+1 yılÖylesine aklına gelmişte olabilir. Bir arkadaş ortamında veya aile ortamın da bir sohbetten etkilenmişte olabilir. Erkekler genel de kahve köşelerin (Kahve Köşesi örnek) de boş dedikodu yaparlar. Belki nişanlın böyle bir durum ile karşılaştı. Bunu da sana sormak istemiş olabilir. Diğer bir konu ise var ise aklında ayrılık bir bahane bulmak içinde olabilir.
09 Yorumla
Soran+1 yılAyrılık falan yok aramız çok iyi. Gelecekteki evimize eşya alıyoruz hatta. Kendisi benim daha önceki cinsel yaşamımı sıkıntı yapmıyor sadece soru sordu kendisininde ilki ben değilim ayrıca.
- +1 yıl
Yukarıda yazmışsın ben anladım. Bende bilen bir adam 2 yıl sonra bunu niye sorar diye düşündüm. Aklıma gelenleri yazdım. Birde şu olabilir onu da yazayım o zaman; 2 yılın vermiş olduğu güvenden dolayı, böyle bir soru sorduğunda sen bana niye bunu soruyorsun diye senin yargılamayacağını düşünmüşte olabilir mi? Bilmiyorum sadece yorum yapmak istedim.
Soran+1 yılBen de zaten yargılamadan cevap verdim. Buradaki herkes yok ayrilacak diye yazmış ama öyle bir durum yok kesinlikle. Evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı biri değil aksine bunu savunan biri. Normal karşılayan biri yani. Buradakiler kendine göre yorum yapıyor sadece.
- +1 yıl
Onu en iyi sen bilirsin sende güzel olarak açıklamışsın zaten. O zaman sadece şunu düşüne biliriz. 2 yılın vermiş olduğu öz güven ile sordu. Sen de zaten güzel bir şekilde cevap vermişsin
- +1 yıl
Güncellemeni okudum. Bende de mi yanılmış oldum şimdi 2 yılın verdiği güvenle sormuşdur dedim. 😀
Soran+1 yılSadece merak etmiş aynen :)
- +1 yıl
Seni rahatlamış görmek güzel. Neyse bu vesile ile sohbet etmiş olduk. Teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim 🙏🏻😊
- +1 yıl
Bende o gün ne kadar çok yorum yapmışım 😀😀😀😀
En İyi Cevaplar
Herkes kıskanır. Bu insani sosyal bir gerçektir. Açık ilişki yaşayanlar bile bir süre sonra kıskanır, fakbudy bile kıskanılır.
Diğer yandan senin onu gerçekten sevip sevmediğini, evliliğe az kaldığı için sorguluyor.
Çok düşük ihtimal fantezi yapıyor olabilir, daha iyi olmak için taktik geliştiriyor olabilir.00 Yorumla
Bazı şeyler kafasına dank etmiş ya da bazı arkadaşları kafasını kurcalamış olabilir.
Ayrılık yakın olabilir gardını al
Geçen bi arkadaş sebebini güzel yazmıştı büyük ihtimalle aklına o cümle ile girdiler07 Yorumla
Soran+1 yılKafasına dank edecek bir durum yok. Kendisi zaten bu duruma karşı biri değil.
Soran+1 yılNeden ayrılsın peki sebep ne? 😅
Soran+1 yılBeyefendi sorgulamadı aksine bunu gayet tatlı bir şekilde sordu. Bende cevapladım. Ayrıca masumluğun cinsellik ile bir alakası yoktur. Nişanlım evlilik dışı ilişkiye karşı biri değil aksine herkes yaşamalı diyen biri. Geçmişte ikimizinde hayatında birileri olduğunu biliyor ve bunu sıkıntı yapmadı hiç bir zaman. Aksine bunların hepsine tecrübe gözüyle bakan biri. Ama yorumlardan çoğu kişi bu fikre karşı olduğu için senden ayrılacak falan diyorlar. Aramızda hiç bir sorun yok. Ayrılmak gibi bir olayda yok. Aksine daha bağlıyız. Ben sadece neden daha önce sormadı da simdi soruyor onu sorguladım. Biz evleneceğiz ve aramızda bir sorun yok.
Soran+1 yılKızmıyorum sadece buraya yok ayrılacak, yok bir şey duymuş diyenlere sinirlendim. Cinselliği bir tabu olarak görenlerden bu yorumu almak şaşırtmadı. Neyseki akla ve mantığa uygun birini buldum şansıma. Bu tip birileri denk gelseydi eyvah 😅
Cinsellikte çok iyi rol almış olmak onda bir garip şüphe uyandırmış olabilir. Tecrübeli olduğunu biliyor yani merak ediyordur nereden ve nasıl öğrendi bunları diye. Saçma bir takıntı yapmış olmalı bunu kendine.
03 Yorumla
Soran+1 yılNereden nasıl öğrendi suphe uyandırdı derken? Benim daha önceden ilişkilerim olduğunu zaten biliyor. Ben bunu saklamadim zaten. Sadece bu tarz bir soru yöneltmemisti hiç. Buna karşı bir takıntısı yok. Normal karşılayan biri.
- +1 yıl
Belkide kaç kişi oldu hayatında bunu merak ediyor. Erkekler çok kişi ile birlikte olmuş kızla pek ciddi düşünmüyorlar. Benim aklıma başka seçenek gelmedi bilemedim.
Soran+1 yılNisanliyiz zaten yeterince ciddiyiz. Merak etmiş olabilir kalıyor tek seçenek olarak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılErkekler kadınları uykularında seyrederler ve bu iki ayrı duygu yaşamalarına sebep olur, biri melek kadar güzel uyuyan, güvenilecek, saf ve temiz, duru bir güzellik, iyi ki bana ait, diğeri ise bir şeytan kadar sinsi, hayatına başkaları almış değişik sebeplerden dolayı onlardan ayrılmış ve aynısını tekrar yapabilecek güvenilmez, ahlak ve namus anlayışı sıfır itici bir çehre, gittiği yere kadar gitsin, ikinci duyguyu yaşan artık bunun yerine hiç bir zaman güven ve itimatı koyamaz. Size sorduğu bu soru alelade bir soru değil duygularında değişimler, güveninde sarsılmalar, kafasına taktığı meseleler olmaya başlamış, ona sorduğun sorularla bunun cevabını alamazsın ama davranışları bunu sana en kısa sürede belli eder.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen melek gibi kızım hiç merak etme...
- +1 yıl
Saçları uzun sanki sülün
Süzülür durur sanki gelin
Öyle bir masum hali var ki
Melek sanki gelin görün.
Merhaba. Yazdıklarından yola çıkarak, nişanlı olduğun kişi için, pek bu konulara takılan biri değil demişsin ama bu soruları soran kişi o konulara takılan kişidir aslında ama bu duyguları bastırmıştır hep. Aklına düştüğü kurt beynini kemirmiş demekki. Çünkü bunu öğrenmesinin kendisine hicbir faydası yok. Artik yolunuz evliliğe doğru gittikçe yani iş ciddiye bindikçe onunda aklına türlü türlü sorular geliyor. Bu konuyu sende o da içe atmak yerine madem konu açılmış detaylıca konuşsanız daha iyiydi. Bu konuyu bir kere de sen açıp bir daha açılmamak üzere sonuçlandırmalısın bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenmek , bilmek istemiş çocuk. Sormasında bi sakınca var mı? Önemli olan dürüstçe anlatmanız. Sizde ona sorun , o da anlatsın..
17 Yorumla
Soran+1 yılSormasinda sakınca yok neden 2 yıl sonra soruyor onu anlamadım. Zaten dürüst bir şekilde cevap verdim.
- +1 yıl
Başlarda böyle bir şeyi soramaz ki. Tersleneceğini gayet iyi biliyor..
- +1 yıl
Çok ilginç. Yorumları okudum da. Niye sorabiliyor diye bozulanlar olmuş sanki. Sorması gayet doğal, sizde ona sorun kesinlikle. Çocuk bilmek istiyor ve kendisinden öncesini de pek umursamıyor , zaten umursamış olsaydı ayrılırdı hemen. Asıl sorun evlendikten sonra sizden duyması diğerlerini. geçmiş zaman önemli değilse çocuk için şimdiden önlemini alacaktır bunun. Çünkü bir yerde denk gelebilirsiniz geçmişteki diğerleriyle..
Soran+1 yılEvet bu mantıklı bir yorum. Ya zaten biz çok mutluyuz bir sorunumuz yok. Bunu böyle tepkili bir şekilde sormadı laf arasında sordu o kadar yani. Yorumdakiler çıldırmış ama 😅
- +1 yıl
Takma kafana boş ver. Bunu sormaya cesaret edemeyen erkekler o kadar çok var ki. Ama bu arada sende ona sor , o da sana anlatsın. 👍
Soran+1 yılBen hiç merak etmiyorum cidden. Merak etseydim çekinmezdim hiç, direkt sorardım 😅
- +1 yıl
Olabilir tabii ki. Ama şunu takdir ettim. Bunu yapıpta diktirenler, aldatıp öküz yerine koyanlar var, anal yapanlar var hemde sayısızca , erkeğin dilinin değmediği yer kalmamış olanlar var. Ve ben kızım diyorlar. Sizi bu yüzden dürüstlüğünüzden dolayı tebrik ederim..👍
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYa her haltı özele gel diyip açıklayanlar için KS bi önlem alsa aslında…
16 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsa cidden.
- +1 yıl
Her b o k u yazmaya çekindim. Değişik çevirir diye. Her haltı yazdım. Buna bile çekiniyorum ama özele gel ler sel olmuş akıyor her cinsel sorunun altında
Soran+1 yılAynen cinselligi tabu olarak gören abazanlar işte. Bunlar yüzünden gizliden soruyorum. Yoksa gizli olacak bir soru değil. Gayet normal bir soru.
- +1 yıl
Gayet normal ve sen ilişkindeki güven sorununa temas ediyorsun. Cinsel bi soru bile değil hatta bu
Soran+1 yılAynen soru siliniyor diye böyle attım maalesef
- +1 yıl
biliyorum, öyle de soramıyosun siliniyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkendisini eskilerle kıyaslıyor. erkeklerin bakire kız istemesinin altında yatan psikoloji bu zaten. yetersiz gelme korkusu, sana daha önce zevk veren erkek kadar zevk verememek.
23 Yorumla
Soran+1 yılNişanlim bakire birini aramıyor aksine bunlara tecrübe gözüyle bakıyor. Ama aynen çoğu kişinin neden bakire birini istediği bu yüzden. Tamamen kendine olan güvensizlik. Yorumlarda net olarak görüyorum. 😊
- +1 yıl
nişanlık için demedim, genel bir yorum sadece, nişanlından yola çıkmış oldum
Soran+1 yılAnladım:)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldoğal bir durum . su an uygun gormus sormus . belkı performans degerlendırmesı yapacaktır . genelde ergen arizona kertenkelelerinde olur.
zaten bır yasantınız mevcut , nısanlısınız , takılmaya gerek yok.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmüştür işte aklına gelmiştir. Ilk zamanlar sormaya cekınmış olabilir
21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılNişanlın ya güzel kardeşim (hemde Hard olanından), ya da motor ve patlak bir kızın zararlrını öğrenince sordu bence. Ayrılık çanları yakındır ama ayrılmazsanız bile bir gün bu konuyu gündeme getirecek, bu yazıyı hatırlarsın artık o zaman.
08 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım. Cinsel ilişkiye karşı biri değil. Tecrübeye önem veren biri. Yani bu hiç yaşanmayacak. Evlenince güncellerim 😅
Cevap sahibi+1 yılİlk günler cicim ayları olu en fazla. Şimdi bunun muhabetini yapmaz ama bir gün konuşucak. Sen hayatı toz bembemi sanıyon.
Soran+1 yılBir gün konuşacak diyorsun da 2 yıldır benim geçmişi mi bilen bir kişi niye 2 yıl beklesin peki. Niye evlenme teklifi etsin? Ayrıca benim nişanlım evlilik dışı ilişkiye karşı olan biri değil hatta bunların yaşanması gerektiğini savunur. Bunların tecrübe olduğunu her zaman bana söyler.
Cevap sahibi+1 yılG*avat nişanlını savunma bana şimdi. Erkekler bu durumu kendii içinde halletmeye çalışır eğer hazmedemezse dışarıya yansır.
Soran+1 yılBu nasıl zihniyet ya. Kendisininde geçmişi var zaten. Sadece benim mi? Neyi halletmeye çalışsın içinde? Ayrıca biz cinselliği bir tabu olarak görmüyoruz. Senin iyi bir psikiarti seansı alman lazım kesinlikle.
Cevap sahibi+1 yılErkekler ilişkiye girdiği kadını anlatır her ortamda ve bu kadın evlenirsede kocasına g*avatta derler malda. Senin geçmişinden ya zevk alıyo ya da hazmedemiyo karısının duvardan duvara becerilmesine.
Soran+1 yılErkekler anlatmaz karaktersiz kişiler anlatır. Senin gibiler mesela.
Cevap sahibi+1 yılYabancılarda dahil herkes bunu meze yapar
+1 yılben dede var o bir defa sorarım daha sormam geçmişe takılmam ama sorarım ben şundan ötürü sorarım ben bileyim ki yarın birgün bir çakal çukaldan duymayayım
00 YorumlaValla ilişki yapmayan erkek mıi kaldı veyatta kız mı kaldı herkes ilişkiye girdi yani bekar hayatında sanki bilmiyoruz bunları 😒😂
05 Yorumla
Soran+1 yılYani konuyla ilgisi ne?
Soran+1 yılSoracağım bugün
Soran+1 yılAçık konuştum zaten. Bununla alakalı bir konu değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnce evlilik düsunmuyormustur sonradan düşunmustur bir ikilemde kalmıstır çok duydum erkeklerden bunu kendileri her halti yiyor dokunulmamis ruh beden istiyorlarmis benim hiç sevgilim olmadı diye çok teklif aldım hani bizzat duydum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlendikten sonra eşim bana da sordu bende her şeyi anlattım.
21 Yorumla- +1 yıl
Senin kaç kişi öldü ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMevzu var shshhshshs 😃 en ince detayına kadar anlasatsaydın
05 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayın.
- +1 yıl
Bunu sormuşsa hep aklına gelicek garibimin 😒 üzüldüm sevgilin adına
Soran+1 yılSevgilim evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı biri değil. Tecrübe gözüyle bakan biri yani öyle olmasına ihtimal yok. Taksaydi 2 yıl beklemezdi.
- +1 yıl
Anladım güzel kardeşim yani mutluluklar demek düşer bana 🙏
Soran+1 yılTeşekkürler 💕
Tabii herkes gibi o da merak ediyor kaç kişi oldu acaba ve ne söyledin doğruyu söyledin mi
010 Yorumla
Soran+1 yılDoğruyu söyledim.
Soran+1 yılDaha önce hayatımda olan kişileri söyledim ne anlatacağım başka.
Soran+1 yılOnu sordu zaten ya siz soruyu anlamıyor musunuz. Öyle roman gibi anlatmadım 2 kişi oldu dedim sadece puff 😭
Soran+1 yılEvet gizliyim.
Soran+1 yılSorma o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kocamda sordu onlar mı daha iyi doyurdu ben mi diye merak etti durdu boşanma aşamasındayız şu an
32 Yorumla- +1 yıl
Kaç kişi öldü ki hayatinda
- +1 yıl
Oldu
Yavaş yavaş o psikolojiye giriyor maalesef iyi durmuyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Bunların sorulması doğru değil ilişkiye zarar verir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu erkeklerin yüzde doksanı sıkıntı yapar. Yapmam diyen ya içten içe sıkıntı çeker ya da erkekliğinde anormallikler vardır.
19 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor sıkıntı. Erkekliginde de bir sıkıntı yok. Gayet normal bir şey. Dini inancınıza göre yorum yapıyorsanız bizim bir inancımız yok zaten.
Cevap sahibi+1 yılDini inançla içsel bir darlanmanın, retroaktif kıskançlığın bir alakası yok.
Soran+1 yılGeçmişte olan birini niye kıskansın ki? Öyle biri değil. Öyle sorunlu bir tip olsa ayrılırım zaten.
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi bu psikolojik bir hastalık değil. İstersen araştırabilirsin.
Soran+1 yılKıskançlık benim için özgüven düşüklüğüdür.
Cevap sahibi+1 yılSana göre kıskançlık normal bir erkeğe göre gurur meselesi.
Soran+1 yılSizin için cinsellik bir tabu ama benim nisanlima göre tabu degil gayet normal bir şey. Her erkeği kendiniz gibi bilmeyin.
Cevap sahibi+1 yılUmarım senin dediklerin doğru çıkar da mutlu bir ilişkiniz olur.
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılseninle olmak için kutun açıksa seni mikecek değilse arkadan iğne vuracak sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBen de eşime evlendikten sonra sordum. Anlattıkça da haz aldım
02 Yorumla- +1 yıl
Bende yapabilir miyim☺️
- +1 yıl
@yalnız_tavşan neyi
+1 yılSahiplenme ve kiskanclik tetikliyor olabilir sorulari güçlü dur
00 YorumlaBen sormam böyle şeyler asla he soğurum söyle cevap alsam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Yani onceyi sorcak ki farkinda olmadan dugunde o adamlardan biriyle halaya denk gelmesin 😅
00 YorumlaSırf meraktan sormuş olamaz mı? 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende o kanıya vardım zaten :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merak etmiştir. Anlattıklarından tahrik olmuştur. Yaşlarınız kaç.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAskolsun neden bos dedin simdi :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl😅
- +1 yıl
Ajahajaj
- +1 yıl
Hep hakliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an merak etmiştir.
Aslında sorguluyor olsa bunun için geç kalmış dicem ama20 Yorumla
+1 yılSana ciddiyetini kaybeder ve senle bir süre devam edip ayrılır.
Her doğru söylenmez derler, büyük hata yapmışsın soylemekle01 Yorumla
Soran+1 yılZaten biliyordu hayatımda birileri olduğunu sadece ayrıntı sordu diyebilirim. Ayrılmayacağız böyle bir sorun yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisiyle karşılaştırma yapmak istemiştir ökğz djdkfkclcö
00 YorumlaMerak edip kafasına takılmıstır yani olabilir sırun yok bence
00 Yorumla
+1 yılAşırı fazla ilişkin olduysa seni terkedecek. Yok birkaç kişi ile sadece birkaç sefer yaptıysan sorun yok.
07 Yorumla
Soran+1 yılAşırı fazla olmadığını biliyordu zaten bununla ilgili değil.
- +1 yıl
Direkt bununla ilgili. Düğün ne zaman?
Soran+1 yıl2 ay. Hayır bununla ilgili değil.
- +1 yıl
Yakında nişanı atar o inanmazsan inanma bana. Bak ve gör
Soran+1 yılYa ne nişan atması niye atsın?
- +1 yıl
Görürsün sen
Soran+1 yılOk.
Evlenmek istediği kadının geçmişini merak ediyor bunu anlamayacak kadar saf olamazsın
00 Yorumla
+1 yılDaha önceki sevişmelerini hayal edip keyif almak istiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil 🤮
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtıyorum ikinci el araba alıyorsun kullanılmıs sen sormazmısın ne kadar kullanılmıs kaporta nasıl moturu nasıl yağı nasıl sjsj
13 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik sizi alt sınıf yapmaz. Siz evlenincede eskidi diye eşinizi aldatacak bir tipsiniz o zaman. Bir insana araba benzetmesi yapan birinin fikrini önemsemiyorum zaten. Psikolog randevunu ayarla şimdiden 🤣
Cevap sahibi+1 yılNiye benzemesin ikisinede binilmiyo mu sjs beni önemsemesen nolur olum nişanlın o kafada pimpiriklenmiski senden soruyor icinden diyo belki ul an dulkarı alsak daha iyiydi git ona yalvar
Soran+1 yılZihniyetinin içine edeyim. Neyseki nişanlım böyle iğrenç fikirleri olan biri değil. Acıyorum sana yazık. 😂
geçmişin karanlık galiba
13 Yorumla
Soran+1 yılBiriyle birlikte olmak neden dünyanın en kötü seyiymis gibi düşünüyorsun karanlık falan değil sevgilimde ilki değilim ben zaten 😅
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılSanki dün. Sormuştun
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten yazmışım açıklamaya gördün mü?
- +1 yıl
Açıklamayı görmeden yazmıştım
- +1 yıl
Mutluluklar
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakinda sevdigin pozisyonuda sorar
61 Yorumla- +1 yıl
Seninki ne
+1 yılDağ ayısı bile yapmaz bunu ayı valla
21 Yorumla- +1 yıl
3 erkek dislike atmış. Hahaha bir kadın sorsa hemen terslersiniz dağ ayıları sizi
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılmerak ettiğinden sormuş işte, o kadar.
10 Yorumla
+1 yılGeçmişi bozuk bir kiz istemem
08 Yorumla
Soran+1 yıl28 yaşındasın hala bakir misin gerçekten?
- +1 yıl
yaşla ne alakası var
- +1 yıl
bekliyorum doğru kisiyi
Soran+1 yılSaygı duyuyorum kararına. Bizde öyle bir durum yok.
- +1 yıl
Zor bu devirde kizlar her şeyi yapiyor
Soran+1 yılEvlilik dışı cinsellik kötü bir şey değildir. Sen öyle yaşamıyor olabilirsin ama saygı duy.
- +1 yıl
kötü bir şey
Soran+1 yılOk.
Kendisi de ona göre cevap verecek sen sorduğunda
05 Yorumla
Soran+1 yılBen merak etmiyorum hiç cidden.
Soran+1 yılBen merak etmiyorum eskiden ne yaşadıklarını şu an ne yaptığı çok önemli benim için ;)
ayrılma çanları bunlar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya? Gayet mutluyuz. Evimizi döşüyoruz beraber :)
+1 yılNisanlindan önce ilişki yaşadın mı
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Sordu diyorum ya işte.
- +1 yıl
İlişkiye girdin yani
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hmm nişanlınla giriyon mu
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Hmm en son ne zaman yaptin
Soran+1 yılYa ne alaka?
- +1 yıl
Gel bekliyom sonra engellersin
Soran+1 yılÖfff
Tecrübeli olduğunu anlamıştır
10 Yorumla
+1 yılBiri kafasını karıştırmıştır
00 YorumlaKlasik tripler baştan konuşmak gerekir bunalari
00 Yorumlabakireliğini sormuştur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini digerleriyle kiyaslama geregi duymus
30 YorumlaMerak etmiştir
10 Yorumlasifirmi rodajda mi sase podye de kayma var mı ona bakio binicek sonucda
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim cinsel hayatımız var zaten bu nasıl bir tabir ya. İğrençsiniz.
+1 yılTünelden önceki son çıkışın arayışında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddiyseniz sorabilir evlilik düşünüyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden yaşamış mi diye merak etmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYetip yetmediğini ölçecek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılMerak etmiş bence
10 Yorumla
+1 yılKaç erkekle yattın hepsini anlattın mi
18 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım.
- +1 yıl
Evlenince yatakta ilgisiz olsa aldatır misin
Soran+1 yılHayır tabi ki.
- +1 yıl
Hmm tamam
Soran+1 yılSoruma cevap sence?
- +1 yıl
Cevap tek değil birden fazla amaburdan konuşmayı sevmiyorum
Soran+1 yılOff
- +1 yıl
Özür dilerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen nededin nkdr sürdü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki şimdi merak etmiş aklına gelmiş
00 Yorumla
+1 yılBakiremisin öğrenmek istemiş
06 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim biliyor bizim cinsel hayatımız var zaten.
- +1 yıl
Seninki bolalmistir. evlenince seni aldatir artık zevk almaz,☺️
Soran+1 yılCinsellik hakkında hiç bilgi sahibi olmadığın bu yorumdan belli yanlız tavşan. Cinsel terapistleri öneriyorum sana. 🤣
- +1 yıl
Görürsün evlen bı sene sonra. daraltacammi diyorsun 🤣
Soran+1 yılBu yorumdan da belli zaten seviye...
- +1 yıl
Okkkk
Hmm onla yaptınız mı hiç. ?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım