Cinsel ilişki bir ilişkinin temel yapı taşlarındandır. Her şeyde olduğu gibi cinsel yaşamda da aşırısı olan şey soğumaya sebebiyet verebilir mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır isteksiz olunca olur o alakasız ama ilişkiden sonra taksideki adama bacağın asılsın sende örtme paran düşsün taksiciye seni suzsun sen hale rahatsız olma sonra taksici desin ki para sanirim lazım değil size birde taksiciye hafif gülücük sonrasında soğumak mi,,
Kadınlar çoğunlukla sıkılırsa da erkekler asla sıkılmazlar hatta çok mutlu olurlar.. Devamlı cinsellik isteyen bir kadın erkek için bir şanstır çoğu zaman.
Bence ilişkiye çok hevesli ise soğumaya neden olmaz. Aksine daha istekli hala getirir beni. İlişkiyi de kuvvetlendireceğini düşünüyorum. Aradaki bağ daha da artar.
Cevap
16Cevap
İlişkiye çok hevesli partner beni daha çok mutlu eder
Yas 36 zeka yasi 10 falan heralde o vakte kadar cozemediysen yasama abla cinsel iliski evliligin parcalarindan biridir iliskilerin degil yapi tasi filan hic degildir soyledigin yanlis yerlere gidiyor millet sirf o yapi tasi dedigin seyleri yasamak icin binbir turlu seyleri denedigi ve yasadigi surece boyle sacma sapan lackalasmalar mutsuzluklar pismanliklar aliskanliklar turer gider senin deyiminle iliskilerin cilki cikar zaten kelimede gonderme var iliski iyrencc
Libidom oldukça yüksek böyle bir problem yaşamam. Aksine benim kadar hevesli değilse soguma başlıyor.
Uyumu önemli çiftlerin.. Eğer buna karşılık buluyorsa ve olumlu mesajlar alıyorsa soğuma değil, ısınma sebebi bile olur..
Evet olabilir özelliklede iki üartner birbirine cinsellikte uyum saglayamiyorsa biri cok daha hevesliyse digerini sogutabilir.. tamamen uzaklastirabilir
Partnerlerin karşılıklı uyumu önemli. Eğer karşısındaki kişinin libidosu yüksekse bunu sorun etmez, aksine hoşuna bile gider.
İki tarafta istiyorsa soğuma olmaz ama sadece bir taraf sürekli bir ısrar içindeyse evet soğumaya neden olur
Eyvah bu ne yaa bu ne olmuş böyle deyip korkan olmamışmıdır olmuştur elbet 🤗 Bana göre kesinlikle soğutmaz aksine daha çok isteği körükler.
beklentinize bağlı olabilir de olmayabilir de
iki tarafta okeyse sorun olmaz bence
Çiftler bu konuda uyumsuzsa sıkıntı büyük olur
Yok canim neden olsun
ilişkide atesli ise hayır
Kadınlar soğur, erkeklerde ise tam tersi.
aksine, daha da güzel olur
aşırısı başta güzel olsada zamanla bunaltır
Sen de hevesliysen vermez
Olabiliyor tabi partnerine bağlı
Olmaz sanırım
çok çok doğru
Hayır tam aksine hoş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?