seks esnasinda bu nasil oluyor. Ben 5. seximi yaptim. Ama hala orgazm olamadim. Siz nasil oluyorsunuz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
seks esnasinda bu nasil oluyor. Ben 5. seximi yaptim. Ama hala orgazm olamadim. Siz nasil oluyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yorumlarda okudum 8. postayi istemişsin. 8 posta yapipta orgazm olmadıysan ya bu trol soru ya saymayı bilmiyorsunuz ya da senin vajinan yok ağaç kovugu var
valla olmadim ya zevk vardi ama acı hissi de vardi ve sevgilim sert yapti ben galiba geliyorum dedim oda sert yapmaya basladi bu sefer canim acidi gitti o his zevk almiyorum degil aliyorum ama aci hisside var yaninda o aci hissi nötrluyo o olmasa orgazm olcam belkide sevgilimin penisi buyuk oldugu icin boyle oluyo
Elinizdeki imkanları kullanmayı bilmiyorsunuz NET
buyuk penis dar vajina nasil kullaniyim ben bu imkani kocaman bisey vajinami parcaliyo yırtıyo gibi hissediyorum elde imkan yokki elde acı var zevk alan sadece sevgilim
Sevgilin normal insan değil bu kesin. Etten kemikten ve kan dolaşımı olan biri 8 sefer o işi yapıyorsa android bir yapidir
dinlenerk yaptik uyudk yemek yedik falan toplam 16 saat beraberdik bunun 12 saati seks olmustu on sevisme dahil
Tebrikler 👍
Kiltorisin uyarılmalı partnerinle bunu paylaş biraz seninle ilgilensin bencillik sekste iyi bir şey değil
Konum at geldim
@Saglikci2172 ben de seni bekliyordum ya zaten
Öyle mi hemen canim o iş bende vajina benden sorulur
Heyecandan kollarının arasında tir tir titreyecek ve tamamiyle saf tecrübesiz birde doğallığına bırak kendini...
Saglikciyim bu erkeğin elinde olan bişey taktik verebilir im
verin
Gel anlatiyim
burdan anlat
Gerek yok grsz
Seni beklemiyor partnerin anlaşıldı
hyr bekliyo
Nasıl olamıyorsun öyle ise
18 çok büyük değil, seninki dar ise başka, yalnız sevgilinin anlayışlı olması gerek sert yapıyor ve aciyorsa soft olsun evvela soft davranıp sen olunca Hard girebilir, bunu erkek ayarlar
karşı taraf seni kıvama getiremiyor demek ki
hayir cok cabaliyor aslinda yarim saat boyunca benim zevk aldigim pozisyonda yapti kendi zevk aramasina ragmen sirf benim icin saatlerce vajinamida yaladi eliylede yapti ama ben bi turlu olamadim of of of
mastürbasyon yaparken ne yapıyorsun peki
ya ben garip bi sekilde yapiyorum sanirm ben vajinami skstirp yapiyorm yan yatip elimi arkadan sokup avcumun icine alip sag sol yapiyorum klitorisi etkiliyor sanirim o hareketim ve 5 dk sonra orgazm oluyorum bacaklarimi iki yana acip sirt ustu yapmayida denedim ama hosuma gitmedi etkilenmiyorum sevgilimde oyle yapiyor bi zaman sonra bikiyorum artik birak tamam diye bagiriyorm oda sen nasil orgazm oluyorsn diyo ama ben ona bunu nasil soyleym bu pozisyonda yapan yok sanirm cunku kimseden duymadim
İşte senin bu sekilde oldugunu bilip dogru pozisyonda girip g noktani bulsa olursun. Mesela ben bunu okyudum seni ön sevismeyle 5 dk da orgazm ederim
partnerinin bulması lazım uygun pozisyonu
@bilinmeyenşahıs00 edemezsin
penisinin icimde olmasi hosuma gitmiyo
o penisi ne yapsması lazım
Olmuyorum. Bi gün olur muyum acaba. Nerde o günler
Ciddimisn sen ya olmuyor san olmasını işte erkeğinin elinde olan bişey bu
Kaç posta atiyor
olursan haber ver nasil oldugunu
@Gizliuye-1 iki
@Azitro3434 olmuyo iste
Kanka olmak isterseniz anlatirim
Ciddiyim
Biseyler sorcam nzelee gelsene
@Azitro3434 hadi anlat
Burada kelimeler sansür yiyiyor düzgünce anlatmam lazim
Bildirimleri kapatiyorum boşuna yazmayin daha bb
Siz bilirsiniz
Ten uyumu yoksa * sene uğraşsan olamazsın
Ben de kendim yapmak dısında olamıyorum assla
Nasıl yaaa
@İzmirgeceleri35 orgazm olamıyorum taklit yapıuorum safece oldum sanıyor
bende taklit yaptim iste zevk de az aliyorum genelde acı var sen aliyomsn zevk bitek bende mi sorun var
Demek ki severek yapmadın
severek yapmasam o kadar aciya ragmen 8. postayi istemezdim
İlkinde acı tamamda diğerleri neden acısın
yara oluyo yara olduktan sonra aci daha fazla vajinam sisiyo sonra dokununca bile acidigini fark ediyorum bide sevgilim sert seks yapiyo
Ne sokuyorsunuz ki yara olsun. Normal yapmıyorsunuz belli k i
normal penisi giriyo iste sert seks yapiyoruz baya sert hemde
Yara yapacak kadar mı
evet baya sert yapiyo benim vajinam dar onun penisi buyuk 18 cm 5 6 cm kalinlikta
Hamile kalma o zaman
nedenki
Parçalanır şeyin
oha niye
daha detayli anlatirmisiniz bisey biliyorsunuzsiz
Dar ya. Penisle yara oluyor. Bebek çıkacak ordan.
zaten korkuyordum bende hamilelikten yapamam buyuk ihtimal
Sezeryan diye bir şey var. Evli misin sen
hayir degilim daha sevgiliyiz
Evlenmeden her şeyi tüketiyorsunuz yani
nolmus tuketiyorsak sevgimiz tukenmiyor
Partner çok önemli
Seninkinde iş yok ozaman 😂
Atıyosun
doğru insanla yap