İnsanlar genellikle cinsel hayatlarına ilk olarak kendi yaş grupları ile başlar. Yine insanların en sevdiği yemekler anne eli değmiş gibi yemeklerdir. Yani ilk tatlarımız ilk heyecanlarımız daha değerlidir bize daha iyi gelir. Ölçünüzü bilmiyorum ama A Cup olduğunu varsayalım. Düşünsenize her zaman bir lolita gibi kalacaksınız. Bunun neresi kötü. Yerçekimi dejenerasyonuna daha az maruz kalacaksınız buda diğer bir artısı. Bence çok daha şanslı çok daha aranılansınız. Fasion mankenlerine bakın çoğu A Cup buna ne demeli peki? Sistem rağbetin nerede olduğunu bilmiyor mu siz ce?
Önemli olan cup ölçüsü büyüklüğü gösteren odur. Küçük göğüs uyarılmaya daha müsait oldugundan daha fazla zevk verir. Dik ve avuca geldiği sürece sıkıntı yok tadından yenmez, sabahlar olmasın 😂
Evet küçükmüş o zaman ama memesever bir birey olarak çok farketmiyor. Uyarmasi uçlarını emmesi daha hisli vr zevkli oluyor küçük olduğunda 😛her memenin kendine ozgu avantaj ve dezavantaji var
Onada karşıyım ben eğer küçükse o şekilde kalmalı, çok aşırı büyükse sarkmadan dolayı ameliyatla küçültülebilir ama küçükse büyültme operasyonu yapılmamalı
Acıkcası ben gögüscü değilim hep söylüyorum alt taraf güzelliği daha önemli diye tabi ki yüzde öyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hayir itici ve erkek gibi kadın dediğim hollandalılar gibi kocaman büyük göğüslü olmalı... memesiz kıza selam bile vermiyorum
0
29 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayatında kaç hollandalı gördün de hollandalı gibi memesi büyük olmalı falan diyorsun hollandalı birkaç ünlü ve model tanıyorum zayıf uzun ve küçük orta göğüslülerdi
Var ben büyük göğüsten nefret ediyorum maksimum portakal ile limon büyüklüğünde olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bnce çekici kız zayıf. Ve minyonsa... Hemde avuç içine denk geliyor uçlarını yalarken rahatlıkla hepsini ağzına alabiliyor insan.. Bnce kasma bizde küçük penis e takıyoruz mesela 🙈🙊😅
Deme öyle 😅😅160 boyunda 61-62 kilo kız vardı.. foto atmıştı (2 sene falan önce ) .. balık etli ama memeleri ufacık ve çok sarkık duruyordu.. vücuduna göre küçüktü 🙈🙄❗
Sanırım sn büyük penisli biriyle ilişkin olsa çok zorlanirsin diye düşünüyorum ☺️🤔.. zayıf ve kisasin.. boyun yine iyi de zayifsun☺️☺️... Bnde sana sorayım mi uzun penis mi yoksa kalın penis mi acaba 🤔🤔
Hmm çokta uzun istemiyorsun her☺️😊.. 16 bnmde.. boyu normal ama kalınlığı çok fazla.. üstten 5.5 cm çapında...😅nette bakıyorum ortalama 3 cm diyor benim ki 2ye katlayacakmis az daha kalın olsa🙊🙈