Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç cinsellik yaşamadım. Kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Hiçbir zaman cinsellik yaşayamayacağım sanırım.
06 Yorumla
Soran+1 yılOlum ben dediğin gibiyim ama bulamıyorum 😂😒
Cevap sahibi+1 yılŞanslısınız ama şansınızı kullanamıyorsunuz; değerlendiremiyorsunuz. Siz ne kadar şanslı olduğunuzun farkında değilsiniz galiba.
Soran+1 yılİstediğim gibi birisi yok ki
Cevap sahibi+1 yılHaaa işte!! Siz şansınızın farkındasınız ve bu yüzden olabilecek en iyi kişiyi istiyorsunuz. Anladım sizi. İnşallah istediğiniz gibi birisi karşınıza çıkar. Ben ve benim gibi erkekler asla mutlu olamayacağız; siz ve sizin gibi, kızların istediği gibi "erkekler" hayatınızı yaşıyorsunuz vallaha!!
Soran+1 yılHayır reis ben özgüven problemi yaşıyorum kendi içimde ne sorunlar var
Cevap sahibi+1 yılAga sen bile özgüven problemi yaşıyorsan benim kalp krizi gibi özgüven krizi geçirip ölmem lazım o zaman. İşin şakası herkesin sorunları var, bir şey diyemem ama İnşallah en kısa sürede özgüven ve diğer problemlerini çözersin ve şanslı hayatının tadını çıkarırsın. 🦾
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk tecrüben olduğu için Ya erken boşalacaksın ya da geç boşalacaksın. Merak etme bu normal bir durum. Bir * birlikte olma. Seksin randevusu olmaz. Randevulu sekste beklentilerin artacak, bu da odaklanma sorununa yol açacaktır. Normal bir partnerle olmaya calıs. Yatakta bencil olma. Kadınların Hassas noktalarını öğren. Ön sevisme kadınlar için önemlidir. Direk saadete dalma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cok kere girdim ilk yapacaksan tecrübeli partner bulmalisin
06 Yorumla
Soran+1 yılYok reis ben niye bulamıyorum 😂
Soran+1 yılYok olmuyor karşıma çıkmıyor
Soran+1 yılTamamdır sağol :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirdim hazır olmadan sulanmadan yapmayınız acı oluyor ama hazır ıslanma olursa hem kanama kızlık zarı yırtılmaz hem acı olmaz rahat girer
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu betimleyerek anlatman ayrı komik 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin yaşadığımi anladim
Soran+1 yılGizliden çıksana iki dakika
Gizli Üye(25-29)+1 yılYur dışında yabancılar ile yapmaları. bende yapmadım bu arada.
00 Yorumla
+1 yılKorun ve bu rastgele biri ile olmasın
40 YorumlaAy ne meraklısınız insanların cinsel hayatına ya
11 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım nasıl bşy acaba 🤔
00 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. girmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kez
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi az at Rızaaa