Redbül misali hayatınıza en üst seviyeye doğru...😈💋
🤩Gerekli tabi vitamin deposuu😈😅
Gereksiz yaa boş zaman kaybı🥴😑😬
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Redbül misali hayatınıza en üst seviyeye doğru...😈💋
Cinselliğe ulaşamayanların gereksiz demekten başka çareleri yok. Gereksiz diyenler cinselliğe ulaşamayanlardır demiyorum atarlı cevap gelmesin.
Oysa cinsellik üreme içgüdülerimizin bir uzantısıdır. Yani hayatta kalmak için yemek yeme ve su içme gibi.
Burada sorun kontrolsüz cinsel yaşam şekillerinin toplum sağlığını tehdit etmesidir. Çok eşli çarpık ilişkiler dışında her insanın cinselliğe ulaşması sağlığı açısından önemlidir.
Aksini düşünenler açıp biyoloji okusunlar.
Bu konu sözkonusu olupta fikrimi söylediğimde dindarlar bana saldırıyor. Oysa Muhammet peygamber kendi yaşam şekli ile bizlere örnek oluyor. Onlarca eş ve yüzlerce cariye ile birlikte olarak. (bkz. her türden İslam kaynakları, Kur an)
Cinselliğe ulaşamamak diye bir şey yok. Zorunlu bekâret (insellik) bir şey yok. Bunların hepsi popüler kültür saçmalığıdır. Çok zengin olması gerekmiyor. Düzenli işi olan, sabit geliri olan herkes cinselliğe ulaşabilir. Ama sevgili bulur ama fb bulur ama paralı seks yapar. Bazısı da kendini evleneceği kişiye saklar. Böyleleri de vardır.
Cinselliğe ulaşamamak diye bir şey yoktur. Boş gezip para kazanmayıp mastürbasyon gibi bir konfor alanında yaşamak vardır. Kaldı ki hayatı boyunca onlarca defa cinsellik yaşamış insanlar, mükemmel karizmatik, uber yakışıklı erkekler oldukları için değil maddi altyapıya sahip oldukları için tercih ediliyorlar.
Sonuç olarak zorunlu bekâret diye bir şey yok. Parasız, işsiz, asosyal, tembel insan vardır. Bir de kendini evleneceği kişiye saklayan namuslu insanlar vardır.
@FikretinMücadelesi Erkeklerde cinselliğe ulaşamamak diye bir şey vardır ve çoktur.(Bkz. Erkeklerde abazalığın nedenleri, Neden kadın abazalığı erkek abazalığı yanında sayıca yok kadar az) Kadınlar cinselliğe daha çabuk ulaşabilirken erkeklerde bu ciddi anlamda zordur. Erkeğin kadın cinselliğine ulaşabilmesi için nitelikli erkek olması gerekirken, kadının erkek cinselliğine ulaşabilmesi için o kadarda nitelikli olması gerekmemesi gibi.
Sekse ulaşabilirsin. Basarsın parayı alırsın seksi. Ancak cinsellik demek duygusal bir aktivite içerisinde seksin oluşması ve bunun sürekliliği anlamına geliyorsa, bu durumda bunu elde edebilecek/edebilmiş erkek belirli koşullardan geçmiş olması gerekir. Aksi durumda ya ulaşamaz ya da sürdüremez.
Ancak kadın cinselliğe ulaşmak istediği anda bunu yapmakta çokta zorlanmayacaktır.
Tamam da memlekette o dediğin duygusal aktiviteli sekse ulaşan insanların kaç tanesi nitelikli erkek. Seni duyan da bütün kızlar profesör doçentlerle ya da işadamlarıyla yatıyor zanneder.
Hatta gidip sırf parası için evlendiği adama 6 gün başım ağrıyor deyip dışarıda sırf yakışıklı bulduğu için vasıfsız beş parasız it kopukla yatan bir dünya kokoş var.
Ben bile bu tipimle bu vasıfsızlığımla sevgili bulup fb bulup duygusal aktiviteli cinsellik yaşadıysam herkes yaşar kardeş. Yeter ki medeni cesaretin olsun, yeter ki beta gibi pasif davranma.
Hiçbir kadın, ben mekanda öylece kös kös otururken gelip de pantolonumu indirecek değil. Kadın kalorifer gibidir. Onu ısıtıp kıvama getirecek olan sensin. Onu flörte de sekse de ikna edecek olan sensin.
Red Pill zırvalarina inanıp da kadınlara ulaşmak adına çok para kazanmak, öküz gibi kas yapmak, kariyer yapmak gerektiğine inanan ve sırf kadınlara kendini onaylatıp da duygu aktiviteli seks için 7/24 çırpınan erkek, yeryüzünün en zavallı insanıdır. Duygulu bir sekse ulaşmak için bunları yapmak zorunda değilsin. Memlekette ne at hırsızı, fakir, cahil herifler var ne cevizler kırıyor.
Kadınların seks yaptığı erkeklerin yüzde 70'i uber yakışıklı, süper zengin ya da akademik kariyeri olan insanlar değil. Öyle olsaydı memleketteki tipsizlerin, fakirlerin ve cahillerin hiçbiri evlenemezdi.
Ayrıca 6 tane kız, cinsellik gereksizdir demiş ankette. O kızlar, cinselliğe ulaşamadığı için mi gereksiz diyor yoksa kendisini evleneceği erkeğe sakladığı için mi?
@FikretinMücadelesi
Gereksiz diyenler cinselliğe ulaşamayanlardır diye anlamayın yazmıştım ilk yazımda. Son soruna cevaben.
Önce ikimizinde cinsellik diye neyi tanımladığımızı belirlememiz lazım. Büyük olasılıkla farklı tanımlıyoruz.
Bir kadının, erkeğin çerçevesine girip onun kurallarına tamah ederek kadınlığını ve sevgisini erkeğine sunmasına, bunun yanında erkeğin ise onu koruyup kollayıp kadınlığına saygı duyarak ona duygusal bağlılıkla ilişkiye girmesine cinsellik diyorum.
Kendimce cinsellik salt seksten ibaret değil. Sekse ulaşmak konusunda söylediklerine katılıyorum. Doğrudur. Ama benim bahsettiğim cinsellik süreğen ve samimi partner ilişkisinin enerjisidir.
Bu arada RedPill felsefesinde kadınlar için yapılan zenginleşme yakışıklılaşma çabalarına canım bakılır. Bir erkek kendisi için bir çerçeve kurar. Kendisini geliştirir. Kendisi için çalışır.
Bunun izleyen bir kadın onun çerçevesine girmek isteyebilir. Ama bu çalışması erkeğin kadın için değildir. Kendisi içindir.
Cinsellik bence gereksiz.. yani günümüzde çok abartılıyor insanların sırf hormonları libidosu çok yüksek diye evliliği bunun üzerine kuruyorlar.. cinsellik değil aslında mastürbasyon bir ihtiyaçtır.. cinsellikse sadece zevk almaktır.. tıpkı sigara gibi aslında.. sigaraya da ihtiyacımız yok ama iyi geldiği için içiyoruz.. benim için aşk gereklidir ve aşk mutlaka olmalıdır.. gerisi yalan
Öhüm öhüm bence cinsellik sevdiğin kişiyle olduğu zaman gerekli anca. Gerisi boş
Gerekli seks olmadan yaşam olmaz ihtiyaç sinucta
Aynen
Cevap
53Cevap
Ankete katılan kızların yüzde 69'u, lerin yüzde 95'i seks gereklidir demiş. Öyleyse gerekli. Bedenen ihtiyaç olup olmadığı tartışabilir ama ruhen bir ihtiyaç olduğu kesin.
Birisi demiş ki hiç seks yapmazsak rüyalanma yoluyla atarız. Rüyada atınca gerçekte bir şey yaşamış olmuyorsun.
Cinsellik = ihtiyaç fikrini ben oturtamıyorum. Su bir ihtiyaç içmezsen ölürsün ama cinsellik? Asla da oturmasın, böyle masum başlıklar bulup cinselliği hobi gibi görmelere kadını otomat gibi görmelere gidiyor iş. Yapmazsan ölmezsin dostum. Gece rüyalanırsın, atılması gerekenler atılır.
Insan hayat yolculugunda bir etkileşim değişim ve var olma yarınlara bir miras bırakma olgusu içindedir
Bu olgunun saç ayağı da cinselliktir
Olmazsa olmazdir
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Canlılığın gereği olan bir şey ve fıtrat diye bir şey var, gerekli.
Hayat neredeyse onun üzerine kurulu. Hiç öyle süslü cümleler kurmaya kendini farklı göstermeye çalışmasın insanlar. Herkesin neredeyse tek amacı onu yaşamak. Kimi evlenip, kimi her gördüğüyle, kimi ise sevdiğiyle.
Tabiki gerekli. Ne de olsa oda bir ihtiyaç. Tutku ve aşkla yapılırsa güzel. Yoksa gereksiz gibi bir şey olur. Hem kadın ne kadar çok yaparsa kendisine o kadar çok özgüveni gelir.
Allaha şükür redbul'a ihtiyacım yok. Şaka bi yana Düzenli bir uyku , düzgün bir beslenme gibi belirli aralıklarla yapılan cinsel birliktelikte gereklidir.
gerekli olmasa nasıl biz olurduk hadi onu da geçtim kadın ve erkekler olarak birbirimiz için yaratıldık bu özel işi neden yapmıcaz :D

Çok gereksiz cokkkkk 😂😂😂
Türk kadını ile grrkesiz evlemmekte türk kadini ile gereksiz bir durum
Gerekli tabiki geeeksiz diyenler. bu dünyaya gereksiz olarak yanlişlikla gelmiştir.
Gerekli tabi, daha genç/daha dinamik/daha huzurlu ve mutlu olmak için
Gerekli tabikide gerekli olmasa ne diye yapılsın saçma bir soru
Gerekli ama mahrem seviyede, mahrem olmayan seviyede değil.
KızlarSoruyor yüzünden tiksindiğim için gereksiz oldu artık.
Bu dürtüye engel olamıyorum.
Bir gün kalbim dayanmayacak.
Bunun yüzünden hayatımı kaybedebilirim.
Vücudun ihtiyacı olan bir aktivite, o yüzden gerekli
Gereksizliği gerekli insana bağlı. Gereksiz insanla gereksiz.
👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏
Yutar mısın hepsini
hiç yaşamadığım için yorum yapamıcam yaşadıktan sonra derim.
Fiziksel bir ihtiyaçtır
SEnin kadar gerekli
Neyyy
Su gibi gerekli
gerekli bence ama olmasada olur
Gerekli tabii ki
evlilikte gerekli
Kesinlikle gereklidir.
Gereksiz diyen cikarm acaba ya😂
Gerekli ve uhtiyac bana gore
Cinsellik gereksiz diyen organını aldırsın o zaman
Olmadan olmaz mi😂
Redbüllük seviyede gerekli
Hiç yaşamadığım için gereksiz diyorum
Gereksiz olsa yaradan böyle bir organ yaratmazdi
Gereksiz diyen doktora görünsün
Benim için şu an 1 numara öncelikli
Her şey zamanında güzel
Bazen evet bazen hayır
Tabiatımız geregi çiftleşmek
Niye evleneceksin o zaman
gereklimide sorumu.. hayat boş, pomp up the jump.
Gerekli
Enerji deposu 😁😁😁
Gerekli tabiki
bir süre idare edilir de sürekli olmaması zor
gerekli
Bulabilirsek geeekli
Gereksiz
Neden peki
Gerekli olmaz mı hiç
Gereksiz ya
Gerekli.
Gerekli