Dudaklar lolipop, al
Kucaklar dolusu love
İstemem altınlar, pırlantalar
İsterim, oh-oh-oh
Ben bir tek seni
Tek seni, tek seni
Aşkımla ölçülemez hiçbir money
Oh mommy, so yummy
Aslında gitsek ya biz daha ileri
Daha ileri, az daha ileri..
#smell

Dudaklar lolipop, al
Kucaklar dolusu love
İstemem altınlar, pırlantalar
İsterim, oh-oh-oh
Ben bir tek seni
Tek seni, tek seni
Aşkımla ölçülemez hiçbir money
Oh mommy, so yummy
Aslında gitsek ya biz daha ileri
Daha ileri, az daha ileri..
#smell
Oralda lolipop gibi ağızda git gel yapılırken gırtlağa kadar alıp kuvvetli vakum, 69 da iki tarafta yalayıp etmesi bosalmada en derine inip sıcacık kutuya cossss diye fışkirtirken oranın susuzluğunu, dudakların ve dillerinde birbirine yapışarak aşka olan susuzluğunu giderirmeleri en can alıcı noktalarıdır
Benim için seksin en can alıcı kısmı bence her anıdır. yani her anı aslında farklı şekillerde güzeldir. ön sevişmek diyebiliriz mesela genelde yavaş başlanır sona doğru hızlanılır. birde oral yapmak ya da yaptırmak gibi eylemlerde bence çok can alıcı ve güzel kısımlar. bunun dışında birde sevişmek yani aslında bir bütün olup partnerin ile ilk kez o birleşme anını hissetmek teninin sıcaklığını hissetmektir benim için. bu yüzden genel olarak her anı diyebilirim. bitiş anı da zevklidir ama bence gelişme anı daha güzel benim için.
😂😂😂 başlamaya teşvik kısmı
Cevap
24Cevap
Kesinlikle sevişme kısmı... Tenlerin sabırsız birleşmesi. Herşeye yetebilmeye çalışma ve sınırsız lezzet
Aynı anda orgazma ulaşılan an sanırım o da imkansıza yakın 😅
Tamam bu dediğin kişiyle libido gayet zirveye ulaşıyor artık onunla kitaplar yazabilirsin offf tadını doyulmuyor 🌋💋🍀🙂
En can alıcı aşaması içinde gir gel yaparken gözlerinin içine dikkatlice bakması o nirvana halini ikimizin yüzünde izlemek
Sevisme kısmi o sürecin uzunluğu dhaa daha birbirini hissedebildigin kısım
Kesinlikle içe boşalırkenki keyif 😍
öpüşmek bence her şey orada başlıyor nitekim :)
Kızı soyunduktan sonra görmek tabi 🤭 ve oral öpüşme 🔥 sonrasını biliyorsunuz zaten
En can alıcı yeri onu ayartıp alevlendirdiğim an
Güzel ve uzun bir ön sevişme ve tutkulu, doyumsuz bir oral seks. Bolca fantezi, pozisyon.
Ön sevişme o harika sabırsızlık
Partnerim üstümde zıplarken fantazisini söyleyip bana hayal kurdurduğu ve inleyerek üzerime boşaldığı an..
O kadar ileri gitmişin ki az daha , az daha diye bitmeyecek gibi olmuş. :D
Dudakların birleştiği an.
Kuşkusuz ön sevişme olması
Daha ileri az daha ileri
Ön sevişme. İki tarafta birleşmeyi ister ama az daha dersin ya o an işte.
Ateşli ön sevişme
Nefesini kesene Kadar opmek
Beraber zirveye ulaşmak
sevişmedir bence
Bu aralar kapalıyım bu konulara yorumsuz.
Zevk esnasında çıkarılan sesler
Tahrik evresi
Katılıyorum sana 😜😀oral olabilir
Tabiki oraldır
Önsevişme.