Uzun bir süre boyunca partnerime oral yaptığım zaman kasılmasını ve kıvranışını gördüğüm zamandır. Bir de oraldan sonra penisi sürttüğüm zaman gözlerimin içine istekli istekli bakarak hadi gir diye beklemesi benim için en nefes kesici andır.
Sexin her safhası nı ayırıp ele almak ve tabikide farkına varabilmek heycanı kontrol edip aceleci davranmamak gerekir. tabikide uzun sıcak bir sevişmeyi ve finalde ki karsılıklı beraber orgazm olabilmek, iki tarafında nefesini kesecek tir... buenas noches 🥂
Küçük dokunuşlar ve öpücüklerle başlayıp, ön sevişme ile devam eden o arzulu seksin oralla ateşlendikten donra soğumadan içerisindeki git gellerin kamçıladığı şehvet patlaması ile başlayan ritmik boşalma anındaki partnerlerin aynı anda kasılmalarla orgazmı yaşamak benim için seks aşamalarının en nefes kesen anıdır. Keyifli geceler efendim. Aşkınız arzunuz bol olsun. 😎
İlk sevişme anı öpüşmeler dokunması oral yapılması ve birlikte orgazm olmak en önemlisi. Ve bekleyiş içinde olup gidip gelmesi. Bana göre hepsi nefes kesici aslında.
Her aşaması giriş, gelişme, sonuç.. Hepsinde ayrı bir tat, haz, zevk var.. İyi ki de var. Yaratan ne güzel yaratmış, işlemiş böyle bir şey koymuş.. Olmasaydı ne kadar eksik kalırdı.. Hepimiz bu eylemin ürünüyüz 😁