Ben birleşme ile orgazm olmuyorum ancak kocamın eliyle yapması lazım ama bu da sıkmaya başladı artık sürekli rutinimiz belli cinsellikten sıkılmaya başladım sizce neler yapabilirm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik öncesi yoğun mastürbasyon yaptıysanız vajinal orgazm olma güçlüğü çekiyor olabilirsiniz , ya da diğer iki madde var , eşinizin penisi çok ince ise veya ilişkide siz orgazm oluncaya kadar dayanamıyor ve devamıda olamıyorsa bu sebeple okşayarak orgazma ulaşmak zorunda kalıyor olabilirsiniz. Sorun erken bosalmaysa bu konuyu değerlendirmenizi öneririm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılBunu eşinle konuşmalısın çünkü yapacak olan o
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyi yapıcak
- +1 yıl
Seni
- +1 yıl
Ya eşine söyle açıkça orgazm sorunu yaşadığını
- +1 yıl
Sen açıkça konuşmazsan ömür boyu sıkıntı çekersin
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. kızlar diye sormuş cevap veren kız yok ortada buda ilginç😅😅😅😅😅öldüm gülmekten...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla hic reel yaşamadım. Kendim aşırı kolay oluyorum günde 3 kez hatta bazen dogru yaparsam. İluskide nasıl olur bilmem
041 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok haftada 1 gün ama bazen 3 oluyor ben de şaşırıyorum mübarek gelevera deresi😂😂
Cevap sahibi+1 yılHaftada 1 gun gunde 3 kez oluyor işte
Cevap sahibi+1 yılBen 2 günde 5 falan yeminle sallamiyorum😂😂
Cevap sahibi+1 yılSaydım bir kere😂
Cevap sahibi+1 yılKısa tabi 4 5 saniyelik ama omurluk 😂
Cevap sahibi+1 yılParmak
Cevap sahibi+1 yılPabuç bende zaten ya bir de sinirlenirsem uffff görme
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemiyorum bilecek olan dunya sanslisi onu biliyorum ama😂
Cevap sahibi+1 yılBen onun icin ölürum ne dur diycem😂😂 boğa bu da
Cevap sahibi+1 yılKullanılabilen kac erkek var allasen anca sallasinlar😂
Cevap sahibi+1 yılKullanmak var kullanmak var🤔 onun hizinda olay. Becerebilseler mutsuz kadin kalmaz
Cevap sahibi+1 yılHayır ama görünen köye no kilavuz😂
Cevap sahibi+1 yılTemizse niye yapmayım
Cevap sahibi+1 yılGüzel
Cevap sahibi+1 yılNiye kadin fotosu😂
Cevap sahibi+1 yılBen görürüm 😂
Cevap sahibi+1 yılEeee
Cevap sahibi+1 yılEeevet
Cevap sahibi+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılIyi geceler kardeşim
Cevap sahibi+1 yılşu an o zamandayim ustume gelme bebeğim başka kız ne ya😂biz konusyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel heyecan bitiyor sende, klitoral orgazm bile olmuyorsa sorun büyük
02 Yorumla
Soran+1 yılOluyorum orgazm ama sadece eliyle yapınca oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılSorun ne biliyor musunuz. Tahrik olma yok. Beyin orgazmı ellenmeye odaklamış. Yöntem değiştirilmeli
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kocanın prnisi ince mi...
00 Yorumla
+1 yılneden böylesin kocanla ilgili mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen kendini boyle alistirmadin mi ama...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan beceremiyor belli ki kondisyonu mu düşük?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin takviye Gıda falan alsın bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Penis doyurmuyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral seks deneyin
00 Yorumla
+1 yılHic olmadinmi sen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi