Cinsellik ihtiyaç, partner ise tercihtir. Aseksüel olunmadıkça, zihinde ve bedende seksüel isteği bastıran bir anomali bulunmadıkça bu ihtiyacım da bir sonu yoktur. Maalesef içinde bulunduğumuz toplumun da büyük bir gerçeği olarak konudan uzak, hatalı, yanlış eğilim, yönelim ve eğitime dayalı tabu olarak yetiştirilmiş olsak bile bu ihtiyaç bastırılmış kişilerde dahi ortaya çıkacağı anı bekler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik denilince aklınıza iki partnerin bir araya gelip tutkulu bir sekil de sevismesi gelmesin. Bir erkek gün içerisinde milyonlarca sperm üretebiliyor. Ve bu meninin, idrar torbasında ki idrar gibi dısarıya atılması gerekiyor. Bu işlem ister suni yollarla olsun ister doğal yollarla bu bir cinsel aktivitedir. Cinsel aktivite içerisinde bulunmak bir erkek için ihtiyaçtır.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik belirli bir yaştan sonra yemek yeme, su içme gibi bir ihtiyaçtır. Allah, yaratırken böyle yaratmış.
Ancak bunu bahane edip kılıf yaparak evlilik öncesi cinsellik yaşamak bir tercihtir.
Evlilik öncesi tercih; sonrası ihtiyaç kısacası.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSu yemek uyumak gibi ihtiyaç çünkü bu bizim vücudumuz ve o hormonların organların da işlevi var ama hormonlar erkeklerde daha baskın kadınlara göre kontrol etmesi zor oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik ilk insanla birlikte var olmuş, insanlık tarihi kadar eski ve insanın beslenme ve barınmayla birlikte üç temel dürtüsünden birisi olarak bir tercih değil en doğal ihtiyacımızdır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılen önemli İhtiyaçlardan
00 Yorumla Bana göre tercih. Ama herkes için geçerli değil. Kimine ihtiyaç olur ihtiyacını gidermek için her cinsel çekim hissettiği ile olur. Benim gibi düşünen kişiler için nefsini tutabilinler için söylüyorum tercihdir. Mutlaka duygusallık giriyor bu tercihin içinde.
40 Yorumla
+1 yılIhtiyac diyenler arsiz pislik sapkinlara donusen hayvansi yaratiklar oluyor daha da durmazlarsa sonu bunu meslek haline getirmeyle sonuclaniyor o yuzden degil tercih edilmese yapilmaz zaten irade dedigimiz bir sey var o yuzden tercih ve ben de bunu evlenince sadece esimle yasamaktan yana kullanmaya ant ictim hic de bozmadim bugune dek yani ihtiyac degil umarim yeterince aciklayici olmustur
16 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi düşünüyorum helal olsun Allah sana göre iyi hayırlı bı eş nasip etsin
- +1 yıl
Sen gerçek misin yaa😄
- +1 yıl
Amin arkadaslar cumlemizin insallah demek gercekten isterdim (sozum meclisten disari) fakat duygu dusunce fikirleri ve yasanmisliklari bu sekilde olmayip hic olmazsa yaptiklarindan ders cikaranlar inancli inancsiz iyi kotu dogru yanlis farketmeksizin pisman olmus tovbe etmis yahut diger gorusteki kardeslerimiz icinde en azindan bundan sonra bu tur seylerden uzak durmayi kararlilikla azimle ve herhangi bir sekilde benzerlerine veya aynilarina davetiye dahi cikarmayayi kendine yol bilmis kisiler icin de aynisini temenni etmemiz lazim aksi halde bize yakisik almaz ama tabi en uygunu en makulu hic o taraklarda bezi dahi olmama durumu zaten bu sekilde dusunulmedigi muddetce dogru yola yonelmek mumkun olmayacaktir sozun ozu ne olursan ol yine gel demis Mevlana
- +1 yıl
Şimdiki sevgililer seviyosam sevişirim diyor.. ya. Zina ne kadar kolay öyle. Ne biliyim garip geliyo...
- +1 yıl
Evlenmeden evlenmek diyorum ben onlara genel itibariyle konusulacak olursa da gunumuzde bekarlarin evlilige olumsuz bakmasi evlilerin ise bosanmaya aldatmaya yonelmesi ya da mutsuz evliliklerle hayatini surdurmelerinin en temel nedenlerinden biri budur ya da buna sebebiyet veren etmenlerdir insanin fitratinda kiskanma guvenme sadik olma sevgi saygi gibi elzem kavramlar vardir bunlar ne kadar zedelenirse o kadar duygular yipranir korelir aksi halde zaten bu devirde evlenilecek kisi kalmadi guvenilecek insan kalmadi yok efendim saygi kalmadi sevgi sadakat kalmadi denmezdi demek ki onceden boyle olmadigi anlami cikar mesajlar yerlerine ulamistir sanirim bol gondermeli yaziyorum buradan ayrica kadin erkek iliskileri ince bir iptir sinirlar bilinmedigi surece o ip asinir ve ipin her iki ucu da tutulamaz hale gelip kopar bir sey daha dunyada yine insanlar olarak erkeklerin en buyuk zaafi kadinlar kadinlarin en buyuk zaafi erkeklerdir sadece duygusal fiziksel olarak dusunmemek lazim bunu her baglamda cocuklukta bile hoslanmalar baslayabiliyor karsi cinsten en masum en temiz en saf haliyle len sen daha cocuksun ne aski meski hahah
- +1 yıl
Demek ki insan bu sekilde doguyor iste bu sekilde saf masum tertemiz piril piril yapilan zinaya asla bulasilmayan evlilikler asil uzun surenler oluyor bu konuyla ilgili yabanci dilde arastirmalar ve gozlemler sonucu elde edilip yazilan makaleler bile var burada paylasabilirim sozun ozu mantikla bile bu sonuca varilabiliyor hemcinslerimi bildigim icin bu soruya ihtiyac diyen erkeklere ben sunu soylerim hep seninde sonucta ailen var anne baban kardesin belki de esin bizle dalga gecenlere bunu soyleyince yuzlerinde olusan ifade her seyi acikliyor aslinda cunku kadinlari bu hale getirenler olumsuz dusunmelerine sebep olan guvenlerini kiran duygularini yipratan yine bizzat erkeklerin kendileri veya biz erkekleriz hemen her sey erkekte bitiyor aslinda kadinlar zaten fitraten duygusal anac kirilgan merhametli etraftaki kadinlari sorgulamadan once kendilerini sorgulamalilar ben ne kadar namusluyum ki son olarak namus erkege ait bir kavramsa Hz. Yusufun sakindigi neydi erkekler duzgun oldugu surece sikinti kalmayacak zaten
+1 yılBiraz ihtiyaç ama daha çok tercih bence. İnsan sadece ihtiyaç duyduğu için sevmediği, duygu hissetmediği bir kişiyle sevişmemeli
50 YorumlaDetayını tercihlerin belirlediği bir ihtiyaç...
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zevkli bir ihtiyaç. Doymak mümkün değil. Çok seviyorum hep istiyorum. 😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç tır ama kimisi ihtiyaç tan fazla zevke dönüştürerek günlük rutin olarak yapanlar var
40 Yorumla
+1 yılAyrıntıların ve özelliklerin tercih olduğu bir ihtiyaç
40 Yorumla
+1 yılTercih değildir aslında bir ihtiyaçtır ama ertelenebilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik ihtiyaç olsada tercihler dahilinde cinsellim yaşanır.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç olsa evliler ihtiyacını giderdiği için aldatmazdı. Sadece tercih desek tercihte degil. Şeytanın nefsimizi kandırmasiyla farklı şeyler söylenecek bir aktivite fakat temelde üremek için zorunlu bir aktivite.
00 Yorumla
+1 yılA'dan Z ye tüm canlıların bir ihtiyacı.
Ama insanlarda buna ek olarak. Millet istediği kadar " Tercih " desin. Hormonların sen istemesen bile gelip seni dürtüyor.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbi tane yengeç burcu rutinim dedi ihtiyaç bi tane vuracaktım ağzına yaşlı buna
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İhtiyaç değil kesinlikle, tercih , zevk , yapılması hoşnutluk veren birsey..
Tuvaletini yapmazsan ölürsün , su içmezsen ölürsün, yemek yemezsen ölürsün ama sek*s yapmazsan ölmezsin..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. insan bedeni için fiziksel ihtiyaç ama ruhsal anlamda uyum olmazsa ruhsal olarak doyumsuzluk olur fiziksel olarakta en alt seviyede ihtiyaç görülmüş olur ama tokken açlığı yaşarsın
00 YorumlaIkiside degil, tercih olsa, escinseller escinsel olmazdi, ihtiyac olsa, üreme olmazdi. Cinselligin temelinde dürtü yatar, bu dürtü canlilarin üremesi icin programlanmis dogal bir düzen.
00 YorumlaBazen ihtiyaç o an gözün kim olduğuna bile bakmaz her an herkesle birlite olabilecek durumda olursun ama benim için tercih daha iyi bi tercih de düşünemiyorum açıkcası :)
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaç değildir zevktir.. “yemek gibi su gibi” kalıbı kullanılıyor ya, sinir oluyorum. 6 ay su içme bakalım ne oluyor? var mı hiç sevişememekten ölen?
00 YorumlaSağlıklı bir insan için ihtiyaç. Ben sevmiyorum diyenlerin ya hormonal bir sıkıntısı var ya da korkuları
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHem bedensel, hem ruhsal ihtiyaçtır. İhtiyaç olmasaydı, sırf düzenli cinsellik için evlenen insanlar olmazdı.
00 Yorumla Zorunlu ihtiyaçtır. 3 temel içgüdü içerisinden biri cinselliktir. Karnın tok, sırtında pekse geriye artık sevişmek kalıyor :F
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl sevmek sevilmek ihtiyaç olsa da yine tercih edebiliyoruz. Bu da öyle bir şey. İhtiyaç içi yeri, zamanı ve kişiyi bekliyoruz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Kaba tabiri ihtiyaç gibi gözüksede , reel lik safası duyguların reaksiyonu şeklinde gelişiyor. Aslında dürtü demek daha doğru olur.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik iki taraf için de ihtiyaç hem kadın hem erkek ve büyük bir zevk
10 Yorumla
+1 yılTıpkı nefes almak, ekmek yemek ve su içmek gibi ihtiyaçtır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılKimisi için gereksinim
Kimisi için tabu
Kimisi için sanat
Kimisi için de sektör..00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç tabii ki. İnsan fiziğinin ve ruhunun rahatlaması için..
00 Yorumla
+1 yılTercih nedir mk biyolojik bir eylem güdüsel bir aktivite.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılArtık değerlendirmek bile zor oldu, kim ne düşünürse o gibi.
00 Yorumla Sen ben yaşta biri için artık ihtiyaçtır , daha gençler içinse tercih
08 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani
- +1 yıl
@thelittlebtrfly , şimdi tecrübe edinmiş ve seksi hayatının bir parçasına yerleştirmiiş bir insan onun yokluğunu arar ama hala aklı eğlenmekte gezmekte giyinmekte olan daha genç kişiler seksin yokluğunu bizim gibi hissetmez
- +1 yıl
Tesekkurler
- +1 yıl
@thelittlebtrfly sence nedir peki
- +1 yıl
Bilemem
- +1 yıl
@thelittlebtrfly ya bırak Allah aşkına. hiç tecrübe ettin mi
- +1 yıl
Bilmiyorum dedim ya demekki bilmiyorum
- +1 yıl
@thelittlebtrfly o halde beni doğruluyorsun işte eğer tecrübe edinmiş olsaydın eksikliğini hissederdin 21 yaşındasın değil mi
İhtiyaç , bir süre boşalmayinca insan gergin oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİhtiyaç tabi ki, yemek gibi içmek gibi, çok abartmaya anlam yüklemeyeşiirler döşemeye gerek yok, 1 saatlik bir zevk fırtınası, sonra ruhun hafifliyor
00 Yorumla
+1 yılFizyolojik ihtiyaç olduğu kesin, aynı zamanda zevk
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle ihtiyaç değil
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeklere gore ihtiyac kafinlara gore tercih Türkiyede durum bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. su içmek yemek yemek kadar doğal bi ihtiyaç tabiisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİhtiyaç kocamdan ayrı kalınca dayanamıyorum
74 Yorumla- +1 yıl
o derece
- +1 yıl
Ne kadar sürede istek oluşuyor
Cevap sahibi+1 yıl@Batuhan1003 2 aydan fazla dayanamadım
- +1 yıl
Ben 20 günde aslan kesiliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim kişiyle ihtiyaç
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaftada bir kez yapmayınca, huysuz, aksi ve çekilmez bir adam oluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde ihtiyaç. Ama ben bazen popiş istiyorum. Bu tercih mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiler birbirini tanımadığında tercih, tanıdığında ihtiyaç oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSkkşmediği için ölen birini görmedim
O zaman ihtiyaç değil00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. İhtiyaç tabiki her kes için
30 YorumlaBelli bir yaştan sonra ihtiyaç
30 Yorumla
+1 yılKişisi tercih ama ihtiyacımız olan bir durum
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik hayati olmasada olabilir ama seks ihtiyac değildir
00 Yorumla
+1 yılCinsellik insanlık yapısı bakımından ihtiyaç ama kimisi içinde tercih olabiliyor zevkine yapmasına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmeden önce tercih evlendikten sonra ihtiyaç
50 Yorumla
+1 yılİhtiyac ama tercihleri dogru yapmak lazim. Tecrubesiz ve isteksiz biriyle olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılihtiyaç
101 Yorumla- +1 yıl
😉👍
+1 yılİhtiyaç
60 Yorumla
+1 yılİhtiyaç tabii ki.
60 Yorumlaross ve rachel ne alaka😂😂
20 YorumlaIhtiyaç
50 Yorumlaihtiyaç ama partner seçimi tercih
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne olmam için gerekli aktivite
10 YorumlaTercih ne ya? Öyle tercih mi olur? Ihtiyaç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç tarafı ağır basıyor.
10 Yorumla
+1 yılihtiyac ama zorunlu değil
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne