Sizin için uçuşun en saf hali nedir?

Parnerimi yataga sıt üstü yatırıp ayakları yatagın dışnda yere basarken bacaklarını ikye ayırıp ellerimle gögüslerini yogururken iki bacanın arasına başımı sokup vajna dudaklarına etli sıcak dudaklarımı yapıştırıp parnerimin elleride saçlarımdan bastırırken sıcak ıslak dilimle kili torisi emer dilimi o ciziyi fırcagibi dilimi kullanıken azımın içindeki kilitorisede sıcak sulu masajı dilimle dans ettirirken derinliklere ptırlı dilimi sokarken içduvarlarının suyunu kurularken offf kendimi kaybettim yaaa neyse işte bunlar beni cıldırtır
Benim için seks bütünsel bir seramoni ve birinden biri olmazsa eksik hissederim. Seksin tüm evreleri birbirinin tamamlayıcısıdır. Giriş gelişme sonuç gibi düşünülebilir. Ön sevişme ile başlayıp bedenlerin bütünleşmesi ile olgunlaşan ve tatmin duygusu yaşatan orgazm ile sonuçlanan şiirsel eylem..
Normalde temastan hoşlanmayan biriyim
belki de buradaki eskikliği cinsellikte tamamlamak isteyişimden olabilir bu yüzden temasın yoğun olduğu tüm vücudun birleştiği anlar benim hazzı en yoğun hissettiğim anlardır.
Cevap
114Cevap
Merhaba,
Cinsel ilişki başlı başına haz dolu bir aktivitedir ama en uç hazzın yaşandığı an boşalma zamanındaki gelen zevktir.
Cinsel ilişki sırasında heyecanını bastırabilen bir partner ve tempoyu gerektiginde yükseltip gerektiginde düşürebilmek gerektiginde partnerinize hükmedip gerektiginde kontrolü altına girmeniz iyi bir seks deneyimi yaşatıp hem beden hemde ruhen hazzınızı yüj
Kselticektir tabikide başlangıc büyük bir sevişme sonrasında ise Oral 69 ve kenetlenme , nirvana gibi pozisyonları deneyebilirsiniz gerisi size ve hayal gücünüze kalmış mutlu keyifli geceler
Seksin ortalarına doğru yavaşça hızlanıp sertleştiği an
acıkmış gibi oral yapılması. ses çıkararak, elleriyle de ilgilenerek
Karnım acıktı be :) vajina suyu içmek güzel olurdu ;)
Şahsen romantizm esnasında çok derin bakışlar özelikle oral esnasında o harika bakışlar çok fenna oluyor sayın Fenomenim 😌
Idrar kesem doluyken, vajina on duvarina siddetli basi uygulanmasi. Ve o esnada orgazm olurken bir miktar idrar fiskirmasi. Squirt yani.
Bunu yaparken bir inledin mi süper olur
Böyle bir görüntü olabilir..
Sayın Fenomenler millet sizin ( seks açlıgınıza) merak saldıgını sanmıyorum ki boşuna fenomen olmadınız hissiyatına kapılıp sizlerden daha faydalı ve bilgili içerikler bekliyoruz teşekkürlerimi sunarım
erkeği koparan boşaldıktan sonra kadının onun için başka neler yapabildiği olurdu ama bir kadını uçurabilmek için ne gerekli biliyormusun ön sevişme seviyesini iyi ayarlamak oral seksi kadının istediği yere dokundurarak yapmak biraz girip çıktıktan sonra tekrar oral yapmak bu oralde kadından gelen suyu biraz tutup analına parmakla yedirmek ve kadın analdan zevk almaya başlayınca analına koymak ve parmağıylada klitorisine çalışmak olurdu diye düşünüyorum sen bilin ya benceeeee
yoğun bir şekilde kıtlıktan çıkmış gibi oral yapılması ve ilişki esnasında bana hükmedip tüm ağırlığı ile onu tüm vücudumda hissetmem
evli misin?
bir kadını uçurabilmek için ne gerekli biliyormusun ön sevişme seviyesini iyi ayarlamak oral seksi kadının istediği yere dokundurarak yapmak biraz girip çıktıktan sonra tekrar oral yapmak bu oralde kadından gelen suyu biraz tutup analına parmakla yedirmek ve kadın analdan zevk almaya başlayınca analına koymak ve parmağıylada klitorisine çalışmak olurdu diye düşünüyorum sen bilin ya benceeeee
Oral seks sırasında partnerimin kendini tamamen bana bırakması... Çok keyifli onu öyle görmek.
Iki insan birbirine asik olunca dünyadaki en zevli en doyulmaz sey oluyor. Zaten cinsellik ve ondan alinan zevk cennet nimetlerinden. Dünyaya ait degilmis. Öyle okumustum kitapda.
*zevkli
Beni bağlayacaksın ayaklarım ellerim ve gözlerimi sakso çekiceksin ardından üzerime çıcak ve zıplayacak inlemelerimla gaza gelip daha fazla hızlanacak 😝👅
Partnerim kucağımdayken ateşli bir şekilde öpüşürken nefesi nefesim olacak ve penisimi iyice içine alma esnasında öpüşürkrn inlememiz en yoğun hazzım oluyor
Şişman bir kadının yumuşacık göbeğinin her seferinde çalkalanması. Ayrıca sadece göbekte değil, vücudunun her yerinin yağdan çalkalanması.
