Cinsellik yaşıyorum ve soğuyorum, bakire olmadığını bilmem de etkili oluyor olabilir tuhaf yani midem bulanıyor. Sizde var mı böyle bişey
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak bu yüzden senelerce kimseye vermedim evlenmeden vermeyi de düşünmüyorum. Sahte yaratıkların duygularımla oynamasına izin veremem ve basitleşemem. Bence azıcık aklı olan her kızın da böyle düşünmesi gerekiyor. Kullanılmakta ziyade kullanmak tercihim olurdu
15 Yorumla
Soran+1 yıl😂 yaratık falan ayıp olmuş ama. Ben seçmiyorum bu durumu istemsiz oluyor saygı duyamıyorum bağlanamıyorum böyle kadınlara
- +1 yıl
Normal zaten ne kadar böyle kadın gördüysem evlenme aşamasında fazla geniş adamlarla olabiliyorlar ancak. Hatta şu var fazla açık giyinen kadınların sevgililerinin onlarla ciddi düşünmediğini fark ettim. Göttüüne kadar etek çekmiş sevgilisi gık demiyor neden çünkü ciddi düşünmüyor takılmak için birlikte. Dünya modernleşsin özgürlük algılari da değişsin. Günü gelip ciddi düşündüklerinde erkekler elaleme gtünü açan ya da vermiş olan kadını tercih etmiyorlar basit görüyorlar. Sevdiğini de diğer erkeklerden kıskanıyorlar.
- +1 yıl
Ayh kibar olayım kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım oldu mu?
+1 yıl
Gunaydin panpa, altaki grafa bir bak istersen. Tek degilsin. Erkekler icin genelde boyle. Onun icin herkes kendini esine saklarsa daha mutlu huzurlu bir yuva olma ihtimali de yuksek olur. Bence artik cinsellige girme, bir kendi hayatini duzelt yola getir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence erkekle de dene. Daha çok zevk alırsın. Hem soğumazsın. Daha fazla yapasın gelir
11 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe konuştu...
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlasik turk erkrgisin. sen namuslusun kizlar kasar aynen
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bende namussuzum.
Dostum 1 kere seviştikten sonra aynı yatakta bile uyumuyorum. Normal değil ama bana göre normal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin bakir olmadigin icin benimde bakire olarak sana karsi midem bulandı :)
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. e sen sevmiyorsun sadece seks için oluyorsun demek ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSen de bakir olmuyorsun bu durumda.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok artık Sherlock
- +1 yıl
:D
+1 yılBenim gibisin ilgi bitiyor cinsellik yaşamak istiyorum ama yaşadıktan sonra biteceğini de biliyorum mq.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire gele kadar şansını dene.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kez son ra
12 Yorumla
Soran+1 yılBir kereden sonra duygusallığım bitiyor, seks için belki bir iki kez daha takılırım.
Cevap sahibi+1 yılNormal
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler