İnsnaların kendi tercihi olmasa bile erkekler tarafından çok fazla değişken cevaplar oluyor.

Küçük meme itici veya çirkin midir?

İnsnaların kendi tercihi olmasa bile erkekler tarafından çok fazla değişken cevaplar oluyor.

Küçük meme itici veya çirkin midir?
Kanka büyük göğüslü arkadaşlarım, sırtımı ağrıtıyor diyordu. Sırtına dik durması için bir şey takıyorlardi. Küçükte sırt ağrısı yaşamazsın, ağırlık yapmazlar.
Bir de büyük meme sarkmış memedir. Bu işin yaşlılığı var. Büyük memeyi özeniyor veya kiskaniyirsan hiç özenme derim 😀
Erkekleri boş ver, ileride hayatına girecek bir erkeğe odaklan. Gerisi teferruat.
Cevap
21Cevap
Bazı kadinlar da hoş duruyor minyonsa vs. Herkese göre değişir benim fikrimce dolgun göğüs daha iyi.
Küçük meme cekicidir çok harikadi mukemel duruşa sahiptir bu aynı zayıf atletik bir kiZ gibi simgelenir küçük memeli kizlar siz bir numarasinZ
Kucugunude buyugunude seven bir çok insan var benim için küçükte buyukte sorun değil hepsine ilgi gösteririm
Fizikten fiziğe değişen bir durumdur küçük meme olayı bu çirkin veyahutta itici değildir, küçük meme de çok güzel durabiliyor
Bence kişiden kişiye değişir. Seven de var sevmeyen de
Yani büyüğü tercih ederim Ama küçük değil itici ve Çirkin değil
en güzeli mükemmel ve lezzetlisi bence küçük olanı sevişirken en çok kıza zevk veren bişidir ki erkeğin hepsini ağzına almaya çalışırcasına emmesi
Olmamasi ve küçük arasinda fark var ama bi bakalim ölçüp
Biçelim
Küçük penisle aynı mantık
Ne alaka şidmi penis ile meme
Meme cinsellikte aktif bi organ mı?
Değilmi
Yoo sonuçta buyukte iyi değil
Orta mı iyi
Kişiye göre değişir bence büyük meme iticidir
Dolgun her zaman daha iyidir
bence çekici değil kimseyi kırmak istemiyorum 😉
Şişe sandım ahhaha. Değildir