Partnerimin boyun tasması, latex elbisesi ve deri kelepçeleriyle görsel ziyafet sunması, itaatini göstermesi ve Deepthroat yapması diyebilirim.
Mıllet ne seksler yasıyor anaısnı satıyım bızımkılerde kızılaya kan bağışlıyo sankı dumdux yatıyo
Başından sonuna kadar yakalanan bir uyum. Ve bir noktada sınırların ortadan kalkıp iç güdülerin devreye girmesi. İşte oradan sonra 🙈
Ben rahim içine girdikten sonra kendini kasarak beni daha da sıkıştırmasına ve yavaşça oynamasına bayılıyorum
öncesinde pizza yenmesidir
https://www.youtube.com/embed/TW7WchJAILsVajinayı yavaş yavaş dillemek emmek vakumlamak en az 2 saat vajina dilini dillemek ama yavaş yavaş hiç bir kadın dayanamaz bıçu zevke
Vücudun her noktasını son raddesine kadar gevşetmeden önce zevkten titreterek boşaltan bir uçuş zirvenin zirvesidir.
Orgazm olan, bunun tatlılığına erkeğine yaşatan kadın... Bunu yaşamak için sekste kadın ve erkek arasındaki doğal olan seksin en dibine vurabilirim.
Partnerimin dizlerini titretmek onu tatmin etmek. Bedenine bir tanrıça gibi davranmak , tüm vücudunu öpmek ve koklamak zevkten titreyene kadar.
Güzel bir 69 sonrası kadın kıvrana kıvrana orgazm olurken ağzımda, bi anda penisi vajinaya sokup onu 2. ye tetiklemek
Partnerimin dili ve dudakları penisin üzerinde bir sanatçı gibi dolaşmaya başladığı ve aynı anda benimle göz teması kurduğu andır diyebilirim.
Klitorise dil darbeleri vurup titretirken kadının saçlarımı yolup kafamı bastırarak seni içimde istiyorum demesi😉💋
Üniversite de böyle soru sormuyorlar... Hocam tam tanımını mı yapalım doğaçlamaya da not verir misiniz :)
Bacaklarimi açmisim kadin egilmis hem oral hem rimming off ki ne off:))
Bitirince icilen cay. Cay iyidir. Herkes cay gibi olsun.
İçerinin bana verdiği sululuk ve sıcaklık kadının bundan zevk alması
Bence partnerimin boşaldığı esnada kollarından tutarak durmadan devam etmek 🙂
sonlara doğru çığlık çığlığa geldiğimiz o birkaç saniye 😋
oral en sevdiğim, üstüne artık hangisini seviyorsa:)
Göz teması oral seks ve kadınımın inlemesi. Takipleşsek senin için sorun olur mu
Hani boşalmaya 5 dakika ya kalıyor ya İşte o zaman kızgın kumlardan serin sulara atlamış gibi rahatlıyorum ve habire Allah ne verirse çakıyorum
Kesinlikle “dirty talk”( role play tarzı). Fiziksel olarak ise g*t deliği xd
Tehlikeli sularda yuzuon. Simdi herkes dil le mesaj atacak 🤣😂🤣
Kasıklrımdan emilerek dudaklarıma doğru kıvır kıvır gelmesi mmm
İlk kıvılcımin başladığı an partnerimi etkileyip bedenini bana teslim etme arzusunda olmasi
Bilmiyorum artik duş yakamdan aksamdan beri karsima cikiyorsun soru.
Partnerimin seks sırasında argo cümleler kurması beni hazzın doruklarına çıkarabilir
Küçük kucuk dokunuşlarin verdiği zevkin ortaya çıkarttığı ınlemeler
Pnisin kfasının tam altından dil darbeleri ile ağıza fışkırtmak.
Karşılıklı oral ve boşalma esnasında hizli sert şekilde vajinaya giriş yapmak 😋♥️
Kesinlikle katılıyorum inanilmaz uyarıcı olur Nirvana’yı yaşatır diye düşünüyorum
Bacakları sıkıştırıp saçlardan sımsıkı yakalayıp kafayı iyice bastırması..
tam havaya girip tempoyu daha da yükselterek seksi nidaların odayı yankılarıyla doldurması
Doggy ile yapılan sert bir seksteki uzunca süren boşalma/boşalamama hali.
@serenia eh bize yazacak bir şey bırakmamışsın ☺️☺️☺️
Boğazdaki ya da vajinadaki kasılmalara eşlik eden yarı baygın, tamamen teslim olmuş bakışlar
En zevk aldığım şey partnerimin zevk aldığını görmek onuda gözlerine bakarak anlarım zevk aldığını görünce dahada tahrik olurum.
Simdi ben santim santim anlatmayacam ama sizin ve partnerinizin sizi ve sizin onun vicudunu hislerini ne kadar tanidiginiza bagli bence partnerinizin vicudunu tat ve dokunuslarini dogru zamanda dogru yere yapmakla bütünleşir seks
Bu seks konusunu neden bu kadar açıyosunuz merakınız varsa seks yapın
Boyun bölgeme yapılan dil darbeleri ve testislerime yapılan dil darbeleri
kucakta iken taramali gibi gir cik yaparken partnerimin ayaklarinin pozisyon geregi popoma vurmasi, cildirtiyor beni
Kulağıma fisildanirken beni tutup kendine bastirmasi
Penis başımın emilirken parmaklarla t. sagimin altına bastirarark masaj yapılması
Oralın finaline doğru daha çok hızlanması 🤤🤤🙊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar