ben böyle yapıyorum soğumak yerine azıyorlar
ben bunu uyguluyorum 3 il 4 saat ortalamam.
bunda edebiyat fantezi eklemedim. duygusallık ve fantezi ekleyin ve yavaş yavaş uygulayın ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. beğenirseniz tamamını yayınlarım
meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yavaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmak. dilin yarısını yavaşçana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik olarak.
3. işaret ve orta parmağımı ağzına götürüp emmesini sağlarım 15 saniye sonra parmaklar uçları yukarı bakacak şekilde 2. boğumuna kadar içine yavaş yavaş sokup vajinanın üst karın bölgesinin olduğu G noktasına yukarı ve aşağı yaparak çok yavaş sokup çıkarmak hareketlerini izleyerek içinde iken vajinanın üst duvarında daireler çizmek, ufak ufak vurup bırakmak. aynı anda klitorisin çevresinde dil darbeleri ile daireler çizmek ama yavaşcana 3 hareketten hangisinde belini kaldırıp vajinasını bana yakınlaştırıyorsa hareket ona uygundur. her kadında değişir. bu işleri 20dk boyunca tekrar ediyorsun ama aynı işlemi karışık yapmıyorsun aynı tempoyla. bundan sonrası istediği fantezide başlıyor. bu başlangıç10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için değildir de bir süre sonra monoton bir hal alma durumu söz konusu olur. Biraz ara verip öyle yapmak daha güzel olur düşüncesindeyim.
48 Yorumla- +1 yıl
@niqiplex ben erkeğim 😅
- +1 yıl
Hxhdhdhdhhd kişneyeceğim şimdi😂🤣
- +1 yıl
Nasıl heyecan yaptıysan artık 🤣
- +1 yıl
Hdhdhshdjjd hala gülüyorum😂
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Karşılıklıysa harika bence
20 Yorumla
+1 yılDoğru zaman doğru yerde doğru yaklaşımına sınır koymam. İsteğini sonuna kadar göstermesi hoşuma gider. Yeri ve zamanı ayırt ettiği sürece benim için avantajdır. Haz vermeyi haz almayı severim. Güzel dokunuşlar olmalı insanın yaşamında
100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen ikizler erkeğiyim. İkizler erkeği 8 gün 25 saat seks düşünür. Aşırı istekli kadın soğutma aksine daha çok bağlar. 🤧
85 Yorumla- +1 yıl
Ben de hep diyorum en istekli burç ikizlerdır diye inanmıyorlar ben de ikizlerim mesela hdjdjd
- +1 yıl
Her burcun bir yükseleni vardır ya ikizlerin yükseleni 85. katın düğmesine takılı kalan asansör kabinesi. 🤤
- +1 yıl
Yani ben ikizlerim bir de yükselenim yengeç bak sen düşün ve ay burcum terazi diğer ikisi de akrep yani flört duygusallık aşk libido hepsi var jdjdjd
- +1 yıl
Ben okurken kafam karıştı. Sen içinde nasıl karmaşa yaşıyorsun kim bilir. 🤣
- +1 yıl
Acıların kadınıyım ksjs
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani bana kalırsa her şeyin bir ayarı olması gerekiyor.. Düz duvara tırmanır cinsten biri ile de ilişki yürütülmez.. Her an her saniye yatakta geçmiyor hayat.. İki kelam etmek lazım, ortak ilgi alanları lazım.. Keyifli geceler..
90 Yorumla Bu isteği çok abartı olup benim sınırlarımı aşıyorsa o zaman soğurum tabii ki.
90 YorumlaAksine ben daha çok bağlanırım. Partnerimin istekli olması benim isteğimi de arttırır.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her şeyin fazlası zarar derler ama konu cinsellik olunca kendimi de bildiğimden ötürü normalden bir tık fazla olması yeterli çok çok aşırı olursa problem olabilir
20 Yorumla
+1 yılSanmam ya. Sonuçta seni arzuluyor.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bana göre olumlu bir gelişmedir.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAşırı istekli partner hayalimde ki sevgili, asıl isteksiz partner soğuma sebebi benim için
10 Yorumla
+1 yılBenden bahsedilmis surekli yapilmali bu guzellikten vazgecilmez her gun her saat her zaman soguyan olursa da kapi orada s... gitsin baka yere isim olmaz bazen asiri istekli oldugumda yolda gorduklerime de koseye cekip tecavuz edesim geliyor yalan yok kisa sure yapmasam bile sistemin dengesi sasiyor haha kadinlarda da var bu sadece geri cekiyorlar bence adim gibi eminim zaten awk biz cinsellik istemesek ve yasamasak erkekler olarak imkansiz olsa da aranizdaki cogu kisi ustumuze kendi cikip yalvarir yoldayken hahha
21 Yorumla- +1 yıl
Neyini begeniyonuz lan tecavuzu mesrulastirmis tavri takindik itiraz edeceklerine hoslarina gitmis manyak misiniz basiniza gelse itiraz edersiniz feminist takilirsiniz valla kadinlarin dengesi sasmis kendinize gelin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence her öptüğümde onun daha delice öpmesi ve naptığımızı öngöremeyecek kadar ateşlenmemiz bulunmaz nimet. Bunu istemeyen kızlar seksle romantizmi birbirinden ayırıyor bence hepsi aynı şey. Adamın aşık olduğunu göstermesi için öpüp bırakması mı gerekiyor yani ne saçma😄
110 YorumlaAslında tamamen karşılıklı çekime ya da uyuma bağlı zaten iki tarafta genelde yüksek değilse veya konuşurak ya da yakınlaşarak birbirlerini yükseltmeleri heyecan verici ve tutkulu olur her yakınlaşma da sonu birliktelik ile olmaz zaten heyecan ve arzu ile dolar ilk tarafta
16 Yorumla- +1 yıl
22 güncük djjdj
- +1 yıl
Evet çok mu kötüyüm🥹😂
+1 yılevet özür dilerim ama sürekli istekli bir şekilde 😂 üstüme atlaması beni rahatsız eder fakat çok güzel özet geçmişsin bazen yakınlaşma yakınlaşma olarak kalmalı elini verip kolunu almama durumu olur diğer türlü 😬 iki masum bir öpücükte habire yatağa atma olayı itici gelir
50 YorumlaSürekli istekli bir partner güzel bir şey olabilir kim sürekli biri tarafından arzulanmak istemez ki. Fakat en ufak her andada bu durum itici hale gelebilir. Bazen insan sadece sarılmak ister.
90 Yorumla
+1 yılAsiri istekli partner soguma sebebimidir hic istekli olmayan partner soguma sebebimidir panter gibi vahsi partner soguma sebebimidir arasira cinsel istegi gelen partner soguma sebebimidir kusursuz partner soguma sebebimidir su partnerlerin bi duzgunu olmuyo galiba bi turlu sogumaya meyilli olunmasi kafaya konduysa demekki partner ne ayrica ya igrencc otesi bi tabir
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet her gün hergün istiyordu. En ufak yaklaşımımda bile.. bu sıkıyordu. Öpmek istiyorum sarılmak istiyorum yanına yatıyorum böyle yatma tam istediğim pozisyon deyip gene istiyordu. Ve sıkıyor ! Ben 7/24 her harketde yapmak istemiyorum. Bazen dokunmak sarılmak ufak buseler yaklaşımlar yaklaşım olmalı bazen
70 Yorumla
+1 yılYani genel anlamda Konuşmuyorum bana göre istekli bir partner candır Çünkü isteksiz partnerlerin sonu ne olduğu görülüyor Tabii herkesin Fikri kendileri ama benim fikrim istekli Partner her zaman için bir adım öndedir
20 Yorumla
+1 yılEvleneceğim insanın libidosu kesinlikle yüksek olmalı ama tabii ki sarılmalar yakınlaşmalar öpmeler de olmalı gün içinde.
120 Yorumlaben 24 saat altına yatabılırım asırı ısteklıyım yaw oylesı benı bulmazkı butun delı gıbı opusurum off off
240 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılKarşılığı varsa soğuma sebebi değildir. Fakat karşılığı yoksa büyük sorun yaratır. Çiftler bunu konuşarak aşabilir.
110 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Ben kendim çok aşırı istekliyim günde 4 defa 5 defa ilişkiye giriyorum ve boşalma süren her ilişkide bir saat ama bu yaşıma kadar 90 küsür kişiyle birlikte oldum evli çiftlerle grup yaptım sadece iki tane kadın aşırı istediği çok çok istekliydi ve bu aşırı istek gerçekten insanı bazen itici gelebiliyor. Çünkü günde 30 defa 40 defa istiyor ve bu defa sen ona cevap veremeyince veya artık sana bıkkınlık gelince insan kendisini kötü hissediyor illaki soğumak için erken oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer yakınlaşma seks ile bitrse o ilişkide biter, ara ara tadında ve damakta bırakmak lazım. Konser, pub veya nar sonrası hafif Los ışık altında sevişmek, tensel temas, blowjob ve tits f*ck, french kiss olarak zevki en yükseğe çekmek gerekir. Bu böyle olduğu sürece alev sürekli güçlenir 🍋💘
10 Yorumla
+1 yılÇift arasında yakınlaşma dokunma öpüşme sarıp sarmalama varsa zaten karşılıklı arzu istek vardır bence her yakınlaşma seks ile bitmez bitmeli bence, yakınlaşma her zaman baş başa kalındığında değil toplum içinde de olur daha çok ön hazırlık evresi heyecan katma olur bence keyifli de olur uzun bir ön sevişmeyi hazırlar heyecanı körükler keyifli zevkli iki taraf için de haz alınacak bir ilişkiyi körükler. Bu arada ben yengeç burcu yum bekarım yanlız yaşıyorum enerji doluyum malum yaz geldi hayat tek çekilmiyor ♥️♥️♥️
10 YorumlaHer şeyin aşırısı zarardır derler, partner aşırı istekli olur olmaz zamanda arayıp ilişki ya da sevisme isterse karşı tarafın programlarını alt üst yaparsa karşı tarafı yorar belli aşamaya gelene kadar olduğu kadar sevişme, evdede mastürbasyon. Yaparak doyuma ulaşırsa karşıyı yormaz, evlendikten sonra istediğini yapsın, sevgiler
10 Yorumla
+1 yılKadına göre hareket ederim. Bu durumlarda kendi mi tutabiliyorum. Romantik bir anı, sırf sevişmek için bozmam. Kadın isterse zaten gelir ve benim görevim onunla gök yüzüne çıkmak olur...
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılAslaaa aslaaa bağlanma sebebi asıl cinsellik ilişkinin olmazsa olmazı aşırı da olmalı iliskiyi dinamik tutuyorrr
80 Yorumla
+1 yılHer gün, sabah akşam isterse soğurdum. Ben, seks mekanizması mıyım diye düşünürdüm. Aşırı istekli biri beni bir yerden sonra sıkardı diye düşünüyorum.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası ben zaten libidosu oldukça yüksek bir kadınım. Benim korkum karşıdakinin bana yetmemesi. Beni korkutmak yerine mutlu eder aksine.
170 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler Burcu kadını olarak aşırı istekliyim karşındakinin de öyle olmasını isterim tabi sadece bana karşı tutkulu olmasını
150 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun su ki cinselligi surekli ben istiyorum erkek arkadasim cok isteksiz konuyu ben getiriyorum oraya olan bana oluyo :)
150 Yorumla
+1 yılErkeklerin hepsi bağlar demiş benimki de şikayet etsin😒
80 Yorumla
+1 yılEtmez. Normalde de herturlu ilgili ve eglenebiliyorsak tabii
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Ben çok sıkılıyorum özellikle yeni saç makyaj yapmışken
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman her yerde, olduk olmadık zamanlarda istekliyse soğutabilir ya da anlamsızlaştırabilir. Ben genel olarak libidosu yüksek ama belli etmeyen kadınları beğeniyorum bu konuda. Her an yükselme potansiyeli var ama yükseltilmesi gerekiyor gibi olduğunda çok daha yönetilebilir oluyor.
10 Yorumla Bence aksine çok iyi bir durum ama kişiselde değişebilir
70 YorumlaSanmıyorum
Lakin.
İnsan denen varlık etten ve kemikten ibaret değil... Bunların yanında duygusal ve psikolojik bir yapıya sahip.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine daha da bağlanırım. Ben de aşırı istekliyim
140 Yorumla
+1 yılHer hareketi seks içinse soğutur itici gelir. Bir şekilde çekim varsa ne yaparsa yapsın son seksle biter
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince sıkmaz ben eşimden çok istiyorum ve yapıyoruz
160 Yorumla
+1 yılSadece bana özelse o istek sogutmaz ısıtır
200 Yorumla
+1 yılHer an her dakika cinsellik istemesi ister istemez soğumaya neden olur. Dur bir nefes alayım yeter diye isyan ettirebilir o yüzden her şeyin zamanında yaşananı makbuldür, insanız sonuçta sürekli yapamayız robot değiliz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olmalı tabi, soğuk bir partner , cinsel anlamda mutluluğu başka yerlerde aramaya sebep olabilir.. ben isterim, çok istekli olsun..
Aldatma ya da sanal partner veya prno videolar filan ya da mastürbasyon yaparak tatmin..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar Bir Adım Öne Yüksek libido candır gerisi heyecan ben şahsen severim 😇
10 Yorumla
+1 yılEğer sevmesini bilmez ise mesela yanına gidip öpünce sarılınca hemen sekse bağlarda olmaz çünkü bazen insan sadece sevmek sevilmek istiyor, evet istekli olması güzel bir şey ama bazen sadece sevmeyi sevilmeyi de bilmesi lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim benim ilkim ve ona çok istekliyim hoşumada gidiyor ama rahatsız ediyor sanırım onu
90 Yorumla
+1 yılE ben böyleyim 7 24 istekliyim o zaman niye her kız durmadan seks mi ister ya insan diyor. Yorumlara bakıyorum herkesin hoşuna gidiyorsa gerçekte niye sıkılıyorlar 🙃
20 Yorumla
+1 yılKendi görüşümü söylüyorum.
Aklı fikri uçkurunda olan adamın k*çına tekmeyi basarım. Her iki tarafta istekli olduğu sürece seks yaşanır.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sıkmaz nerede böyle bir partner keşke olsa ne güzel olur hayat daha eğlenceli olur. Oyunlar fantezilerle süper şeyler olur 😎
30 Yorumla
+1 yılbana da olsaydı da bende soğusaydım. görüşlere açık olmaya çalışıyorum ama aşırı istekli partnerden soğuma olasılığını da anlamış değilim ! savaşma seviş diye boşa mı söylemişler 😉
10 YorumlaBence de istekli olması çok iyi bir şey bir de partnerini düşünüp onunda ihtiyaçlarını karşılayıp rahatlamasını ve boşalmasını sağlarsa sırf kendini düşünmezse süper bir şey.
10 Yorumla
+1 yılYa aşırısı saçma olur bijtirir ne bilim arada biraz vakit gecmeli hadi çay yaparmisin hayatım deyip slaapp diye poposuna şaplak atınca hemen gelip seks olması fazla olur.
10 Yorumla
+1 yılben herşeyin fazlası zarar diyen biriyim buna cinsellik de dahil belki de seks bağımlısıdır ve ben her türden bağımlılığa insanlara karşı olanlar dahil karşıyım sağlıklı bulmuyorum.
10 Yorumla
+1 yılKime göre neye göre. Bazı insanla gece 2 kere birleşirsin. 2. Seferi istediğinde yetmedi mi diye soruyor olur. Kimi 4-5 olmuşken sizden hala performans bekler
10 Yorumla
+1 yıltabiki soğuma sebebi değildir bence. eşler istekli arzulu olmalıki, her anın tadı tuzu olsun. ufak kaçamaklar da, daha da haz verir bence. gibi gibi şeyler yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı istekli partner kesinlikle beni sıkmaz aksine hoşuma gider çünkü kendimde istekliyim, seks zaten önemli güzel oldugu için hergün defalarca sağlık icin seks yapilmasi iyi olur,
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle evet. sonraki adımı abazalık zaten.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için hiç değildir. Tabii ki de soğuma sebebidir
40 Yorumla C. İlişki anlamında ise soğutur ve bana göre itici, ayrılırım hatta.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bizde küçük yakınlaşmalar bile s*ksle bitiyor. Niye böyle oluyor anlamıyorum aylardır ikimizde de hiç azalmadı libido. Bu kötü bir şey mi?
70 Yorumla
+1 yılYıllardır Böyle bir Partner Arıyorum Çünkü
Hiç bir Kadın Saatlerce Sekse Dayanamıyor
Ben Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Benim aklım kalbim ve başım hatta vajinamda dahil biz son derece birine bağlıyız zaten 😅
- +1 yıl
Yuh * . ına Koyam 😅😅😅
- +1 yıl
Bende kopmak istiyorumda bağlıyım başkasını istemiyorum😃
- +1 yıl
İnanki Kuyunu Kuruturum
Nefesini Keserim
Zevkten Bilincini Kaybedip Zevkten Bayılırsın 😋
Bence Beni Denemelisin
+1 yılBu da hacı dede çeşmesi değil sonuçta. Baş ağrıtır ya her an istediği olamaz bunu kompleks yapabilir. Ben herkesten her şeyi beklerim.
20 Yorumla- Devamını Gör (273)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar