Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu bir ihtiyaçtır. Şöyle söyleyeyim bizim ürememizi sağlayan şey de bu ihtiyactır zaten. Biz bu yüzden üreyebiliyoruz. Canımız çekiyor ve birisiyle cinsel birliktelik yaşıyoruz. Ama ihtiyacımızı başka yollarla karşılayabiliriz. Değil mi. Mesela yemek yemek ihtiyaçtır ama bunu farklı yemeklerle karşılayabiliyoruz. Bazen evde et yoksa makarna ile doyuyor karnımız. Cinsel ihtiyaçta böyle, mastürbasyon yoluyla giderilebilir bu ihtiyaç...
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni bakire olmadığım için linç ettiler döverek öldürmeye çalıştılar?
Cevap sahibi+1 yılNe alaka nasıl yani kim
En İyi Cevaplar
Cinsellik ihtiyaç değildir cinsellik denilen şey insan neslinin devamı için kullanılan bir araç sadece... Ama abaza ve Cehil değersiz varlıklar için gerekli bir eylem ve aslında bu olan şeye aşk diyenler bile var çok cahilce
00 Yorumla
+1 yılYemek, su, hava gibi bir ihtiyaç. Sadece duruma göre biraz erteleyebilirsin. Ya da olması acil değil. Zamana bırakabiliyorsun. Sonunda olması gerekiyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılBeni üniversitede bakire olmadığım için kına ettiler döverek öldürmeye çalıştılar hep birlikte tecavuz ederek eğlendiler yumruklayarak. Sence bu normal mi? (Saldıranlar hem kız hem erkek hiçbiri bakire değildi)
Soran+1 yılKına ettiler/ Linç ettiler yazacaktım
- +1 yıl
Anlattığın çok tuhaf bir olay. Sırf cinsellik olayı için değil hiç bir sebeple bir insan yumruklanmaz ya da tecavüz edilmez. Bir de birden fazla kişi olaya karışıyor.
Soran+1 yılBütün sınıf bu şekilde eğlendi benimle
Ve gasp ettiler döverek evime girip hırsızlık yaptılar üniversitede
Soran+1 yılBunların hepsi madde bağımlısı torbacı olduklarını öğrendim
Soran+1 yılSokakta beni görünce etrafımi sarıp saldırdı iki kız sekiz on erkek döverek tecavüz etti işkence yaptı
Sınıftaki 35 kişi sınıfın Whatsapp ders grubundan biz de gelicez dedi kahkaha attı
Kurtulmasaydim beni kendi evimde 45 belki 100 kişi tecavüz edil öldürecekti
Soran+1 yılEdip
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Fakat bu olayın cinsel ihtiyaç ile pek alakası yok gibi. Yanlış kişilere güvenmişsin ya da yanlış kişilerle yolun kesişmiş. Talihsizlik. Bu bambaşka bir olay. Hatta adli bir olay. Şikayet edilse ciddi cezalar alırlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Psikiyatriste görünmen gerekiyor. Anlattığın olay doğru olsa da olmasa da. Ben doğru olduğunu düşünm düşünmüyorum. Erken tedavi almanı öneririm. Doğruysa zaten tedavi almalısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılevet ihtiyaçtır. ihtiyacın ötesinde bu dünyada yaşanabilecek en güzel duygulardan bir tanesidir. neden bu harika şeyi az yapalım ki?
00 Yorumla
+1 yılreel anlamda cinselliği yaşamış biri değilsin demi.
soruna da cevap vereyim. anatomimize göre kesinlikle ihtiyaçtır.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın yaşamın sürmesi devam edebilmesi için zorunlu bir ihtiyaçtır.
00 Yorumla
+1 yılHem ihtiyac hem zevk şahsen şuanda bile sevişmek isterim üstümde biri olsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Duygu varsa sadece ihtiyaç diyemem. Duygu yoksa ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılYemek yemek kadar, önemli bir ihtiyaçtır.
31 Yorumla
Soran+1 yılBeni bakire olmadığım için linç ettiler ama İstanbul'da üniversitede? Döverek öldürmeye çalıştılar
(Kendileri de bakire değildi gerçi)
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Artık cidden ihtiyaç ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaçtır gereklidir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. ihtiyaç insanın biyolojik yapısı böyle
00 Yorumla
+1 yılEvet bunun erkeği kızı yok
00 Yorumla
+1 yılEkmek su gibi bir ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılBir kere tattıysan artık vazgeçemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle erkeklerin ihtiyacı bizim değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYo ben 28 yıldır ihtiyaç duymadim. d
00 Yorumla
+1 yılEvet ihtiyaçtır
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaçtırr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok önemli ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılZevkli bir ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılGereksiz bişey
00 YorumlaBir cok çeşitte ihtiyactirki
00 Yorumla
+1 yılElzem bir ihtiyaçtir
00 Yorumla
+1 yılÇok mühim
00 Yorumlaİhtiyaçtır
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle
00 YorumlaCahiller için yes.
00 Yorumlatabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmasa millet bu isten para kazanmazdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıleveet
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaç..
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım