Hiç heves olmadan sevişmek, cinsel yaşamın canlanmasına yardımcı olabilir mi?

Burada aslolan çiftlerin bir birine başka alternatif aramalarını önlemektir. Zamanla bir şekilde bir birlerine alışacak, tahsmmül edecek, uyum sağlayacaklardır. Tabii ki de karşılıklı isteğin olması normal olandır...
Şart değil ama çiftlerde genel bir uyumsuzluk ve buna bağlı olarak bir isteksizlik varsa, üzerinde düşünülmeli ve önlem alınmalı. Cinsellik bir ilişkinin çimentosudur.
Şartlanmamak lazım ama tutkusuz, isteksiz de sevişmek olmaz, gerçi ateşi alevlendirme şekline bağlı alevlenincd gerisi gelir
Tavan olmasa bile tavana yakın bir yerlere çıkması şart benim için. Başka türlü eğlenemiyorum.
Rica ederim, her zaman beklerim paylaşımlarıma.😊
Cevap
46Cevap
İsteyerek başlamak tabiiki daha güzel olur. Ekstrem durumlarda da (kızgınlık, kırgınlık, küslük, yorgunluk) bir yerden başlamak gerek devamı gelir elbet 😈
İsteksiz sevişmek. İştahsızken yemek yemek gibi.. Bana göre değil.. O ilişki ölmüş artık bence.
Bazen esin isteği tavan yapmıştır
Onun hatrina başlanır
E başkanınca da istek devam eder
Hep istek varrr zaten. Sarılsa bile kuduruyom hemen aöıp yapışıyommm
Yeni başlamış olabir
Bana senin gibi bir melek lazım çılgın sürükleyici fantazi dolu olacak herşey güzel olacak en 1 veya 2 saat on sevişmeli olmalı yokki böyle kadın sabahlara kadar uykusuz sınırsız fantazi çılgınlık eşliğinde sevişmeli insan bizde böyle kadın yok
hayır gece gunduz hasta ıken yaşlı ıken ıyı gunde kotu gunde gunde 3 ogun mubahtır :D
#deli
5 yapalım haz daha uzun olsun 1 saat on sevişmeli olmalı yokki adam gibi kadın bizim türkler seks de çok geride
en iyi yorum :D
Olabilir ki oluyorda zaman zaman ben sabah sekse pek sıcak bakamam çünkü uyku vs ama eşim bunu dener bende hayır demem sonunda ikimizde mutluyuz
O an isteğim yoksa bile dokunuldugunda hazır ola geçerim 😂
Benim canim istemedikten sonra kılımı kipirdatmam, ama beni de atesleyecekse istekli olan o başka ☺
@Dexter3334 hayır 🚫
Şart değil bunu başlatan kişi karşı tarafın ateşini de arttırır bu sayede cinsel istek yine tavan yapmış olur :)
Ufak bir kıvılcım yeterli bence kıvılcım caktınmı bütün ormanı yakarız bu ateş herkese keyif verir 😋
Sevişmeye her an hazırım.. partnerimi de hazır dıruma getirmek için ön sevişmeyi uzun tutarım vücudunun her yerini öper okşarım uzun uzun oral yapar memelerini emerim hadi artık sok diyene kadar devam ederim
Heves olmasa bile partnerini mutlu etmek lazım bana göre
Önemli olan senin mutlu olman gerisi gelir
Ben hep hazırım zaten benim eşimin isteksiz olabiliceğini hiç sanmıyoruumm
İsteklerin tavan yapması gerekir bana göre yoksa sıkıcı olur zevk için değil ihtiyaç için olur.
Tavan da yapar bulut ların üstüne de çıkarsın bence yeterki doğru adamı seç
bana dokundugunda ateş basmiyorsa sevismenin bir anlami yok..
Yemın ederım su KS nin aptal sevişmek sorularından bıktım sormayın artk şöyle mal soruları.
istekli değilsem bile istekli olmam bir kaç muameleye bakar sadece :)
Belli bir seviyeye gelmesi yeterli.. Ya da ciftlerden birinin tahrik gucu yuksek olmali..
Heves olması lazım. Hevessiz ve isteksiz sevişmek olmaz. Sevişmek candır. Çoğu kez yaşadım, bence ihtiyaç.
#GecenGüzelOlsun. 02:57
Ben zorladım sonradan istek olasılığı arttı kız arkadaşımın
Benim bildigim sevisirken cinsel durtulerin tavan yapar 😒
Ya başlafda tavan yapmalı ya da sona doğru zaten yapar
Sürekli istekliyim şu an bile bıraksalar
Tabi ki yoksa, bodozlama giris olursa, bir alt anlamayiz. Puf noktalari on sevisme de tavan yapmasi icin iyi geceler
Vakit bolsa 3-4 saati buluyor ama artik seks yapmak gelmiyor içimden seviş seviş nereye kadar 🤣🤣
Gönülsüz olan paralı olandır ancak zaten kim gönülsüz olur ki
Zevk almak için evet, karşındaki partnerine zevk verebilesin
Tavan Yapmadan Her Zaman Hazırda Bekleyen Hatun Nerdeeeee... İnsanı Kadınlardan Soğutanları Bile Var.
Bilmiyorum, hiç sevişmedim.
Değil Sevişir iken Cinsel arzular ortaya çıkar ve sonunda cinsel olarak ta birleşirsiniz.
Durum ve o anki heyecana bağlı. Yoksa sevişmek gibisi yok elbet.😉
Sevişmek kadar zevkli bişey yoktur olsa da zaten geç boşalıyorum aynı şey benim icin
Boşverin böyle şeyleri yeri gelince her şey birden olur
Sürekli istekliyim bu yüzden dokunması yeter bana
Ancak rüyanızda görürsünüz
İstek olmadan sevişilmez. Aç değilken kimse yemek yemez
Dokunduğunda olmuyorsa içinde bı kıpırtı sadece yapmış olursun. Hissetmek gerek her anı
Gerek yok her turlu sevismeye hazirim
İsteği beklerse hiç yapamayacak kişiler var.
Ön sevişme kadınada erkeğede olmalı
Dogru söylüyorsun
Mutlaka on sevişme olacakki daha zevkli olsun en az 1 saat sevişeceksin kadın o hazi mutluluğu yaşayacak sende ondan haz alıp daha güzel yapacaksın işini uc noktaya çıkmalı bence
Ruhsuz bşr beden ayakta kalır mı?
Acikmadan yemek yemek gibi bişey bu
İstek olsunda gerisi kolay
bir evlenelim. O zaman düşünürüz
Valla bende sürekli tavan zaten o
iyi olur sart değilde
Ne kadar susarsan o kadar kana kana içersin ;)
Tavan yapsa daha iyi olur tabi
Şahsım adına cvp veriyorum : tabi ki şart değil...
ön sevişmeyle olması gerek tabi
Hiç istek olmadan sevişiyoruz mecburen bazen
Neden mecburen olsunki. İstemiyorsan sevişmessin
Bence tavan yapmasada olur
Cinsel isteğin tavan yapması için sevişmek şart
Durmusa cykdym yone aycakdal😂😂😂
Yanımdaki iyi olduktan sonra ben hep haxırım
İşte bu süpersin :) gizli uye
@YalnızzKurttt teşekkürler
@SırrıYok işinin ehli olacak erkek nokta atışları yapacak beni benden alıp götürecek
Sevişmeye başladıktan sonrada değişebilir herşey
Şart deģil. Ama hep istiyo insan zaten 😍😻😉😎
Sevistikten sonra tavan yapar bnce:)
Değil ama olması gerekir
Hiç yaşamadım ve bilmiyorum
kesinlikle heves istek olmazsa olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar