Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBak sana bir şey diyeyim bu sorular hiç bitmez zamanla abartır daha çok şey sorar sakın olaki çok özelinden bahsetme bahsedersen şayet soracağı soruların dozu artar bir bakarsın seni ilk kim orgazm etti der şaşırır kalırsın dikkat et eski özelini sakın açıklama neden sordu şimdi dersen aslında onun aklında bu deli sorular hep vardı ama şimdi cesaret gösterip sordu ve sen şaka yollu bir özelinden bahsedersen ertesi gün gelir nerde buluşup yapıyordunuz der ve bu soruların çeşidi ve dozu hep artar bir bakmışsın hiç bir özelin kalmamış evlenirsin yarın bir gün seni soruları ile boğar resmen hatta eskini yüzüne vurur hayatını sıkar atıyorum bı gün istemiyorum dersin eskiden ona böyle demiyordun ama der hiç bitmez soruları dikkat et fazla konuşmayasın ben sordum zamanında bir kez böyle soru sonra bak ben senin aklında bir soru işareti kalmasın diye açıklayayım dedi bana ama hata yaptı özeline anlattı sonra bende geçmişe dönük merak hastalığı oluştu beter durumdur ve tedavisi zordur onu eskileri ile hayal bile edersin aman diyim fazla konulara girme ben çok çektim aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım özele gelmiyorum ben yanlız burada yazarım çekincem yok saygılarımla
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunda anormal bir durum yok. Hatta ben eski sexting mesajlarını falan görmüştüm sıkıntı etmedim. Önemli olan sana nasıl değer verdiğidir. Merak etmiştir illaki seninle olan herşeyi merak etmesi güzel bir şey
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum şimdi :)
Cevap sahibi+1 yılNe güzel evlendik çocuğumuz oldu şimdi mutluyuz sorsan çok pişmanım ama cahillikmiş yaptığım der
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etmiş ama bir seylerde duymus olabilir 2 yıl sonra garip.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe duyabilir ki?
Cevap sahibi+1 yılBilmem düşün
Soran+1 yılAnlamadım cidden
+1 yılBirileri kafasını karıştırmıştır
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
+1 yılEmin olmak için sormuş olabilir
011 Yorumla
Soran+1 yılNeyden?
- +1 yıl
Senin ilişkilerinden tabiki
- +1 yıl
Kaç kişiyle yattın vs işte
Soran+1 yılEmin olup ne yapacak ki?
- +1 yıl
Bilmem belki kaygıları vardır nişanlıyken başkasıyla beraber olurmusun diye düşünmüş olabilir
Soran+1 yılAldatmak ile bu konunun ne alakası var anlamadım?
- +1 yıl
Aldatmak demedim hani eski ilişkilerini özlermisin vs gibi düşüncede bence
Soran+1 yılÖzlersem ayrılırım ne alaka yani.
- +1 yıl
Onu nişanlına sor bence neden sordun diye :)
Soran+1 yılEvet soracağım yarın. Belki sadece merak etmiştir.
- +1 yıl
Olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorucak ve bunu hep kafasinda sorun edecek
028 Yorumla
Soran+1 yılNiye etsin ki? Onunda hayatında bazıları olmuş sonuçta.
- +1 yıl
O is oyle olmuyor iste
Soran+1 yılNasıl oluyor?
- +1 yıl
Dogrusunu yanlisini savunmuyorum da ister istemez erkek normal kadin anormal oluyor gecmis konusunda
Soran+1 yılIkiside aynı.
- +1 yıl
Dogrusunu yanlisini savunmuyorum demistim. Buna mi takilcaz
Soran+1 yılOk
- +1 yıl
Bana ne tribi atiyon git soyle nisanlina benim cinsel hayatim vardi onceden uzun uzun sevisiyodum de bakalim ne diyecek sana.
Soran+1 yılBiliyor zaten ne alaka ya. Benim hayatım başka birileri olduğunu biliyordu zaten. Saklamiyordum ki? Sadece niye şimdi sordu anlamadım.
- +1 yıl
Demek ki kurcaliyor biseler kafasini
Soran+1 yılMerak etmiştir sadece belki de...
- +1 yıl
Ah kardesim ah anlatamiyorum o hissi farkli bise kiyaslamalar falan oluyor kafada neler neler kuruluyor kotu hissettiriyor. Sizin icin de gecerli elbet bunlar. Zor mevzular yani
Soran+1 yılYa ben hiç bir şey hissetmiyorum cidden. Gecmis ilişkileri umurumda değil. Ne güzel önceden tecrübe kazanmış yani.
- +1 yıl
Kafalar ayni calismiyor bazen sevisirken bi ifade bi ton sey getiriyor akla. Umarim aşarsiniz ki seni seviyosa aşar.
Soran+1 yılBisey diycem benim eski iliskilerimle sorunu yok benim nişanlimin. Zaten 2 yıldır beraberiz ve biliyor zaten. Şimdi soru sordu sadece. Ve böyle gayet relax bir şekilde sordu tebessüm ederek falan yani. Sıkıntı etmiyor emin ol. :)
- +1 yıl
Umarim etmiyodur. Takilma o zaman. Meraktan sormustur. Sevisirken mi sordu normal sohbet ederken mi?
Soran+1 yılNormal konuşurken.
- +1 yıl
Tamam o zaman meraktandir. Hep acik ol ona boyle devam et soru isareti olmasin kafasinda. O da ayni davranir umarim. Mutluluklar simdiden
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Seni kiniyorum burdan da kinadim :Dd
Soran+1 yılKomik çocuksun yaa 😜
- +1 yıl
Dünkü cevaplara dualar ediceksin bak bugunkuler hep berbat :D
Soran+1 yılCidden bugunkiler tam abazanlar ergenler. Keşke sormasaydım 😅
- +1 yıl
Mustehak sana iyi oldu
- +1 yıl
Sigara yaktim izliyorum vallahi :Dd
Soran+1 yılDur soracak tecrübeli bir abi buldum ona yazacağım 😅
- +1 yıl
Sagda ozkan solda penguen ilerde diablo ucunu ayni soruya nasil topladin acaba :D
- +1 yıl
Yaziklar olsun bana yazmadin he o kadar elit olduk
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceksin aklına takıldı tabii o sebepten
014 Yorumla
Soran+1 yılNe takılır aklına?
- +1 yıl
Daha önce bir seks tecrübem oldumu olmadım ki oldumu pekii?
Soran+1 yılOldu tabiki o da biliyor bunu zaten.
- +1 yıl
E o zaman neden sorma gereği duyuyor ki madem böyle bir şey yasadın söyledin daha sana ne ima etmeye çalışıyor ki
Soran+1 yılBenim daha önce ilişkilerim olduğunu biliyordu zaten. Ama bu sefer bana kaç kişi oldu. İlkin kiminle oldu vs. Diye sordu. Bende anlamadım durup dururken
- +1 yıl
Baya seni sorgulamış yani kaç kişi aldu ilkin kimdi vs bunları daha önce sormayı şimdi sorması tuhaf bence ilkin başkası idi sanırım
Soran+1 yılEvet başkasiydi.
- +1 yıl
Anlıyorum seni arkadaşım bence fazla sorgulaması ve bu kunuyu açmamaya çalış umarım daha sonrasında seni zor duruma sokmaz yaş kaç?
Soran+1 yıl24 yaşındayım.
- +1 yıl
Anlıyorum arkadaşım seni sen sevmiyormusun? Nişanlını
Soran+1 yılSeviyorum tabi ki. Hemde çok :)
- +1 yıl
Çok güzel arkadaşım 😜
Soran+1 yıl🥰
- +1 yıl
İmojen gözükmüyor 🙃
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbence sorması olmamış güenszlik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSende dürüst cevaplar ver
01 Yorumla
Soran+1 yılDürüst cevaplar verdim zaten.
Kapı açık mı değil mi diye sormuş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim cinsel hayatımız var zaten.
+1 yılMerak etmiştir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşuna gidiyor olabilir mi acaba?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe hoşuna gidecek ki?
Cevap sahibi+1 yılYani fantezi olarak yükseliyor olabilir nasıl birikıskanç mıdır
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz ve böyle bir şeyi hiç olmadı ve yerinde kıskançtır ne az ne fazla.
Cevap sahibi+1 yılAnladm yani yoksa o kadar olmamış neden şimdi oluyor böyle bişy bende bazen heyecanlanıyrm mesela partnermn özelini anlatmasına
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapı açık mı diye
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılPatlak mısın diye kontrol ediyor
Soran+1 yılBizim cinsel hayatımız var zaten ne alaka ya?
Cevap sahibi+1 yılSeni nişanlın mı bozdu?
Soran+1 yılHayır işte diyorum ya. Eski iliskilerimi sordu diye...
Cevap sahibi+1 yılÇok sıkıntı o zaman. Ben olsam evlenmem
Soran+1 yılNiye evlenmesin ya sanki onun daha önce hiç ilişkisi olmamış ayrıca bizim bir dini inancımız vs. de yok zaten.
Cevap sahibi+1 yılDinen değil de o kapıyı ben açmak isterdim ilk...
Soran+1 yılO zaman kendi anahtarını kapatsın önce bana ne? 🤣
Cevap sahibi+1 yılBilemem artık siz bilirsiniz
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar