüş bende öylesine konuşurken aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim ama ben masum anlamda demiştim oda ben senden bu güne kadar hiç bişey saklamadım dedi utana sıkıla anlattı yıllar bir tek seni sevdim bekledim evleniyoduk helalim oluyodun dedi
Soran+1 yılYok kesinlikle yapmam
Soran+1 yılKesinlikle :)
Yok öyle bir şey. Tepkini ölçüyor. Ona göre ileri adım atacak.
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilimde 5 ay önce görmüş bende öyle canım sıkıldı aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim evet ama anlatmalımıyım bilmiyorum ama senden bişey gizlemedim gizlemem dedi utana sıkıla üstü kapalı anlattı düğün gecemizi gördüm helalim oluyodun dedi bu kadar
Soran+1 yılBöyle bişey yok olamaz da yapmak istese yapardı yeri geldi gece dışarda dolaştık yeri geldi ıssız sokaklardan geçtik ama siz onu tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz ben onunla yatıcam demedim bu rüyadan ne çıkarmalıyım dedim benim ne yaşadığımı benden iyi kimse bilemez kendin öyleysen eğer herkesi öyle görmeye hakkın yok ben 19 yaşındayım o 22 yaşında aynı sitede büyüdük kendini bildi bileli bana aşık sürekli teklif etti durdu ben üniye hazırlanıyodum vs. Hayır dedim ona o vazgeçmedi sonra geçen yaz evet dedim havalara uçtu ve ertesigün gidip babama söyledi rızasını istedi o kadar efendi o kadar iyi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş neden yaptın dedim yatmaya dışarda o* çok ben seni geleceğime istiyorum dedi işte sen bunları bilmezsin ancak boş boş konuşursun. Benim bekaretim evleneceğim adama saklayacağım kadar değerli vücudum da öyle. Bunca yıl beni bekledi ona evet dememi bekledi birlikte büyüdük kimseyle çıkmadı onun ilkiyim oda benim ilkim
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim
ya bıraksınlar bu işleri :) seks muhabbeti açmak için girişimde bulunuyor canım
12 Yorumla
Adam yolunu yapıyor işte anlasana. Artık tak etmiş canına sen vereceksen ver yok sa başkasını s... kerim demiş sana
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bişey yok olamaz da yapmak istese yapardı yeri geldi gece dışarda dolaştık yeri geldi ıssız sokaklardan geçtik ama siz onu tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz ben onunla yatıcam demedim bu rüyadan ne çıkarmalıyım dedim
+1 yılcanım benim hoş tabi o bence uydurmuş seninle artık cinsellikyaşamak istiyor yani diyor ki el tutmak öpmek yetmiyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılİlerisi asla olmaz ben bekaretimi ona ancak evlenirsek veririm
- +1 yıl
valla canım orası senin bileceğin iş ama bir erkek olarak söylüyorum bunu yapmazsan bahane bulur senden ayrılır ya da başka birine sadece cinsellik yaşamak için gider sonrada aldatıldım diye buradan yazarsın.
Soran+1 yılBöyle bişey yok olamaz da yapmak istese yapardı yeri geldi gece dışarda dolaştık yeri geldi ıssız sokaklardan geçtik ama siz onu tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz ben onunla yatıcam demedim bu rüyadan ne çıkarmalıyım dedim benim ne yaşadığımı benden iyi kimse bilemez kendin öyleysen eğer herkesi öyle görmeye hakkın yok ben 19 yaşındayım o 22 yaşında aynı sitede büyüdük kendini bildi bileli bana aşık sürekli teklif etti durdu ben üniye hazırlanıyodum vs. Hayır dedim ona o vazgeçmedi sonra geçen yaz evet dedim havalara uçtu ve ertesigün gidip babama söyledi rızasını istedi o kadar efendi o kadar iyi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş neden yaptın dedim yatmaya dışarda o* çok ben seni geleceğime istiyorum dedi işte sen bunları bilemezsin
rüyadan çıkacak bişi yok işte adamınniyeti belli uyumadan önce seni hayal etmiş o kadar.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi düşüncelerini sana aktaramadigi için rüyamda boyle boyle yapıyorduk cok guzeldi diye anlatabilir, bir de bilincalti sonucta seni istedigi icin de bu sekilde gormus olabilir ruyasinda
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır bak rüyayı 5 ay önce görmüş bende öylesine konuşurken aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim ama ben masum anlamda demiştim oda ben senden bu güne kadar hiç bişey saklamadım dedi utana sıkıla anlattı yıllar bir tek seni sevdim bekledim evleniyoduk helalim oluyodun dedi asla yapmam ben öyle bişey ben istesem bile inan bana o yapmaz anlatsam nasıl biri olduğunu siz dünyada böyle insanlar kaldı mı dersiniz. Daha çıktığımız ilk gün gitti babamdan izin aldı rızasını istedi o öyle bir insan değil korkmadan çıktı babamın karşısına. Benim bekaretim evleneceğim adama saklayacağım kadar değerli benim çıktığım ilk erkek de o evlenemezsiniz diyenler olmuş ne diyim uzaktan konuşmak kolay bir kişi de anlamadı ya beni
Cevap sahibi+1 yılAbi sen böyle dusunuyo olabilirsin ama karsindakide insan sonuçta neyin ne olacağı bellu olmaz. Birbirinizin ilkleri olmaniz gercekten guzel bisey ama sonucta bu da erkek yani. Hislerini isteklerini arzularını silip atamazsin. Ustelik yarim atlet giydigim zaman göğsüme dokunmak istediğini soyledi demissin. O ruyadan sonra bunu soylemesi de mi tesaduf.
Soran+1 yılOrada şakadan mı bilmiyorum neden düzgün giyinmiyosun şimdi burada dokunsam sana ne yapacaksın bunu yoldan geçen her erkek ister bende erkeğim dedi
Cevap sahibi+1 yılBen de erkegim demis iste o da erkek isteyebilir
+1 yılBirazcik sana zarf atiyor gibi ama eger seni gormese ruyasinda baska birini gorcekti yani
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bizim aramızda öyle bişey olamaz ki o kendisi söylüyo çok seviyo gerçekten anlatamıyorum 22 yaşında çocukluktan beri kendini bildi bileli beni seviyo ilk sevgilisiyim onun görsen bana bakınca bile duygulanıyo yıllarca bunun hayalini kurdum ben diyo
Kesinlikle böyle bir rüya gördüğüne inanmıyorum. Seninle bu tür konuları konuşmak için fırsat arıyor. Biraz uyanık ol
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseninle birlikte olmak istediği için bu rüyayı sana anlatmış ama evlenene kadar birlikte olma derim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsizin sevginiz bir birinize çok güzel canım allah mutluluğunuzu daim etsin annattıklarına göre bu rüyayı anlatması mahsumca bir art niyet yok buna bütün erkekler rüya görür cinsel içerikli bunlar gayet doğal ama sen sen ol yinede evlenmeden bişeyler yaşama tekrar mutluluklar
Soran+1 yılteşekkür ederim canım Allah razı olsun zaten kesinlikle olmaz zaten
Çıkarman gereken sonuç bence artık sevgilinle yatma zamanı gelmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim ve bekaretim sadece helali olacağım eşime ait
+1 yılYalan söylüyor, sadece senin tepkini ölçüyor. Ona vereceğin cevaplara göre hareket eder. Yani işi ilerletmek ister.
00 Yorumla
+1 yılDaha abartacak bir sey bulamadın mı.. Hepsi de normal ne var buna?
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim için ilginç çünkü ilk defa yaşıyorum bunu
- +1 yıl
Sana karsı ilgi duyosa boyle seyler dusunmemesınden suphe etmelisin..
