Bizim toplumumuzda birçok insan duygu olmadan seks olmaz dediğinde bunu aşkla ilintilendirmeye çalışıyor ki bana göre yanlış bir bakış açısıdır. İki insan arasında karşılıklı bir ilgi, arzu ve çekim varsa, yükselen bir şehvet dalgası ve ve mahremiyet varsa seks yapmak için minimum duygusal zemin var demektir. Bu şekilde yapılan seksten de maksimum zevk alınabilir. Ben seks yapmak için illa aşk olması gerektiğini düşünmüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Tatmin eden ediyor edemeyen edemiyor. Herkesin kendi tercihi saygı duymak gerek. Aşk olmadan bana göre tatmin etmez. Ben bunu zorbalık olarak bilirim kendimi böyle birşeyin içinde bulsam.
Öyle bir edilir ki. Cinsellik ve aşkın tam olarak alakası nedir anlayabilmiş değilim. Bir şey hissetmediğim biriyle seks yapmam lafını anlarım, o hislerin içinde çok farklı şeyler olabilir çünkü. Güven, tutku, uyum gibi. Ancak ille de aşk olsun lafını anlamıyorum. Şehvet, aşktan çok daha güçlüdür. Karşında şehvete kapıldığın bir adam olduğunda aşk en son plana itiliyor.
Bu sanki sonuca ulaşmanın kolay yolunun normalleştirilmiş temennisi gibi hissettirdi bana. Ama tabi biz ne dersek diyelim dünya dönüyor hem sizin düşündüğünüz gibi hemde benim düşündüğüm gibi.
Seks için illa aşk gerekli değil dediğin gibi özen ilgi mahremiyet çekim olduğunda seks yapılır. ama aşkla yapılan seks kadar tutkulu ve haz dolu olmaz
Kişiye göre değişir 1 cümle muhabbetim olmayan birini gelsin karşıma dünyanın en seksi mankeni kadını ünlüsü fark etmez dalga kalkmaz kıpırdamaz bile ama o kişiyle 2 gün konuşigim muhabbet ediyim 2 saat aralıksız takılırım neden bmyle ama öylr olmak isterdim öyle arkadaslarım var selamın aleyküm aleyküm selam şak diye hsnsjsbdbs nasıl oldugunu anlamıyorum kötü