Cinsel Yaşam Küçük meme çekici midir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Küçük meme çekici midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sok aklıma sok sok sok ondan sonra da gölgeler de kal 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤣 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet çok hoşuma gidiyor onları avuçlamak ağzıma almak falan 0 0 Yorumla
golgi_aygıtı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. yani çekici bulduğum çok sayıda küçük meme oldu değişiyor 0 0 Yorumla
ND-KazaNova Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Yani kişiden kişiye değişir ben sevmemMesela dolgun seviyorum ben daha çok. 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Başı nasıl iri mi ufak mı? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İri Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
içmimar_06 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Küçük meme çekici değildir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla içmimar_06 1 yıl Küçük diye Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. benimde küçük beğeniliyor 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Bak bu güzel işte 0 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Ne büyük ne küçük portakal gibi olmali 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. temiz olması önemli olan ölçüsü şekli değil 0 0 Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Memenin her şekli hoşuma gider 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. tabiki en sevdiğim meme çeşidi o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ağzımda olduğunda hele, bayılırım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok hoşuma gidiyor tatlı tatlı emmek Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne kadar küçük ona göre değişir 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Bi avuç Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Emilecek kadar bar yani, uç ları da ufak mı Yorumla Soran 1 yıl Ufak değil Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Hayret emilmeyen meme ucu neden büyük olsun, güzeldir ya dik göğüsü severim Yorumla Soran 1 yıl Yani memeye göre daha iri Yorumla Soran 1 yıl Emilimce mi büyüyor Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Evet ucu küçükmolanlar çocuk olduktan sonra nasıl büyüyor Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Görseydik bi 😜 Yorumla
Boşunöndegideni Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayır 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Boşunöndegideni 1 yıl Büyük seviyorum Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Sen niye seviyon kız sende yok mu Yorumla
Dr_Han Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. En iyisi işte 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Dr_Han 1 yıl Bunu sana 2 satırla özetlemeye çalışsam anlamı kalmaz Yorumla Soran 1 yıl Lütfen Yorumla Dr_Han 1 yıl Gizliymişsin Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hemde çok 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olur yeriz 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bazen evet 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet portakal kadar 0 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. En sevdiğim şey 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 40 yaşındasın o yüzden mi daha güzel geliyor küçük çocuksu olduğu için yoksa gençliğinde de mi küçük seviyordun Yorumla Serkan3207 1 yıl Gençliğimde severdim hep sevdim Yorumla Soran 1 yıl Karın kesin büyük öemeli Yorumla Serkan3207 1 yıl Burdan detay veremem Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Dikse gider 😈😈 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet gider 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim için çok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Sok aklıma sok sok sok ondan sonra da gölgeler de kal
🤣
Evet çok hoşuma gidiyor onları avuçlamak ağzıma almak falan
yani çekici bulduğum çok sayıda küçük meme oldu değişiyor
Yani kişiden kişiye değişir ben sevmem
Mesela dolgun seviyorum ben daha çok.
Başı nasıl iri mi ufak mı?
İri
Hayır
Küçük meme çekici değildir
Niye
Küçük diye
benimde küçük beğeniliyor
Bak bu güzel işte
Ne büyük ne küçük portakal gibi olmali
Evet senin öyle mi
temiz olması önemli olan ölçüsü şekli değil
Fazlasıyla çekici.
Memenin her şekli hoşuma gider
tabiki en sevdiğim meme çeşidi o
Görmeden bir şey diyemem
Evet güzeldir severim
Ağzımda olduğunda hele, bayılırım
Neden
Çok hoşuma gidiyor tatlı tatlı emmek
Ne kadar küçük ona göre değişir
Bi avuç
Emilecek kadar bar yani, uç ları da ufak mı
Ufak değil
Hayret emilmeyen meme ucu neden büyük olsun, güzeldir ya dik göğüsü severim
Yani memeye göre daha iri
Emilimce mi büyüyor
Evet ucu küçükmolanlar çocuk olduktan sonra nasıl büyüyor
Görseydik bi 😜
Yo ben çok beğenyorumm
Olsada yesem şimdi
Yani ama birazda ele gelmelidir
Hayır
Niye
Büyük seviyorum
Sen niye seviyon kız sende yok mu
En iyisi işte
Niye
Bunu sana 2 satırla özetlemeye çalışsam anlamı kalmaz
Lütfen
Gizliymişsin
Bence evet
Çekici
Çekici olabilir
Hemde çok
Hayır.
Hemde nasi
Bayılırım
evet
Gitmez
Olur yeriz
Harika duruyor
Bazen evet
Bayılıyorum bitiyorum olsada emsek
Hosuma gider yerim onları
Evet portakal kadar
80b iyi
büyük cekici
En sevdiğim şey
40 yaşındasın o yüzden mi daha güzel geliyor küçük çocuksu olduğu için yoksa gençliğinde de mi küçük seviyordun
Gençliğimde severdim hep sevdim
Karın kesin büyük öemeli
Burdan detay veremem
Dikse gider 😈😈
Evet gider
Kaç beden
Benim için çok güzel