Libidosu tavan olan kadınlara bayılırım yükselsin ne olacak ki. Böyle zamanlarda ön sevişmeyi çok daha uzun tutacaksın ki erkeğin kollarında nasıl da kıvranırsın
Başka çarem yok p*rno sevmiyorum mastürbasyon zaten gerçeği gibi tat vermediği için yapma gereği duymuyorum erkeklerle tek gecelik ilişki yaşayan biri de feilim haliyle tutmaktsn başka çarem yok sevgilim olursa ileri gidersek anca öyle olursa olur
Bu saatler zaten tam zamanları. Böyle istekliyken seni usul usul yavaş yavaş öperek soyacaksın ilk başta parmak uçları dokunacak teninde dolaşacak dudaklarından başlayıp aşağıya doğru öpe öpe ineceksin eller vucutta dolaşırken avuçlayacak kalçaları memeleri
Kızlar Ne Diyor
Sert yapılmalıdır
Sert yapıldığında orgazma ulaşıyorsun peki orgazm anında da erkek devam etmeli mi yoksa içinden çıkıp kadının titremelerinin bitmesini mi beklemeli
Hayır devam etsin bırakmasın kesinlikle yoksa kesilir yani bence
Daha önce orgazm oldun mu
İyi gcler
Yani bence kesilir demişsin bunu bilerek mi söylüyorsun yoksa düşüncen mi bu yönde ondan dolayı orgazm olup olmadığını merak ettim
Bilerk görerek
Şimdi net oldu bilgi için teşekkür ederim. İyi geceler
İyi geceler
Selam sert olmaktan başka ön sevişmenin uzun tutulması kadının haz noktaları da önemli peki dirty talk olması da etki eder mi
Benim için olsa da olur olmasa da
O zaman seni yükseltmiyor. Peki daha başka neler yükseltir
Beni sert olmak fazlasıyla yükseltir
Sadece sert diyorsun. Direk ön sevişme de bile sertmi olmalı
Hayır orada yumuşak narin davransın yavaş olsun giderek arttırsın ama onu da hemen değil ön sevisme uzun olmalı ki kadın yeterince haz alabilsin
Şimdi oldu ilk önce kadın uzun uzun öpülüp yalanmalı içine girmek için kıvranmalı bazen ilk girişi birden girmek aşırı zevk veriyor bana
Aynen şu an düşündüm de bı anda girmek ne kadar çok güzel gelse de bı o kadar da acı verir ya
Bir anda dibine kadar girmek aşırı zevkli tabi öncesinde ön sevişme ile iyice ıslatmak gerek. bir süre sonra o acı zevke dönüşür ya
Evet guxel bir fikirmis ama libidomu yükseltmesen iyi olur zaten tavan
Libidosu tavan olan kadınlara bayılırım yükselsin ne olacak ki. Böyle zamanlarda ön sevişmeyi çok daha uzun tutacaksın ki erkeğin kollarında nasıl da kıvranırsın
Zaten canım istiyor gece gece başıma bela olma hadi iyi geceler
Belan olayım 😂😂 benim de canım istedi senin gibi sert seven kadını ellerini arkada birleştirip masanın önünde domaltmak harika olurdu
Olum bak git 😂😂
Öyle git deyince gitmem arkadan sarılır boynunu emerken elim bir yandan iç çamaşırının içine sokup okşarken daha çok kalırım 😂
Neyse cevap yazmiycam
😂😂 Ne yazacaktın ki arkada sertliği hissettiğini mi. şu an canım oral yapmak istedi
Zaten tavan gece gece canım istiyor dedin beni bi tık etkiledin şimdi cevap yazmam dedin 😂 neyse iyi geceler içten konuşuyorsun sevdim
Doğruya doğru beni etkileme o yüzden sdkdjdjhdhd yazarak
Şimdi ikimizinde yüksekken etkilenmeme ihtimali var mı😂 geç oldu duşa girmek mi zor geliyor
Hayır böyle biri deilim
Böyle biri değilim derken
Burdan sanaldan ilişki yaşamak için
Hee sexting yapmıyorum diyorsun. p*rno izlemekten bir farkı yok ki
Onu da izlemiyorum zaten
Hadi ya hiç mastürbasyon yapmıyor musun her zaman birlikte olacağın birisi mi var
Kimsem de yok hiç bir şey yapmıyorum eski sevgilimle olmuştu o da en son üç dört ay önce oldu dayanabiliorim
Dayanamazsın demedim ama baya yükseldiğin kesin neden kendini tutmak istiyorsun
Başka çarem yok p*rno sevmiyorum mastürbasyon zaten gerçeği gibi tat vermediği için yapma gereği duymuyorum erkeklerle tek gecelik ilişki yaşayan biri de feilim haliyle tutmaktsn başka çarem yok sevgilim olursa ileri gidersek anca öyle olursa olur
p*rno dediğin zevk vermiyor sadece bakıyorsun bazen işte ehh. Sanalda bazen güzel oluyor oda çok nadir. Bu gece neden tavan yaptın
Gece gece canımı istettin yaa😂 böyle aylarca bekleyen biriyle yapılan ilk sevişme çok iyi olur birde sert seviyorsun bağırta bağırta
Bı kaç gündür böyle tavan yaptı canım istiyor bilmiyorum özellikle gecenin şu saatleri
Bu saatler zaten tam zamanları. Böyle istekliyken seni usul usul yavaş yavaş öperek soyacaksın ilk başta parmak uçları dokunacak teninde dolaşacak dudaklarından başlayıp aşağıya doğru öpe öpe ineceksin eller vucutta dolaşırken avuçlayacak kalçaları memeleri
Noluyo bak yükseliyorum 😂 yatağa uzatıp okşarken bir yandan yalamak istiyorum şu an canın daha çok istesin
Oral yapılmasına karşı değilsin dimi
Ooo saat çok geç olmuş
Soruyu beğenirmisin ben yatacağım daha sonra belki konuşuruz iyi geceler
Naber dönnemişsin hiç?