Soran+1 yılBöyle bişey yok olamaz da yapmak istese yapardı yeri geldi gece dışarda dolaştık yeri geldi ıssız sokaklardan geçtik ama siz onu tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz ben onunla yatıcam demedim bu rüyadan ne çıkarmalıyım dedim benim ne yaşadığımı benden iyi kimse bilemez kendin öyleysen eğer herkesi öyle görmeye hakkın yok ben 19 yaşındayım o 22 yaşında aynı sitede büyüdük kendini bildi bileli bana aşık sürekli teklif etti durdu ben üniye hazırlanıyodum vs. Hayır dedim ona o vazgeçmedi sonra geçen yaz evet dedim havalara uçtu ve ertesigün gidip babama söyledi rızasını istedi o kadar efendi o kadar iyi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş neden yaptın dedim yatmaya dışarda o* çok ben seni geleceğime istiyorum dedi. Benim bekaretim evleneceğim adama saklayacağım kadar değerli vücudum da öyle. Bunca yıl beni bekledi ona evet dememi bekledi birlikte büyüdük kimseyle çıkmadı onun ilkiyim oda benim ilkim
Yakinda bisiyler olur bence sevgilin senin tepkini ölçmüs..
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır bana da utana sıkıla anlattı taa5 ay önce görmüş
Soran+1 yılBöyle bişey yok olamaz da yapmak istese yapardı yeri geldi gece dışarda dolaştık yeri geldi ıssız sokaklardan geçtik ama siz onu tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz ben onunla yatıcam demedim bu rüyadan ne çıkarmalıyım dedim benim ne yaşadığımı benden iyi kimse bilemez kendin öyleysen eğer herkesi öyle görmeye hakkın yok ben 19 yaşındayım o 22 yaşında aynı sitede büyüdük kendini bildi bileli bana aşık sürekli teklif etti durdu ben üniye hazırlanıyodum vs. Hayır dedim ona o vazgeçmedi sonra geçen yaz evet dedim havalara uçtu ve ertesigün gidip babama söyledi rızasını istedi o kadar efendi o kadar iyi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş neden yaptın dedim yatmaya dışarda o* çok ben seni geleceğime istiyorum dedi işte sen bunları bilmezsin ancak boş boş konuşursun. Benim bekaretim evleneceğim adama saklayacağım kadar değerli vücudum da öyle. Bunca yıl beni bekledi ona evet dememi bekledi birlikte büyüdük kimseyle çıkmadı onun ilkiyim oda benim ilkim
ruyalar tersıne donuyomuş senınle ilkiye hıc gırmyecek galıba
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmezsek evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstedigim bekledigim zevki vermedi ama 2. si hakkını verdi ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dediğini anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılSekmeleri karistirmisim kbAkma
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende boyle rüya gecen gördüm kendisine anlatamadım :)))
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki sevginde azalma var mı ne hissettin o rüyayı gördükten sonra
Cevap sahibi+1 yılAzalma yok Tuhaf oldum sadece. Kendisine söylemek istedim yanlis anlar sapık sanar diye susmayı yeledim :D
Soran+1 yılBenim sevgilimde 5 ay önce görmüş bende öyle canım sıkıldı aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim evet ama anlatmalımıyım bilmiyorum ama senden bişey gizlemedim gizlemem dedi utana sıkıla üstü kapalı anlattı düğün gecemizi gördüm helalim oluyodun dedi bu kadar
Cevap sahibi+1 yılGuzel bir sekilde anlatmis :)) bana kalsa abooow:)
Soran+1 yıl:)) beni çok seviyo gerçektwn
Cevap sahibi+1 yılBaksana rüyasına bile girmissin:)))
Soran+1 yılBu şekilde görmesini istemezdim
Cevap sahibi+1 yılYapacak birsey yok
rüya iste takma kafaya o baskalarinida görmüstr her erkek gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar o kadar kötü ki onunla yatacağımı falan sanıyolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan söylüyor sadece sevişmek istiyor evlilik hikaye :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsanmam
Gizli Üye(30-35)+1 yıltepkini ölçmüş ve yol yapiyor sakin ha yanlis yapma
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır bak rüyayı 5 ay önce görmüş bende öylesine konuşurken aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim ama ben masum anlamda demiştim oda ben senden bu güne kadar hiç bişey saklamadım dedi utana sıkıla anlattı yıllar bir tek seni sevdim bekledim evleniyoduk helalim oluyodun dedi asla yapmam ben öyle bişey ben istesem bile inan bana o yapmaz anlatsam nasıl biri olduğunu siz dünyada böyle insanlar kaldı mı dersiniz
Cevap sahibi+1 yılmasallah o zaman hic ayrilmazsiniz insallah
Soran+1 yılInşallah tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin seninle yatmak istiyor rüyayı söyleyerek senin fikrini öğrenmek istiyor
10 YorumlaO kadar tatlısınız ki soruya odaklanamadım :(
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ama ne yönden tatlı olduğumuzu anlayamadım
Soran+1 yılAllah sana daha güzellerini nasip etsin canım :)
yol yapıyo kanka , dikkat et :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır bak rüyayı 5 ay önce görmüş bende öylesine konuşurken aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim ama ben masum anlamda demiştim oda ben senden bu güne kadar hiç bişey saklamadım dedi utana sıkıla anlattı yıllar bir tek seni sevdim bekledim evleniyoduk helalim oluyodun dedi asla yapmam ben öyle bişey ben istesem bile inan bana o yapmaz anlatsam nasıl biri olduğunu siz dünyada böyle insanlar kaldı mı dersiniz.
Soran+1 yılTesekkurler :)
+1 yılsana diyor ki ''sevişelim :D ''
26 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birşey evlenmeden asla olmaz
- +1 yıl
mesajı o ama :D
- +1 yıl
:D bana mı diyosun boş boş konusuyosun diye. Ben olanı söylüyorum.''Ben seni farklı görüyoruuum'' diyip kandırılan kac kız var arastır bi.
Soran+1 yılAldatılırım sıkıntı değil ama bekaretimi vermem.
- +1 yıl
aferin sana
Bu rüyada sana kısmet var, yakındır hazılan
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bak rüyayı 5 ay önce görmüş bende öylesine konuşurken aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim ama ben masum anlamda demiştim oda ben senden bu güne kadar hiç bişey saklamadım dedi utana sıkıla anlattı yıllar bir tek seni sevdim bekledim evleniyoduk helalim oluyodun dedi
aklındakini sana söylemiş
110 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım o 22 yaşında aynı sitede büyüdük kendini bildi bileli bana aşık sürekli teklif etti durdu ben üniye hazırlanıyodum vs. Hayır dedim ona o vazgeçmedi sonra geçen yaz evet dedim havalara uçtu ve ertesigün gidip babama söyledi rızasını istedi o kadar efendi o kadar iyi bir insan ki babam senden iyisini mi bulacak demiş neden yaptın dedim yatmaya dışarda o* çok ben seni geleceğime istiyorum dedi
Soran+1 yılHayır bak rüyayı 5 ay önce görmüş bende öylesine konuşurken aşkım beni hiç rüyanda gördün mü dedim ama ben masum anlamda demiştim oda ben senden bu güne kadar hiç bişey saklamadım dedi utana sıkıla anlattı yıllar bir tek seni sevdim bekledim evleniyoduk helalim oluyodun dedi asla yapmam ben öyle bişey ben istesem bile inan bana o yapmaz anlatsam nasıl biri olduğunu siz dünyada böyle insanlar kaldı mı dersiniz. Daha çıktığımız ilk gün gitti babamdan izin aldı rızasını istedi o öyle bir insan değil korkmadan çıktı babamın karşısına. Benim bekaretim evleneceğim adama saklayacağım kadar değerli benim çıktığım ilk erkek de o bende onun ilkiyim evlenemezsiniz diyenler olmuş ne diyim uzaktan konuşmak kolay bir kişi de anlamadı ya beni neyse
Soran+1 yılYanlış anlama sana kızgın değilim insanlara bu öfke
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim
Soran+1 yılTesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam yolu döşemiş dikkat et de döşemesin.
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey evlenmeden olmaz ki bunu kendisi de söulüyo
Cevap sahibi+1 yılya sen de inandın yani... adam harbiden işini iyi biliyor::))
Soran+1 yılOnu tanımıyosun
+1 yılgörmesede gördü derler..
00 YorumlaAnca rüyanda görürsün de :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin konuya giriş için zarf atmış.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHee o zaman anormal bişey yok çoğu erkek görür.
+1 yılSevişin gitsin nedir yani,
00 Yorumla
+1 yılsana ayak yapıyo başka cvb arama :D
12 Yorumla
- +1 yıl
adam azgınlıkdan gördüyü rüyayı deyiştirerek anlatmış :D
+1 yılat la eşekle girmemiş dua et ne güzel birşey işte
10 YorumlaSeni becermek istyr :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç anlamıyosunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay anasını rüyada seni becerdi demek :DD:.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin seni hayal etmiş o kadar...
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik gecemizi görmüş üstü kapalı helalim oluyodun dedi
Cevap sahibi+1 yılnormaldir... bende görüyordum rüyamda ama sadece rüyada kaldı...
Soran+1 yılPeki sevginde hiç eksilme oldu mu
Cevap sahibi+1 yılyok hatta sevgilime de söylemiştim... mutlu olmuşdu.. çünkü başkasıyla değil sevgilimle ilişki içerisindeydim rüyamda
Soran+1 yılanladım teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk almış mı Boşalmış mı peki?
032 Yorumla
Soran+1 yılUtana sıkıla anlattı oda bana yalan söylemesini istemediğim için ben zorladım
Cevap sahibi+1 yılSenin hoşuna gitti mi peki?
Soran+1 yılHayır utandım
Cevap sahibi+1 yılsulanma felan olmadı mı sende? ya da etkilenip mast yapma felan?
Soran+1 yılBen hiç boşalmadım
Cevap sahibi+1 yılMast yapmadın daha önce yani?
Soran+1 yılHayır hiç yapmadım edepsiz film falan da izlemedim hiç
Cevap sahibi+1 yılİstemeden'de olsa bazen istiyormusun ya da denemek istermiydin bence aşırı ama aşırı zevkli.
Soran+1 yılYok bana iğrenç geliyo
Cevap sahibi+1 yılSen sex'de yapmassın o zaman.
Soran+1 yılhayır evlenince eşime ait olucam
Soran+1 yılbakireyim
Cevap sahibi+1 yılEvlenince demiştim zaten :D
Soran+1 yılhe o zaman tabi ki olacak
Cevap sahibi+1 yılVajinal seks mi anal seks mi?
Soran+1 yılanala karşıyım vajinal olur tabi ki
Cevap sahibi+1 yılOral sex?
Soran+1 yılhayııır
Cevap sahibi+1 yılSadece önden vurcak?
Soran+1 yılevet?
Cevap sahibi+1 yılAnladım Sevgilin yoktur senin kesin :)
Soran+1 yılvar dedim ya yukarda ne yazdım sanki
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma su içtim dokundu bana :D Bu tür şeyler seni hiç sulandırmıyor mu?
Soran+1 yılsulandırmıyor mu ne demek
Cevap sahibi+1 yılZevk alma etkilenme felan vajinan etkilenmiyor mu?
Soran+1 yılyoo
Cevap sahibi+1 yılSende sorun olabilir valla :D
Soran+1 yılniye ki
Cevap sahibi+1 yılBu yaşa kadar mast yapmaman ve hiç bir şeyden etkilenmemen :) Sevgilin seni etkileyemiyor olabilir onun başarısızlığından dolayı olabilir biraz'da pampa
Soran+1 yılbeni etkileyeceği bir durum olmadı
Cevap sahibi+1 yılseni etkilemek istiyorum yaparımda yani fazlasıyla ;)
Soran+1 yılkalsın istemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer artik tak etmiştir :))
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkesin dediğini bırak seviyorsan aşırıya kaçmadan istediğini yap
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim
+1 yılİş atıyo panpa. d
16 Yorumla
Soran+1 yılAma çok ciddiydi
- +1 yıl
Halleniyoooo
Soran+1 yılBak onu tanımıyosun gerçekten
- +1 yıl
Aşık sana demi panpa
- +1 yıl
Gercekten tanımamışım :/
ergenlerde normal bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlariniz kac?
01 Yorumla
Soran+1 yılben 20 o 22
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşlar kaç
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 19 yaşındayım bu ay 20 ye giricem oda 22
Cevap sahibi+1 yılseni s*kmek istemiş arzulamış bilinç altında kalmış öyle biri deme öyle biridir.
Soran+1 yılYok gerçekten tanımıyosun onu neyse tamam artık savunmuyucam yoruldum hep aynı önyargı
Cevap sahibi+1 yılYa bakale gordugu ruyaya bak hala savunuyon
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. adı başında rüya
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler