Cinsel Yaşam İlgi ve temas bağımlısı olmak partneri soğutur mu? simdilikanonimm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 İlgi ve temas bağımlısı olmak partneri soğutur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Soğutmaz tam tersi mutlu eder 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sürekli ilgi gösterme çabası yoracağından bunaltabilir ama temas bağımlılığı çok hoşuma giderki bende bir temas bağımlısıyımdır.Ama ilgi görmeyide severim. Klasik koç durumu 🤷♂️ 0 4 Yorumla simdilikanonimm +1 yıl hashah koç burcu hakkında hiçbir bilgim yok 😂 Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl İlgiyi çok severiz. Partnerinizin ilgisi başka bir şeye yöneldiğinde hoşumuza gitmez somurturuz direk 🤷♂️😅 Yorumla simdilikanonimm +1 yıl bu konuda yengec burcu kadini ile aynisiniz yanii😂🤝🏻 Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Olabilir bende onları bilmiyorum 😌 Yorumla
Bizebiseykalmamis Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Bagimlilik degil ama bazi zamanlarda ve ortamlarda fazla olmasi olabilir. 2 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. insan ilgi ve temastan niye sıkılsınki, ilgi ve temas olunca sonu ateşli seksle biter ve seks güzel şey 0 0 Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Hayır benim çok hoşuma gider, sürekli beni kışkırtan bir partnerimin olması, ayrıca ben de çok severim dokunmayı temas etmeyi 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Aksine hoşuma gider de pek öyle birine denk gelmedim 0 2 Yorumla simdilikanonimm +1 yıl bende ilgi göstermeyi seven erkek görmedim dhwueowkc Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Valla gösteriyorum da bir da onun kıymetini göreni görmedim işte 😅 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sahsen ben oyleyim. Karsimdaki de oyle olmazsa cok fazla zaman kaybetmiyorum yollari ayiriyorum 0 0 Yorumla
SexyBeth Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Aksine daha çok bağlılık verir. Ben teması çok seviyorum. Dokunuyorum sürekli. Sonra hemen ıslanıyorum. 3 0 Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ayy asla soğumam. Ben de öyleyim zaten 🥳 2 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. erkekleri bazen evet uzakta oyna azcıkta 0 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl İnsanı canından bezdirir. Ayrılık sebebidir. 0 0 Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişiye göre değişir kimse sever kimi sevmez 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Aksine bağlar tahrik eder 1 0 Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Beni hiç sogutmaz 1 0 Yorumla
Ahdwsf1 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Soğutur 2 1 Yorumla simdilikanonimm +1 yıl üzücü:(( Yorumla
Darkness28 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Çoğunu evet 2 1 Yorumla simdilikanonimm +1 yıl üzücü:( Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Çok aşırı ise olabilir 0 0 Yorumla
lfercanl Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence çok hoş 0 2 Yorumla simdilikanonimm +1 yıl ilgi beklemek bunaltmaz mii Yorumla lfercanl +1 yıl Beni soğutmaz Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hayır hoşuma gider. 0 2 Yorumla simdilikanonimm +1 yıl ilgi beklemek bunaltir gibi hissediyorum ya Yorumla Gothroc +1 yıl beklemeden göstermesi iyi bir şey zaten. Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bence soğumaz. 0 2 Yorumla simdilikanonimm +1 yıl temas bagimliligi belki kendine ceker ama ilgiden emin olamadimm Yorumla Boavistaa +1 yıl Kendimi düşündüm de benim hoşuma giderdi. Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beni soğutmaz 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben öyleyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Soğutmaz tam tersi mutlu eder
Sürekli ilgi gösterme çabası yoracağından bunaltabilir ama temas bağımlılığı çok hoşuma giderki bende bir temas bağımlısıyımdır.
Ama ilgi görmeyide severim. Klasik koç durumu 🤷♂️
hashah koç burcu hakkında hiçbir bilgim yok 😂
İlgiyi çok severiz. Partnerinizin ilgisi başka bir şeye yöneldiğinde hoşumuza gitmez somurturuz direk 🤷♂️😅
bu konuda yengec burcu kadini ile aynisiniz yanii😂🤝🏻
Olabilir bende onları bilmiyorum 😌
Bagimlilik degil ama bazi zamanlarda ve ortamlarda fazla olmasi olabilir.
insan ilgi ve temastan niye sıkılsınki, ilgi ve temas olunca sonu ateşli seksle biter ve seks güzel şey
Hayır benim çok hoşuma gider, sürekli beni kışkırtan bir partnerimin olması, ayrıca ben de çok severim dokunmayı temas etmeyi
Aksine hoşuma gider de pek öyle birine denk gelmedim
bende ilgi göstermeyi seven erkek görmedim dhwueowkc
Valla gösteriyorum da bir da onun kıymetini göreni görmedim işte 😅
Sahsen ben oyleyim. Karsimdaki de oyle olmazsa cok fazla zaman kaybetmiyorum yollari ayiriyorum
Aksine daha çok bağlılık verir. Ben teması çok seviyorum. Dokunuyorum sürekli. Sonra hemen ıslanıyorum.
Soğutur kendimden biliyor
Benim çok hoşuma giderdi
Ayy asla soğumam. Ben de öyleyim zaten 🥳
Herşeyin fazlası zarar..
erkekleri bazen evet uzakta oyna azcıkta
İnsanı canından bezdirir. Ayrılık sebebidir.
Kişiye göre değişir kimse sever kimi sevmez
Aksine bağlar tahrik eder
Beni hiç sogutmaz
Soğutur
üzücü:((
Çoğunu evet
üzücü:(
Soğutmuyo
Soğutmaz
Çok aşırı ise olabilir
fazlası zarar
Bence çok hoş
ilgi beklemek bunaltmaz mii
Beni soğutmaz
Hayır hoşuma gider.
ilgi beklemek bunaltir gibi hissediyorum ya
beklemeden göstermesi iyi bir şey zaten.
Bence soğumaz.
temas bagimliligi belki kendine ceker ama ilgiden emin olamadimm
Kendimi düşündüm de benim hoşuma giderdi.
Beni soğutmaz
Ben öyleyim
Çok sıkıcı
Ben bayılıyorum