cinsel ilişkiye girdiniz mi ? .
Ilişkiye girdim
Bakirim
Bakireyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evet gırdım cok kez ama bır kısıyle hala gırıyrm evlencez dugun hazrlıkları yapıyoruzşu anyanı bılemıyrm guvendıkten sonra bırbırını tanıdıktan snra uzun sure gectıkten sonra yas gecmeden degerlendrmek lazım neden mahrum kalayım ama bıraz pişmanım dını acıdan dusundgmzde pişmanlık yasıyrz namaz kılıp dugun gecesı yapmak en guzelı olurdu ...malesf kı yaptık
nası bu kadar emin olabiliyorsun ya çekip giderse ortada kalırım diye korkmuyo musun
ben gtmeye kaltgm da gıtmemem ıcın hep dıretyrsa savas verıyrsa evımızı bırlıkte yapıyrsak deli gıbı sevdgını goruyrsam bırakmıyrsa ne yaparsam yapayım affedyrsa benı ve en onemlısı ınanclıysa bıze ve herseye emın olmam kadar normal bırsey yok :)bunu dusunseydım askı yasayamazdm ben askımı yasamak ıstedm sadece bıraksaydı da umrumda olmazdı cnku ben oyle bunalrı dusunen bırı degılım
Evet sevgilimle girdim ama onun için o kadar önemsizmiş ki beni terk etti. Terk etmese ben bir tek onunla ilişkiye girmiştim ve evlenmeyi düşünüyordum.
olsun sen bişey kaybetmezsin o kaybeder. bakire miydi o ?
senin gibiler de var yanii... nesli tükendi sanıyordum:)
değildi ben ona rağmen onu sevmiştim değerimi göremiyor ama çok pişman olacak.
Neslimiz tükenmedi ama işte değerimizi bilen yok. Çok değer verdim hata yaptım bundan sonra herkese hakettiği değeri veririm. Haketmeyene yağmurlu havada su yok. Bana adam akıllı bir kız lazım kafam rahat olmalı kapıyı çekip gidince aklım evde kalmamalı güvenmeliyim bana güvenmeli sevgi ve saygımız sonsuz olmalı. Ya hayatıma girecek kız lafımı dinlerse çok mutlu ederim onu o kadar.
değerini anlar elbet senin gibi iyiyi bulmuş kıymet bilmemiş merak etme kimse onu kolay kolay kabul etmez senin gibi... herkes de iyi davranmaz zaten... kötü muamele gördüğünde senin değerini anlıycaktır ama sen sakın geri dönme...sürünsün
ya bende öyleyim değersizin tekine çok değer verdim çok fedakarlıklar yaptım ama kıymetimi bilmedi bilmiyor benle cinsellik için çıkıyor...ya bu dünyada değer verirsen birine kendini bişey sanıyor o yüzden deeger vermiceksin
Afedersin ama başkasına kız olmadığını anlattıktan sonra ya da birisiyle birlikte olduktan sonra hiç gelmesin istemem. Bugün karşıma sevebileceğim beni de sevebilecek birisi çıksın önüme bakarım. Birisiyle görüşüyormuş onunla öpüşse bile kabul edemem. Ben bunca şeyi kabul edip ona unutturdum. Lafını bile açmadım benden sonra bir başkasını kaldıramam.
sen bence onu başkası olsa da olmasa da sil hayatından
Değer vereceksin elbet ama tadını kaçırmayacaksın. Karşındaki hakediyorsa değer verirsin hakettiği kadar verirsin. Fazlsını verirsin çocuk gibi kaç kovala oyunları sonra seni gözünde basitleştirip bitiriyorlar. Ya hayatıma girecek kız o ilk konuşmamda söylediklerime kulak verip beni bir kere dinlese inan hem çok mutlu olur hem de beni de çok mutlu eder.
zaten bozuk olan kızda değer yargısı namus gibi kavramlar yoktur baştan sevgili olmakla hata etmişsin istisnalar hariçtir tabi de çok nadirdir
Ben onu sildim içimde gram duygu kalmadı ona karşı inşallah en kısa zamanda hayatıma da düzgün birisi girer artık hakeden birisini sevmek en önemlisi sevilmek istiyorum.
Haklısın ama ilk zamanlarda beni gerçekten çok mutlu ediyordu. Bir de çok güzeldi aşık olmuştum hayatta kızlığı bozuk bir kızla çıkmam diyordum başıma geldi.
bak bence bu kızdan kurtulduğuna dua et. bakirliğini almış olabilir ama sen erkeksin sonuçta önemli değil unutursun siler geçersin. karşına çıkar inş öyle biri ;)
büyük konuşmıcaksın :)
O konuda ben ondan önce dersimi aldım ama bu konuda büyük konuşmayı da dersimi almadan önce yapmıştım. Sevgilim olmasa bile uzun soluklu muhabbet edebileceğim kız arkadaş edinmem lazım benim o zaman iyi olurum.
ekle beni istersen
Aslında muhabbetin sardı eklemek isterim. Ama gizlisin nasıl olacak?
gizliliğini aç istersen ben ekliyim :D sonra gene gizli olursun
Hemen ekle kapatıcam her ne kadar ayrılmışta olsam hayvan değilim rezil olmasın.
Açtım ama eklemedin ben de kapattım.
göremedim ki ekliyim :D
burdan bir kızla sevgili oldun sanırım
hyr onu nereden çıkardın ki? belki de üyedir bilmiyorum ama benim mevzudan burada bir iki kızla konuştum bu detayları vermemiştim ;-)
Gerçekten ekleyip arkadaşlık edeceksen tekrar açarım mesaj attığım gibi sayfayı yenile ve ekle sonra ben kaaptayım.
hııııııı konuştuğun kızzzz varrr yaaaaniii
tamam da niye bu kdr acele ettin onu anlamadım saat sabahın 6sı zaten kim görücek bu saatte
Açıyorum tamam ekleyince kapatıcam.
ekledim kapayabilrsin
:) Yorumlara bakıyorum da. Kızlar erkeklerin erkekler kızların yerini almış artık. Kızlar dağıtıyor erkekler ise evliliği bekler olmuş :)
Cevap
34Cevap
__ Kim lan o :D gel oğlum gel buraya gel vurmicam :D :D
__ ben yapmadım abi kız bana tecavüz etti :D
bakirim, hiç ilişkim olmadı. eşime saklıyorum kendimi. inancım gereği.
insan evli olunca binlerce kez ilişkiye giriyor asın sen neyi merak ediyorsun onu söyle.
Kendimi deşifre etmemek için cevap vermiyorum.kaflglkwkrpfofntpglskcotmepfspfkd
Yılların verdiği bir azgınlıkla girişim vardıki hiç sormayın :) Sonuç birkaç saat sonra belli oldu...
bakirim, evlenmeden asla !
evet ben defalarca girdim desem sende cinsel ilişkiye girmişmiydin :)) girmediysen hani :D
erkeklerin hepsi zaten vites kolu olmuş s*kleri s*k*şmekten töbe allam ya real de baksan hepsi elizabeth amk :D:D:D doğru söyleyin bir kere orta Afrika'ya gidip sünnet olcam oçeler
orda gelenek olarak neyse sana ne diye anlatıyorum ki şimdi :D:D:D
Hayır, biz mezarımıza açılmadan iade yazdırcaz :A
güzel olan zevk veren şeyi yapmak çok güzel. olsa yine yaparım
damsiz girenler sayiliyormu :D
girdim, giriyorum, gireceğim
25 yasindayim girmedim daha...
yaş 21 hiç girmedim ama ileride düşünüyorum böyle olmaz
Girdim ne yapacaksın? Aile planlaması ekibinde falan mısın?
sanane sordum işte hesap mı vericem bide
doğru knuş
kes
yoramam parmaklarımı
sinek mi vızıldıyor ne :D
evlenmeden doğru bulmuyorum
Hayır.
Guzel.
sen söyle hadi bakım söyle, hadi hadi :D
Bu yaşımda girmedim desem inanacakmısın ki :)
bakireyime tıklayan o 2 mal erkek kim acaba :)
evet girdim ve hala giriyorum
hayır.artık vakti geldi sanırım.
girdim mi çıkamıyorum.risk almıyorum.
sevişmek güzel şey, bol bol sevişin arkadaşlar.
istedim ama vermeid dün akşam ühühühü :(
13 yıllık ewliyim umarım sorunu cevabı olmuştur.
Hayirrr girmedim denk gelirse girerim fark etmez
evet hatta dün ilişkiye girdim.
söylemem
haha söylemeyeceksen neden yorum attin:D meraklanan olsun diye mi
sen peki yaptın mı?
hayır
evet girdim çok
ne zaman şimdi mi ?
Evet ilişkiye girdim
evt evt evt
bakirim.
hyr bakirim