Sürekli seks yaptığımı hayal ediyorum bu durum günlük hayatımı çok etkiliyor, nasıl kurtulabilirim?

Cidden artik gına geldi yemin ederim ya. Dun sinava girdim aksi gibi gozetmen hoca asiri yakisikliydi bende sinav baslayana kadar o hocayla sevistigimi hayal ettim sinav basladiktan sonra birakirim diye dusundum ama habire aklima geldi. Kafayi yiyecektim hocaya bakmamaya çalıştım. Sadece bu olsa yine iyi tv izlerken dis fircalarken yemek yaparken veya yerken surekli surekli seks yaptigimi hayal ediyorum. Uyusturucu gibi birsey bu delircem cidden. Dün evde tektim mastürbasyon yaptim biraz gecsin diye rüyama girdi awk sabah uyandigimda bile bunu dusunuyordum. Daha once hic sevgilim olmadi el ele tutuşmuşluğum bile yok bir erkekle. Acaba bu yuzdenmi boyleyim yakisikli erkek görünce titriyorum islaniyorum gunluk ped takiyorum bu sicakta, pişik olucam bu gidisle. Ciddi soruyorum bakin bu durumdan nasil kurtulurum, biriyle yatin demeyin evlenmeden asla yapmam. Erken evlenmeyide düşünmüyorum
Sürekli seks yaptığımı hayal ediyorum bu durum günlük hayatımı çok etkiliyor, nasıl kurtulabilirim?